področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 lunca
Problemov? kakšnih problemov? :roll:
Uporabniški avatar
 Akchul
Ma, kok ste vi face! :D :cast1:

A kdo pozna kako tako stran, k ti posodi n-to količino denarja, v evrih, da se zastopmo (recimo z 10 ničlami bi blo ok), potem ti ga pa ni treba nikoli vračat? :rol:

No, če ja, pol bi me še znal zanimat... :laola
 Nataša
Napiše en post in smo že prijatelji :roll: Mateja, pridi ti raje na kak tek, ti bo aleš razložil vse o maliju in svojih bodočih planih, pa boš videla, da bodo TVOJI problemi kar izpuhteli :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Simon Brezovar
Citiram del besedila na prvi strani:
MAKE EASY MONEY ONLINE
What if we told you that you can stay at home, forget the stress of your everyday job and start earning your money over the internet?

Moj odgovor:
I don't believe you!
 Mateja 33
Verjemi mi da se splača poizkusit. Jaz sem se včlanila v DataEntryBank in sedaj od njih dobivam razne obrazce in nekakšne ankete za izpolnit. Dobiš jih toliko kolikor hočeš. Odvisno je samo od tebe koliko časa si pripravljen porabit. So pa sistemi precej avtomatizirani tako da ni potrebno vedno pisati vse znova.

V nedeljo pa sem kupila tudi knjigo Richjerk. Zelo bi jo priporočala tistim, ki že imate nekaj znanja z izdelovanjem spletnih strani, saj boste lahko z lahkoto sledili navodilom in uporabljali trike ki so razkriti v tej knjigi.
 aleksander
Vse skupaj me malo spominja na tiste igrice,ko malo vložiš pa veliko dobiš(Beri-dolg nos :wink: ). No pa sej tisti ki verjame naj proba,jest pa bom še zmeraj malo po naravi tekal,pa kakšno gobo najdu.....pa še na probleme pozabil :wink: :wink:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Uf, Mateja 33, da sam neženja, ja bi te vodio na randevu i tako bi ti sam'nom zaboravila na sve tuge i jade. Šta če ti pare, važna je ljubav!

Mejk lov not mani!
Ljubav na prvi krevet!
Fak is fajn, fak is fani,
evribadi fak for mani!

Shatzi Debeli
Uporabniški avatar
 Staša
Mateja 33 napisal/-a:Verjemi mi da se splača poizkusit. Jaz sem se včlanila v DataEntryBank in sedaj od njih dobivam razne obrazce in nekakšne ankete za izpolnit. Dobiš jih toliko kolikor hočeš.

Imaš problem, dobiš ankete, pozabiš na problem! To je to!!! Mi jih pa tkole z enimi plani rešujemo...!$!"#%!
Uporabniški avatar
 5rca
jest imam samo EN problem ... in to OGROMEN ... ne znam več naložiti slik v galerijo :evil: :evil: pa tko lušne slikce s planin mam :cry:

POMAGAJTEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bajsi napisal/-a:... Šta če ti pare, važna je ljubav! ...

Mastni, ti bi še muvu u letu, a? :roll: :wink:

5rca :arrow: Stara galerija služi le še kot arhiv, vanjo ne moreš pisati ničesar več. :!:

:idea: Odpreti si moraš svoj(e) album(e) tudi v novi galeriji (galerija2), nato pa je postopek tak kot prej. 8)

Če pa rabiš še bolj natančen odgovor, me pokliči(ali ZS-jaj) :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 31 Avg 2006, 12:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 klatez
5rca napisal/-a:jest imam samo EN problem ... in to OGROMEN ... ne znam več naložiti slik v galerijo :evil: :evil: pa tko lušne slikce s planin mam :cry:

POMAGAJTEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol:

Probaj tu: http://www.sportosplet.net/galerija2/ :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Vlajko in klatez H V A L A :!:
jih že zlagam notr 8)

blagor meni ... sem brez težav zdaj :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
a si kliknla gor na tisto stran, da je zdej brez težav :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA