milkec napisal/-a:eggy napisal/-a:Ja.....delujete tako, kot da ste tu sami profiči
pa nego! Se cel teden pripravljemo na ta tek, 4 dni pred četrtkom pazimo na prehrano, ogrevamo se uro do dve pred tekom, nabiti smo z dopingom in nato se na štartu pripravimo v nizko prežo!
eggy napisal/-a:....sem včeraj celo tja......na Ul.G.D. okrog 17.30 prišla....
Bajsi napisal/-a:Helou!
Torej tako, noben me ne mara, nihče noče deliti tekaških užitkov z menoj,..
eggy napisal/-a:....BTW....sem včeraj celo tja......na Ul.G.D. okrog 17.30 prišla....no, mogoče je bilo tudi malo prej ali pa malo kasneje, pa se ni nič "dogajalo", pa sem potem kar po stari "solo" navadi jo na Glovec mahnila. Ja....no, bom še kdaj prišla. ......
Jusuf napisal/-a: Je bil pa tam Milkec, ki ni porocal o kaksnih izgubljenih deklicah.![]()
Morda nam ni hotel delat skomin.
Je bila pa zasedba ob 1830 stevilcnejsa.
![]()
eggy napisal/-a:A ma Milkec enga Cliota....tko....mogoce črnega ali temno modrega....k se mi je zdelo, da se je pol....ko sem jo jaz že po svoje mahnila, na koncu Ul.G.D. en parkiral. Pa mi ni deloval glih kot kakšen hašiš&marihuana dealer
pegaz napisal/-a:Ja, eggy, ti se raj kr bl stran drž, je bl ziher...![]()
![]()
Tko da če bliz štartnega časa in na štartnem kraju pride en sumljiv avto, je SKOR ZIHER en čudak al pa diler, NI ŠANSE da bi kdo hotel GOLADO tečt (ta bi bil šele čudak![]()
).
S tem tempom približevanja boš z nami tekla Golado ravno,... ummmm..., recimo tam okrog Velke noči.![]()
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA