prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 amanita
Živjo!

Zadnje čase imam probleme z baterijo. Star je leto in pol, baterija je prazna že po dveh do treh urah uporabe. Če napolnjenega ne uporabljam tri dni, ga pobere po pol ure. Očitno bo potrebna zamenjava. Imate drugi boljše izkušnje? Pozna kdo ceno zamenjave?
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Živjo,
Glede na opisano imam občutek da je še kaj drugega narobe kot samo akumulator. Sam imam 301-ko tudi leto in pol, pa recimo da jo uporabljam v povprečju 10-15 ur na teden (5x na teden), pa nisem opazil zmanjšanja kapacitete akumulatorja.
LP
Uporabniški avatar
 pegaz
Cyclop, enako dela tudi moj, brez problema. Tudi polnim ga precej pogosto.

Amanita, obrni se na uvoznika... veliko sreče!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 amanita
Ja, sem tudi že sam pomislil na kakšen drug problem. Do sedaj sem ga vedno polnil preko računalnika, na dopust pa sem vzel njegov polnilec. In ravno takrat so se začeli pojavljal problemi. Zadnji teden ga polnim spet preko USB-ja in dela bolje. Pravzaprav kar normalno. Kot kaže imam problem s polnilcem. Bom spremljal zadevo in poročal.
Uporabniški avatar
 pegaz
amanita napisal/-a:Ja, sem tudi že sam pomislil na kakšen drug problem. Do sedaj sem ga vedno polnil preko računalnika, na dopust pa sem vzel njegov polnilec. In ravno takrat so se začeli pojavljal problemi. Zadnji teden ga polnim spet preko USB-ja in dela bolje. Pravzaprav kar normalno. Kot kaže imam problem s polnilcem. Bom spremljal zadevo in poročal.

Aha, dobra info.
Jaz ga polnim skoraj izključno na USB.
Bom spravil polnilec dlje od mašince!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA