Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Finžgar
Jeej, Še en hud tek je za nami in sicer zmajev tek v postojni. Proga je bila super a za marsikoga tudi zame kar zahtevna. Organizatorjem pa vsa čast, namreč kljub temu, da prijavnine ni bilo so dobro označili progo, postavili postaje za okrepčitev, skuhali golaž pa polento in dobodli simbolične nagrade za zmagovalce kategorij. Organizatorji so bili zgleda taborniki oz. skavti(jih ne ločim čist dobro :oops: ), ki so za to vložili ogromno truda tako da si zaslužijo :cast: . Tako so bili prostovoljci v glavnem mladi in tu je bila še ena dobra stvar teka namreč golaž so stregle mične tabornice :D

Skratka tek je bil super, žal pa je bilo tekmovalcev malo.
 aljo
hm.... lahko bi bilo bolje :? :?

zal ni slo brez zapletov, zato se je tudi malo zavlekla sama podelitev, vendar kaj cmo... bo drugic bolje :P

hm, ja drugace smo pa prireditev organizirali povsem prostovoljno taborniki in zal nismo ravno pogosto udelezenci tekaskih prireditev... tako da se vsako leto nekaj novega naucimo... in poizkusamo to naslednje leto popravit :lol: :lol:

lp

aljo
Uporabniški avatar
 Finžgar
mnja podelitev se je zavlekla, rezultate ste objavili tričetrt ure za zadnjim tekmovalcem, tako da to niti ni tako slabo, je pa res da ste imeli malo število tekmovalcev
 aljo
hm... ja no... sej pravim.. lahko bi bilo bolje....

sam kaj cmo... s to novo tehnologijo (racunalniki ipd) so sami krizi in tezave :P :P
Uporabniški avatar
 tae
Hojla, še moji vtisi iz tega teka. Mislim, da smo bili forumovci tu štirje. Očitno ti Finžgar, čeprav te še ne poznam, pa Miha Pr in Matej-jethro in moja malenkost. Skupno dejansko zelo malo tekmovalcev, na oko bi ocenil manj kot 50.

Pohvale organizatorjem:nič štartnine, točen štart, voda na progi, hrana po tekmi

Komentarji organizatorjem: mene osebno je motilo, da do 5.km ni bilo oznak pretečene poti, v razpisu ni bilo omenjeno, da je toliko klancev, zastonj čakanje na podelitev nagrad, kjer so prvi trije res dobili nekaj, vsi ostali pa nič, čeprav je bilo rečeno, da naj bi vsak tekač prejel simbolično priznanje za udeležbo. Tako mi od tega teka ni ostalo nič za spomin.

Sama proga in tek:Ja, dejansko sem si predstavljal, da bo bolj preprosto, vendar se je že takoj začelo s strmim klancem navzgor, no potem, je bilo še kar nekaj klancev tako gor, kot tudi dol. Nikakor to ni proga za podiranje rekordov, je pa bil vsekakor dober trening. Kar kmalu se je množica tekačev razvlekla v dolgo kolono, tako da sem večino časa kar lepo tekel sam. Na koncu 8. mesto, kar pa spet ni tako slabo.
 aljo
tae napisal/-a:mene osebno je motilo, da do 5.km ni bilo oznak pretečene poti, v razpisu ni bilo omenjeno, da je toliko klancev, zastonj čakanje na podelitev nagrad, kjer so prvi trije res dobili nekaj, vsi ostali pa nič, čeprav je bilo rečeno, da naj bi vsak tekač prejel simbolično priznanje za udeležbo. Tako mi od tega teka ni ostalo nič za spomin.

hm... glede tabel je tako, da smo jih letos prvic postavili.... in odlocil sem se da bojo samo od polovice naprej..
nevem... mogoce zato, ker sem tega vajen iz kolesarskih prireditev... vsaj tistih ki se jih udelezujem

kar se pa simbolike tice.... je bilo misljeno da bo vsak nekaj dobil pa je v zadnjem trenutku vse padlo v vodo :cry: :cry:

no, jaz sicer nevem kdo je clan foruma in kdo ne.... bi pa resnicno rad mnenja se od drugih, ki (ce) ste bili... predvsem kaj vas je motilo, da bomo lahko drugic to popravili :P :P

lp

aljo
 matej-jethro
Aljo, ker se zavedaš pomankljivosti in boš kot vse kaže na znanje vzel tudi te pripombice, ki se pišejo....meni je bilo prav prijetno :wink: Simpatična ekipa ste bili in z veseljem sm na vodnih postajah klepetal z mladimi damami, če sploh lahko tisti zadihani akrobaciji z jezikom rečem kakšna komunikacija, no ja...verjetno že, če so mi odgovarjale :) Tud dečko na 5km je bil iz pravega testa no doubt. en tak kolesarski freerider bi rekel...Tople hrane tud nisem pričakoval in sem bil very mač suprajsiziran :shock: a se še sekiraš? ni treba. nared si en dobr kofe pa uživej!!
Z MihomPR sva imela zelo slabe namene v zvezi s konkurenco ampak nobody expect spanish inqvisition in teren se je takoj postavil navzgor!! :roll: tko sva bila takoj ločena in fantje so lahko mirno pospravili medalje! Kunec, čestitam za 4. mesto, meni 7. povsem ustreza.

Aja, Aljo! mislim, da bi bilo cilj dobro malo bolj označiti! ja, jest sm bil tisti, ki je prou zabodeno gledou in mi ni blo nč jasn..."mislm stari, kje je pa kle cilj zdej :shock: "

Miha hvala, ker sem te uspel prepričat, da sva šla odlaufat! sej ne morš bit cel dan v kuhni za šporgetom...

se vidmo k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 Kunec
Lepo, lepo... ah spet skoparim, odlično ste se potrudili Aljo. Sama proga je bila dobro označena (slabo morda le nekaj 100 m pred ciljem, vendar so nas ljudje ob progi usmerjali vsaj mene), okrepčevalnic ravno prav in take kot si vsaj sam želim (voda in pika), ne tako kot na nekaterih tekih ko moraš prosit za vodo....skratka nekje se plača več jurjov štartnine za tek, pa se lahko skrijejo, majico za enkratno uporabo pa si itak ne želim.
Samega doseženega rezultata sem kar vesel, brez večjega trpljenja pretekel progo. Še bolj pa vesel nekaterih tekačev, ki se že lep čas nismo vidli in spoznal Mateja.
Na cilju sem malo pogrešal musko, no ko sem videl bobne na odru sem upal da bo kaj.. se je pa dalo vsaj v miru kaj pomeniti.
Uporabniški avatar
 tae
Kunec, če se prav spomnim, smo v Logatcu skupaj tekli na rekreativnem teku tekaškega foruma. Tu iz Postojne se te pa nič ne spomnim. Kako si bil oblečen? Drugače pa čestitam za 4. mesto. Škoda, da noben forumovc ni prišel do medalje.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Po daljšem odmoru sem se pustil prepričat in štartat na zares super teku v Postojni, ki pa je postregel z začetnim presenečenjem. Z Matejem sva optimistično pregledovala konkurenco in načrtovala čase pod 40 minut, kar se je nagoncu izkazalo za praktično nemogoče. Organizatorji so me pozitivno presenetili, kljub brezplačnemu teku je bilo na voljo dovolj vode, celo malica in pokali ter medalje za najboljše. Res pohvalno. Tisto čakanje na podelitev se da pa hitro izkoristit za preizkušanje lokalnih specialitet :)
Po meritvi se tale tek celo uvršča na Duletovo lestvico gorskih tekov.
Nekako mi galerije ne uspe prepričat, da bi dodal profil proge, tako da je objavljena kar v mojem blogu :arrow: BLOG
Pa še to, prvič sprobal meritev razdalje s polarjem. Brez kalibracije je kazal točne razdalje, tudi na koncu prišel na razdaljo 10.0 km :)

P.S.: bi se dalo dobit rezultate, samo iz firbca bi si jih rad ogledal :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA