Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 GaGa
imam eno vprašanje... Zanima me, če je štart za ženske in moške na 10 km ločen. :?:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Hoj račka!
S kakšnim razlogom se postavlja to vprašanje:
- se bojiš, da te horda dedcev potepta :twisted: ali
- ker se misliš jezit, če se bodo počasne kokoši drenjale v ospredju? :evil:

:lol: :lol: :lol: Pozdravček,
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

GaGa napisal/-a:imam eno vprašanje... Zanima me, če je štart za ženske in moške na 10 km ločen. :?:

Ne, vsi skupaj se stiskamo na startu. 42,21,10 in 5 km. Vevericke na sreco odtecejo svoje ze prej. :-) Ker ni da bi slon hodil po neznih nogicah sem lani startal bolj iz ozadja in sem rabil 1:51 do startne linije. Tudi do prvega ovinka se ni ravno veliko teklo. :-) Je pa tole idealka za tiste, ki radi zamudimo start. Divjas kot slon in potem ugotovis, da nisi nic zamudil. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 GaGa
Zaenkrat me še ni strah, da bi me poteptali ... Gre pa moj racak z mano, pa me je zanimalo, če bova lahko skupi racala proti cilju :D Saj veste ... v dvoje je lažje.
Uporabniški avatar
 GaGa
Sloncki ste tako prijazne živalce, ker mislite tud na manjše prebivalce :)
Čeprav daleč od tega, da sem jaz po velikosti majhna račka, sem kr poštena GaGa :shock:
 Nataša
von mor kveščn - sem vidla, da so v Radencih vodne in hranilne postaje na 2.5 km. je smiselno pit na vsaki (za 21km) ali ne? in kje kaj pojest?
 Lučko
Nataša napisal/-a:von mor kveščn - sem vidla, da so v Radencih vodne in hranilne postaje na 2.5 km. je smiselno pit na vsaki (za 21km) ali ne? in kje kaj pojest?

:shock: A greš ti jest pa pit al laufat :shock: :evil:. A bom jz vse Ruglu puvedu, tko de veš :twisted:
Uporabniški avatar
 ero
hojla vsem, ki boste prišli v Radence in še niste prevzeli opreme TF!

robo bom imel s seboj. od 13:45 do 14:15 vas bom čakal na Xu s spodnjega zemljevida.

Slika

se opravičujem, ker je shema malo nečitljiva. X označuje vogal narodne restavracije 'pri Küčanu' na robu Parka nasproti hotela Terapija. ko boste pod arkadami zdravilišča prevzeli startno številko, poglejte pravokotno v levo. po kratki klančnini se vzpnite do restavracije - nizka stavba z verando - in na njeni levi strani vas čakam z dresi :)

prosim vas, da se držite gornje ure, da nam ostane še dovolj časa za ogrevanje (sedenje na soncu in klepetanje :) ).
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:von mor kveščn - sem vidla, da so v Radencih vodne in hranilne postaje na 2.5 km. je smiselno pit na vsaki (za 21km) ali ne? in kje kaj pojest?

Hir z en ansver: Če imajo na okrepčevalnicah cviček ali kaj podobnega, je smiselno piti na vsaki okrepčevalnici.
 Nataša
ja sej zdej pa mam k se skoz zezam...RESNO sprašujem, a je kle kšn resen še spljoh?

cviček ni fajn, bom pa dan prej nardila podlago z viljamovko.
Uporabniški avatar
 Filipid
Ojla Nataša :D , voda še za v čevelj ni dobra :wink: . Bolje je spit kaj konkretnega :beer: . Okrepčevalnice z vodo so tako pogosto, z hranilnimi postajami pa na vsake 10 km. Razen če nimaš ob progi kakšnega kompanjona da ti servira kakšen priboljšek :lol: .

Pozdrav!

Zase lahko recem, da mi zelo pase pojest vsaj sladkor ali banano. Limone so super za seboj, tako kaksen kilometer od postaje. Ob ugrizu v limono ksiht ni ravno za slikat ampak saj gremo tja tect in se slikat pred tekom. :-) Vodo pa nekako po obcutku. V vrocini zlivas vase kolikor dobis, saj tudi tece od tebe, da je veselje. V mrazu in dezju je lazje, saj samo odpres usta in se odzejas. :D Velikokrat se ljudem zgodi, da se nic ne futrajo in jih potem zvije na 15 km, ker jim pade sladkor. :-) Dobesedno. Je pa takrat ze malo prepozno za dodajanje energije. Torej zmerno se najej pred desetim km in ti bo lazje v drugi polovici. :-) No, vsaj sloni se tako svercamo na 21 km.
O boh, kolk sem jaz danes pameten. :-) Lepo se imej in ne nerviraj se prevec zaradi vsega skupaj. Tako ali tako bos v nekaj polmaratonih dozivela vse tezave, ki te lahko zafrkavajo. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Filipid napisal/-a: z hranilnimi postajami pa na vsake 10 km.

Ne bo drzalo. :-) Napisejo na 5 km in potem se zgodi, da je celo kaksna vec oziroma na manj kilometrov. Za tekace je do sedaj bilo zelo lepo poskrbljeno. Vsaj meni se zdi tako. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz sem pa ena tistih z bolj obcutljimi zelodcki in niti slucajno ne upam kaj pojest med maratonom. :oops: Tudi pijem le vodo, pa se tiste ne smem prevec naenkrat. Pa ze cel teden prej moram mislit na to, kaj pojem, da je zelodec zdrav in vesel med tekmo. Po njej pa lahko na hitr nadoknadim izgubljene reci (ze zdej se veselim tistega piva po teku v Radencih!) 8)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA