področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Finžgar
Od 6.9 bo v hervisu akcija polarjev. Gre za nizkocenovno polar ponudbo, ki je blazno privlačna za take kot sem jaz, ki nimajo stalnega dohodka :D

Tkole so pa še cene

Polar F6
za 22tisočakov

Polar FS1
Za 10tisočakov

Klele mate podrobnejše specifikacije
Slika

Drgače me pa še zanima mal več od tega za 10 jurjev. Mislim, a ma sam utrip al kej druzga, pa če se vsaj kolikortoliko splača, ker kakšnih kalorij itak ne rabim, bi blo pa fajn če bi mela vsaj štoparco.

Ajde
Uporabniški avatar
 Hudl
Ce si res brez dohodkov glej raje Sigmine modele (dobis vec za manj denarja). Recimo PC15(12990 SIT). Ce pa res hoces Polarja potem pa raj F6 definitivno.
Hudl
Uporabniški avatar
 Finžgar
Ampak če prov zastopm so Sigmice slabše po kvaliteti, hitreje kvarljive, medtem pa ko pri Polarju sicer plačaš firmo, dobiš manj za denar, vendar pa je vsaj kvaliteta taka, da urca dela več let.

Popravite me če se motim.
Uporabniški avatar
 katka
mene je pri sigmi presenetilo, da noče štopat, če nimaš gor traka za pulz merit. sicer pa nisem slišala kakih pripomb od tistih, ki jo imajo.

kar pa se polarja tiče - razmisli, če ne bi raje teh 20 čukov investiral v rabljeno urco, za model, ki bo ustrezal temu, kar rabiš. jaz sem pred časom za sestro dobila m52 za smešnih 10k.

osnovni modeli polarja so resnično osnovni, kar se tiče funkcij... če to rabiš...
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Finžgar, kup si raj sigmo, ker bo zadostovala tvojim potrebam glede teka in financ.
Jaz sem bil s Sigmo zelo zadovoljen, fajn urca, men ja kar dobr delala. Ko je blo več dnarja v žepu sem si nabavil polar s410. Počas se daleč pride :lol: :lol: .

Lp
Uporabniški avatar
 Finžgar
Tle PC 15 Sigmice me je navdušila, Adijo polar, vam pa hvala za nasvete :D
Uporabniški avatar
 Finžgar
Evo dons sm ratu lastnik sigme pc15 in mram rečt, da je to to. Prvi vtisi so izjemno dobri, jutri pa bom to še dodatno sprobal na pstju.

Še enkrat hvala :)
Uporabniški avatar
 Hudl
Kaj hvala... dej za pivo :D
Hudl
PS: dobr laufi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA