Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 žure
Hvala bogu, da sem na deželi in nimam problemov. Ključe pa "utišam" za navadno lastiko. KAr se pa traku - znojnika tiče, bi pa jaz rabil dva, ne če enega. Si bom moral najti širšega, ker Nike-ov, ki je širok 3 cm, po pol ure že malce pušča.
Kaj čmo, eni švicamo bolj kot drugi.
Uporabniški avatar
 SasoP
Osebna je super zadeva - če te kaj črviči lahko EMŠO pogledaš. :lol:
Uporabniški avatar
 Hudl
lunca napisal/-a:Ti to resno??? :shock: Nosiš na tek osebno izkaznico?

Eni kupujejo RoadID-je, jaz sem pa gorenjc...
Zakaj je treba imet s sabo identifikacijo pa malo premisli.
Hudl
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Najbolj važen je skret papir. Se je že zgodilo, da sem si moral rit brisati z listjem, potem so bili pa prsti malo rjavi. Predvsem za nohti.

Ključ si zavežem za zategovalno vrvico tekaških hlačk. Ali na vezalke superg.
Uporabniški avatar
 žure
Bajsi napisal/-a:Helou!
Najbolj važen je skret papir. Se je že zgodilo, da sem si moral rit brisati z listjem, potem so bili pa prsti malo rjavi. Predvsem za nohti.

Ključ si zavežem za zategovalno vrvico tekaških hlačk. Ali na vezalke superg.

:lol: :lol: :lol:
Bajsi, tudi jaz sem si že pel prirejeno Smolarjevo: Pa bi mi prav prišla, rolica papirja... :wink:
Uporabniški avatar
 mare
Hudl napisal/-a:
lunca napisal/-a:Ti to resno??? :shock: Nosiš na tek osebno izkaznico?

Eni kupujejo RoadID-je, jaz sem pa gorenjc...
Zakaj je treba imet s sabo identifikacijo pa malo premisli.
Hudl

Daj no Hudl povej za kaj je dobra osebna na teku. Jaz sem si jo dal narediti šele letos in šele ugotavljam za kaj je uporabna. Zaenkrat sem ugotovil, da je uporabna za prehod čez mejo, strganje ledu iz avtomobilske šipe, mazanje paštete, rezanje jabolk..., ampak na teku???
 zappa
mare napisal/-a:Daj no Hudl povej za kaj je dobra osebna na teku. Jaz sem si jo dal narediti šele letos in šele ugotavljam za kaj je uporabna. Zaenkrat sem ugotovil, da je uporabna za prehod čez mejo, strganje ledu iz avtomobilske šipe, mazanje paštete, rezanje jabolk..., ampak na teku???

Mogoče zato, da vedo koga obvestiti, če skup zlezeš, ali te avto zbije itd. Recimo. Si pa predstavljam, da bi policaj dejansko lahko zatežil za dokumente, če bi hotel. No, jaz kljub temu dokumentov nikoli ne nosim na lauf, imam pa tisto za okrog pasu za ključ od avta in bidon, če ne štartam od doma ampak iz avta. Ja, pa skret papir tudi - obvezno! 8)
Uporabniški avatar
 Hudl
zappa napisal/-a:Mogoče zato, da vedo koga obvestiti, če skup zlezeš, ali te avto zbije itd.

Igzekli :) Vecinoma tecem po predmestnih cestah brez plocnikov. Pa tudi ce bi tekel po naravi, te lahko kje zvije. N'kul ne ves...
Hudl
Uporabniški avatar
 mare
Hudl napisal/-a:
zappa napisal/-a:Mogoče zato, da vedo koga obvestiti, če skup zlezeš, ali te avto zbije itd.

Igzekli :) Vecinoma tecem po predmestnih cestah brez plocnikov. Pa tudi ce bi tekel po naravi, te lahko kje zvije. N'kul ne ves...
Hudl
Mislim, da ti v tem primeru tudi osebna ne bi kaj dosti pomagala, sicer pa prej ali slej najdejo kakšnega tvojega. Jaz sem enkrat sredi dneva skup padel pred pošto in ko so me z rešilcem peljali v bolnico, so napisali, da ni bilo očividcev. Očitno vsi raje pogledajo stran, začuda je sploh nekdo poklical rešilca. Mojih pa niso iskali, dokler jim nisem sam povedal telefonske. Enkrat sem pa na eni ne posebno prometni cesti se čudil, zakaj je kolona in zakaj se vsi avtomobili nečemu izogibajo. Na cesti je ležal nezavesten mlad fant in vsaj 20 avtomobilov je peljalo mimo, ne da bi ustavili. Ko sva z bratom ustavila (takrat še ni bilo mobitelov) sva hotela telefonirati iz prve hiše, pa je možakar rekel, naj greva kakšnih 300 metrov naprej, kjer je govorilnica. Me je tako razjezil, da sem ga odrinil in nasilno vstopil v njegovo hišo.
Uporabniški avatar
 SasoP
Pozvoni pri vratih utrujen tekač in prosi za kozarec vode. "Stopite raje dve hiši naprej. Imajo bolj mrzlo," mu pojasni gospodar in zapre vrata. :bum: Tako pravi glas ljudstva o prebivalcih neke gorenjske vasi - skoraj ne moreš verjeti.
Uporabniški avatar
 Hudl
Sicer offtopic, ampak sem dozivel osebno...
Jaz: "Dober dan, a lahko prosim za kozarec vode?"
Prebivalec bohinjske vasi: "Tamle naprej je korito." :shock: :? :D
Nazaj na topic...
Mislim, da je vseeno bolje, da imas osebno, kot da je nimas. Nikoli se se nisem zaletel z avtom, pa se vseeno privezem. Se tako bolje pocutim (s zapetim pasom in osebno).
Hudl
Uporabniški avatar
 tomaze
Hojla!

Res, da mal zamujam s komentarjem - ampak, nikoli ni prepozno. Vedno, ko grem na tek ali kolo (pri plavanju se ne vem kako to uredit), nosim s seboj v "ritnem žepku" (na hlačah!!!) ali v kolesarski torbici, staro osebno izkaznico (iz leta 91), ki sicer ni več veljavna ima pa prave podatke. Za zaščito pred švicem sem jo dodatno plastificiral. Če kdo vpraša zakaj - mi mal starejši imamo po zakonu verjetnosti več možnosti, da se prej zvrnemo v jarek, kot pa mlajši - nerodno bi blo, da bi se tam "kunštval: ejga - č'gav je pa tale?"

Če zlaufam od doma je minimum ključev spet z elastiko in potisnjen med 4 papirnate robčke, tudi v "ritnem žepu" in nič ne žvenketajo. Če zlaufam iz avta, gre z menoj v žep avtomobilski ključ - a je mogoče še kdo, ki ima več kot enga??

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 areh
Ne vem kaj vam bo id, če vas zvije v jarek.?Jaz sigurno ne bi brskal po nesrečnežu ki bi ga našel ležati, ampak bi poklical rešilca, če mu ne bi znal sam pomagati.
LPA
ps Ne nosim osebne ne na kolesu ne pri teku.
 jing&jang
Jaz imam majhen žakelček z špago na vrhu, tako da ga ovijem okoli zapestja in držim v roki med tekom (iz poliestra; prvotno nemenjen za očala), notri gredo brez problema ključi in gsm. Meni osebno dosti praktično.
 strelovod
Jaz pa si oblečem majico za kolesarje z žepi zadaj. Sicer ni najbolj v stilu, pa vendar mi ni potrebno da sem ko tečem še lep. pa še svojemu namenu odlično služi-tudi za plastenke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA