področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

ejackson
Lep pozdrav...
Čisto po naklučju sem pregledoval Bolho, ko sem opazil oglase, podobne npr. temule:
http://www.bolha.com/oglas1414975

Tisti, ki imate slučajno kakšne izkušnje s takšnim načinom prodajanja oz. kupovanja... Ali je to "nateg" ali gre za ukradeno robo ali je samo nekdo tako prijazen...

Se že veselim odgovorov...
 Obivankenobi
Lahko, da je ukradena roba, lahko je pa fant zadevo uvozil iz Bosne in Hercegovine oziroma iz kakšne njihove simpatične tržnice :shock: :cenz: in bo na vsakem paru zaslužil še kakšnih deset čukov (neobdavčeno PRESS) :bum:

p.s.: rok trajanja ogranićen na max. 3 dana... :twisted: :arrow:
Uporabniški avatar
 Junc
Sem si enkrat jih kupil v bosni ene, za 6000 SIT, sej ni z njimi nič narobe, ampak sedaj jih imam sam za zidat. Ne vem, ne potegnejo mi glih. Bo pa ta fajn zaslužil, če jih kdo sploh kupi.
Uporabniški avatar
 Damijan
Mogoče pa je imel srečo in so najki-dilerju s tovornjaka padli glih blizu njegovega doma. kaj te naj s toliko pari?!
Uporabniški avatar
 pelvis
Gotovo ni on "pobiral, ko je s tovornjaka padalo" :lol: , ker je zadeva zelo transparentna. Torej se zaveda, da se da zadevo preverit - razen če računa, da policaji po večini v službi nimajo interneta oz. jim na 486-kah počasi laufa hehe

Mislim, da če so ti všeč in se ti zdijo uporabne kot kupec nimaš kaj zgrešit.

Seveda pomisli tudi, da, če je roba ukradena lahko morebitnega tatiča z nakupom spodbudiš da bo še "pobiral ko roba s kamionov pada"...

p.s.
To da ne odgovarja na "meile" verjetno pomeni, da ne zna pisat... :lol:
Uporabniški avatar
 puncka
http://www.bolha.com/index.php/ukaz/sho ... rid/dipsy1

glede na to, kaj vse prodaja (vključno z moško zapestnico..), slika pa zgleda iz kakšnega zaklonišča...če to ni "padla" roba...kot pa je nekdo že napisal...ukradene stvari niso slabše od kupljenih kar se tiče kvalitete...če pa je to edina stvar, ki te zanima, oz.če cena odtehta ostalo..hja, to pa veš sam..
Uporabniški avatar
 Hudl
Ta bi moru met username Delboy :D
Hudl
Uporabniški avatar
 Damijan
Hudl napisal/-a:Ta bi moru met username Delboy

Ha ha ha... Dobra!
 diler
... le moje nedolžno strokovno mnenje ... kupu sm si take FAKE SHOXE v bosni na tržnici za 55 bosanskih mark ... za okol šminkirat ter hodit sploh niso slabi ... samo BOG NE DEJ, DA BI LAUFU V NJIH ... no, sj tist k bo, bo hitr nehu zaradi težav in poškodb 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA