prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

eggy
uuu, eni so pa zgodnji.....

ne bi pričakovala....od njegove visokosti....Nadvojvode

.....čeprav.....nadzor mora bit :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Deca moja, vse sorte barab se vala po tem svetu, ampak v obrabne namene najboljs storite, da pograbite svoje egometre in v cetrtek ob 1730 ter ob 1830 prinesete svoje riti na start golade. Bomo merili ego, pa kaksen PB bomo popravljali, pa dvojni program je na sporedu, pa, pa, pa, paparada...... Ja, prav ste videli. Ob 1730. Zakaj? Golourhovci so imeli ze malo tezav s svetlobo prejsnji teden, kajti hosta je temna in potka mastna in ozka. :) Ja, deca moja, tako gre tole. :twisted:

lp, Jusuf ali Paislam

p.s.: Vasa Mastnost naj ne bo tako prekleto na izi in naj se vsaj na start privlece. :) Potem jo bomo ze na....., da bo ego naredil svoje. :)
p.s.s.: 8) Seveda bomo vse to izvajali tudi v petek, ce se le kdo pofocka. Ure so pa enake. :twisted:
Uporabniški avatar
 milkec
Jusuf napisal/-a:v cetrtek ob 1730

I'll be there
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Žal vas moram razočarat.
Četrtki so rezervirani za mojega prijatelja Cileta. Skupaj tečeva ruto ZOO - Tivoli - ZOO in opazujeva trope seksi mačk.
Se pa priporočam za petkovo varianto. Tokrat seveda zelo resno.
Mišica me več ne boli, pa tudi nove Mizunke sem dobil (mislim, kupil, vendar ker jih še ni imel (Koala šport - Bled), mi jih je teden dni kasneje poslal po pošti)!!

Slika
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
eggy napisal/-a:Raziskovalec.....hvala za info. Sem skoraj soseda, pa nič ne vem, kaj se tu okrog dogaja.
Zbiram pogum....da se vam pridružim :)
Jaz bom imela po moje en krog....približno dost. .....

8) Dekle drago, da ne bos predolgo zbirala pogum in potem ugotovila, da ti pogum nic ne pomaga, ker vse novince ze prvic pozremo s kostmi in kitami vred in niso nikoli vec... novinci. ;)
:twisted: Ajme meni, kako ne opazis ob cetrtkih ob 1830 tropa ljudi in zensk v tekaski opremi tam cisto na koncu GD? Pa drvecih avtomobilov zamudnikov? Pa enih zadihanih norcev, ki lovijo sapo v okolici pozarnega crpalisca? :twisted:
Ampak vse to naj ta teden postane zgodovina. Skratka, priskakljaj na start. :)

lp, Jusuf blmal Islam
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
milkec napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:v cetrtek ob 1730

I'll be there

or be square! At 1730 sharp. ;)

lp, jusuf bl Islam
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:.....snip, snip.... Se pa priporočam za petkovo varianto. Tokrat seveda zelo resno. ...snip, snip....

8) Ob kateri uri se pa tole slisi zelo resno :?: (ne cakam nikogar PRESS)

lp, Jusuf sebl Islam
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:...ja, še preden sem prišla do tja sem srečala pegaza, nato pa izyemna, raziskovalec, eggy,... :)

8) Aja, a tako? Na golado pa nic vec ne prides :?: Smrc. :( Vsaj kaksno brco za sreco bi nam lahko kdaj prisla dat. ;) Saj ves, po poti si vse sorte zelimo in sedaj rabimo se malo srece, da se nam zelje izpolnijo. (milkec PRESS) :) :oops:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Bajsi
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Bajsi napisal/-a:.....snip, snip.... Se pa priporočam za petkovo varianto. Tokrat seveda zelo resno. ...snip, snip....

8) Ob kateri uri se pa tole slisi zelo resno :?: (ne cakam nikogar PRESS)

lp, Jusuf sebl Islam

Helou!
Hja, bojda ste prestavili na 17.30. Torej malo prej!
pies: A mojih superg pa nau nben pohvalu?!
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
še1PR napisal/-a:...ja, še preden sem prišla do tja sem srečala pegaza, nato pa izyemna, raziskovalec, eggy,... :)

8) Aja, a tako? Na golado pa nic vec ne prides :?: Smrc. :( Vsaj kaksno brco za sreco bi nam lahko kdaj prisla dat. ;) Saj ves, po poti si vse sorte zelimo in sedaj rabimo se malo srece, da se nam zelje izpolnijo. (milkec PRESS) :) :oops:
lp, oranzni slon

8) No, no Slonko! Brez solz :cry: prosim! :wink: Za v soboto še mal rabim roke, pa se bojim, da mi jih Jusuf potrga s stresanjem v pozdrav, k se že tolk časa nisva vidla... :? :wink:
Lej, če mi uspe tlele ene stvari na kup pomest, pridem (tud že dons!) za vami na Golado pometat! :wink: Drgač pa me prosim ti nadomeščaj! Ne s pometanjem! S srečnim brcanjem! :wink:

ufff...se res že nismo vidl...takrat jusuf sploh še ni vedu za islam... :wink: :wink:

pies: ufffffffff bajsi! kva maš ti lepe superge! ampak moje so lepše!! :wink: :wink: tut nove 8)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Torej, kaj je pol za dons? je kdo za eno srednje hitro?
Uporabniški avatar
 milkec
MihaPR napisal/-a:Torej, kaj je pol za dons? je kdo za eno srednje hitro?

Danes bi bil za dvojni program, kar pomeni 2x bolj na zen, ker bom drugače po prvi odskakljal domov!

Bajsi: bi pohvalil tvoje superge, pa sem ti preveč fovž!
Uporabniški avatar
 Bajsi
milkec napisal/-a:Danes bi bil za dvojni program,...

Helou!
Kaj pa jutri!??!???
Uporabniški avatar
 pegaz
Mene ne bo danes/jutri. Se moram pshihično pripravit na triatlon v soboto.
(beri katarina s kolesom in sladoled v krneki je blo prehuda za goladiranje dan-dva prej pred tekmo)
sori ampak eni smo profesionalni v prpravah....
sam tok
lepo se mejte
Emperor of the Ice Cream :)
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Helou!
Kaj pa jutri!??!???

Ja mene žal ne bo! Pa ne se razburjati, ti lepo pridi in bo sigurno kdo tam!
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA