prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 matej712
Živjo,
sem bolj nov tukaj (sicer forum spremljam že dolgo, bolj intenzivno pa zadnji mesec, ko sem se odločil, da se udeležim SAM-a 35km).

Moja statistika za avgust:
kolo 654 km, 5030 višincev,
tek 148 km , 3955 višincev,
hoja v hribe 8h 50min, 1200 višincev.

Skupaj to znese 33600 kcal. Zagotovo moj rekordni mesec do sedaj.
Uporabniški avatar
 Boshti
Moji treningi v avgustu ... 73 km

... zame kar solidnih, saj tečem šele od julija letos in sem v zadnjem tednu "prilezel" šele do prvega neprekinjenega 10km teka. :oops:
Uporabniški avatar
 tekačica
Mišljeno je bilo, da se tukaj štejejo km, ki niso pretečeni na uradnih prireditvah (tiste ki jih sami nabirate)... , ker se vse ostalo beleži v drugi temi (tam se beleži vse kar je uradno).

Damijan:
Lahklo dodam še rolanje... samo dobro je, če vas je več... da ni samo zaradi enega.
Uporabniški avatar
 tekačica
Avgust:

Tek:
tekačica ______________________________ 271 km
Junc _________________________________ 201 km
matej712 _____________________________ 148 km (3955 v.m.)
ROSI64 _______________________________ 135 km
tae___________________________________ 134 km
ZdravkoC_____________________________ 134 km
manck _______________________________ 125 km
toma _________________________________ 98 km
Boshti ________________________________ 73 km
strucm ________________________________ 60 km

Kolesarjenje:
matej712 _____________________________ 654 km (5030v.m.)
ROSI64 _______________________________ 280 km
Uporabniški avatar
 tekačica
Sem malo razmišljala, pa se mi zdi najboljša rešitev, da z naslednjim mesecem objavim pravila za to temo. Da ne bo potem več vprašanj katere km ja in katerih ne. Pa jih bom vsak mesec nazačetku objavila za vse tiste, ki se pridružijo kasneje.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Meni se zdi mojih 135 km veliko, ampak sedaj vidim da nekateri tečete v povprečju vsak dan po 10 km. Če pa odbijemo vmes še udeležbo na tekmovanjih je dnevno povprečje še večje!

LE KAKO VAM TO USPE?
Uporabniški avatar
 tekačica
ROSI64 napisal/-a:Meni se zdi mojih 135 km veliko, ampak sedaj vidim da nekateri tečete v povprečju vsak dan po 10 km. Če pa odbijemo vmes še udeležbo na tekmovanjih je dnevno povprečje še večje!

Samo nekaj... ne se sekirat če nisi ravno na vrhu... NE TEKMUJEMO, ampak le beležimo :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Ne jaz sploh ne tekmujem, niti na tekmovanjih ne, vedno tečem le zase.

Sprašujem pa se kako vam lahko uspe narediti toliko kilometrov na mesec (časovno, počitki med treningi, vreme,druge dnevne obveznosti,...) dan ima le 24h.
Uporabniški avatar
 Junc
Pač si splaniraš čas tako, da ti na dan ustane tistih 50 minut do 1 ure, kdaj pa tud več. Sej je težko, ampak gre.
Uporabniški avatar
 EčO
Ja včas je kr težko splnirat! Sem se tud že ob 5 ustal namest ob 7, tko da sem pred službo še mal odlaufal!
Uporabniški avatar
 tae
Vidim, da le nisem edini, ki je tu vpisal tako treninge, kot tekme, saj je vsaka tekma tudi trening.
 Nataša
ROSI64 napisal/-a:Ne jaz sploh ne tekmujem, niti na tekmovanjih ne, vedno tečem le zase.

Sprašujem pa se kako vam lahko uspe narediti toliko kilometrov na mesec (časovno, počitki med treningi, vreme,druge dnevne obveznosti,...) dan ima le 24h.

men je tekačica itak ves čas malo sumljiva... :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Nataša napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Ne jaz sploh ne tekmujem, niti na tekmovanjih ne, vedno tečem le zase.

men je tekačica itak ves čas malo sumljiva... :lol:

Mogoče pa ona tekmuje, da je pač prva na lestvici. Meni 135 km je do sedaj največ v enem mesecu, pa se mi zdi kot da non stop tečem.
 Benady
9o km.... :roll:

Tko, tko :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA