prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Mitsu
A kdo ve kje bi se lahko v Evropi kupila CW-X oprema http://www.cw-x.com ? Predvsem me zanimajo Pro in Expert tights.

Sem mel zadevo že naročeno na www.hdosports.com in so me en mesec in pol nategovali, da mi bojo poslali - na foro: Poslali vam bomo ta in ta datum, potem jih kontaktiram in rečejo da nimajo, ker še čakajo in da bo sigurno naslednji teden, no po enmu mescu in pol mi je pa dopizdilo in sem hotu denar nazaj.

Potem sem naročil na www.backcountry.com in jih po dolgem prepričevanju nisem mogel prepričati, da bi mi poslali v Slovenijo (najbrž mislijo da smo tukaj še neandertalci :roll: in da UPS pri nas ne dela).

Torej a kdo ve, če je ta zadeva kje v Evropi dobavljiva ali pa pozna zanesljivega prodajalca iz Amerike, ki ima zdevo in ki pošilja v Slovenijo. Ampak mislim zanesljivega in ne kakšne levake kot so HDOSport.
Uporabniški avatar
 Mitsu
Svaka ti čast Bojan. Sem naročil Pro tights. Če mi bodo sedaj končno poslali sem ti dolžen pijačo - resno (sem pregledal veliko web trgovin, ampak tele pa nisem našel). Tko da res hvala.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Mitsu, koliko pa je poštnina?
Uporabniški avatar
 Damijan
... pa carina?

E, sicer zgledajo stvari ful fajn, nisem pa se poglabljal... Zato - v čem je prednost teh cotk?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Carina je 12,5%, pa še 20% DDV-ja. Uh, potem pa pride kar lepa cifra :shock:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Damijan napisal/-a:E, sicer zgledajo stvari ful fajn, nisem pa se poglabljal... Zato - v čem je prednost teh cotk?

Naj bi zmanjševale utrujenost in povečale performance.
Uporabniški avatar
 Mitsu
Tatjana napisal/-a:Mitsu, koliko pa je poštnina?

Za poštnino še ne vem točno, koliko bo pri tem naročilu, ampak ko sem naročeval iz prejšnjih dveh strani je bila poštnina za UPS express 34 dolarjev. Pol pa še carina pa DDV seveda, tko da vem da bo na koncu kar drago.

Ampak rajši dam za eno dobro kvalitetno zadevo tolk dnarja in potem res uživam v treningih in rad nosim, kot pa da mam večje število cenejših cot, ki recimo niso tako kvalitetne.

Sicer pa dobre pajkice iščem že skoraj eno leto. Zadnje dobre sem dobil od Adidasa v trgovini Prva liga (ki je žal ni več). Ponudba v naših štacunah je katastrofalna glede tega. Pa sem reku, da si bom naroču nekaj dobrega pa da nekaj časa zdrži in ne da takoj razpade. Sicer tud edine tekaške ki so mi kolikor toliko v redu so zimske od Adidasa z oranžnim vzorcem, pri nas stanejo 18 jurjev - pa dam raje še mal več denarja, pa mam še neki boljšga - vsaj upam tako ker tale CW-X vsi hvalijo.

A kdo morda še ve kje bi dobil kaj dobrega za laufat od Adidasa - v kateri trgovini?

No sej bom napisu kakšen test v tole temo (če bo še kdo kupoval), ko dobim zadevo
Uporabniški avatar
 Mitsu
Tatjana napisal/-a:
Damijan napisal/-a:E, sicer zgledajo stvari ful fajn, nisem pa se poglabljal... Zato - v čem je prednost teh cotk?

Naj bi zmanjševale utrujenost in povečale performance.

V bistvu naj bi bil material zelo kvaliteten, potem pa so še tako prešite s trakovi iz blaga, da čim bolj držijo mišice skupaj in jim nudijo oporo. To bi jest v bistvu sprobal na fitnessu za počepe delat, če pa za fitness ne bojo dobre bojo pa za laufat sigurno.

Škoda res ker je tolk drago, ampak zarad enih me pa tud ne bo konc. So pa Expert tights, ki so drugače prešite cenejše. Sej če bi se dobile v Evropi in ne bi blo carine bi blo pa že vse dokaj ugodno. Če bojo fajn jih bom pa vsem priporočil in začel uvažat :lol: :lol: :lol: .
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: res je, založenost s tako opremo je v trgovinah pri nas slaba, a NE PRI NAS NA ČOPOVI 8) v ponudbi imamo SKINS kompresijska oblačila, ki telo kompresijsko stisnejo, s tem povečajo podkožno prekrvavitev, kar ima za posledico kar nekaj ugodnih vplivov :

- rahlo zvišan aerobni prag med vadbo
- večji dotok kisika v mišice in tkiva
- pri nošenju po vadbi skrajšanje regeneracijskega časa...

cena kratkih pajk je 22990 sit, kratkih majic pa 17990, na zalogi je še nekaj kosov!!! ob večjem zanimanju se bomo potrudili in probali ugoditi vašim željam :)

ob tem imamo v ponudbi tudi kompresijske NIKE nogavice z istim efektom, uporabne tudi za tiste, ki imajo probleme s krčnimi žilami in zastajanjem krvi ... !!!

torej, nič čakanja, naročanja po internetu in negotovosti... ponudimo vam lahko le še 20% popust za člane TF :)

lep pozdrav ts čopova 14
Uporabniški avatar
 Mitsu
Ja pri vas na Čopovi me pa nekaj časa res zdej ni blo. Vidim da moram priti malo pogledat.

Samo trgovina v City Parku se mi zdi vsaj glede tekaške opreme zadnje čase tudi bolj slabo založena. A to pomeni da ste se za tek skoncentrirali samo bolj na Čopovi?

A skins so tele zadeve http://www.skins.com.au/ns/product_skins.cfm#

Zgleda zanimivo.
Uporabniški avatar
 MihaPR
tole v zvezi z btc se strinjam.
Uporabniški avatar
 Athena89
ts čopova 14 napisal/-a:cena kratkih pajk je 22990 sit, kratkih majic pa 17990

to je pa kr drago :)
kok pa že pridejo dolge hlače? a dolge majice tudi imate?
 zappa
ts čopova 14 napisal/-a:v ponudbi imamo SKINS kompresijska oblačila, ki telo kompresijsko stisnejo, s tem povečajo podkožno prekrvavitev, kar ima za posledico kar nekaj ugodnih vplivov :

- rahlo zvišan aerobni prag med vadbo
- večji dotok kisika v mišice in tkiva
- pri nošenju po vadbi skrajšanje regeneracijskega časa...

Mal sem firbčen: kako pa naj bi te kompresijska oblačila dosegle večji dotok kisika? Kompresija sama zase bi pomenila kvečjemu slabši pretok krvi (in s tem dotok kisika), ne boljšega. A naj bi bila fora v segrevanju tkiva in s tem širjenjem periferne mikrocirkulacije?

Priznam, do raznih takih "čudežnih" cunjic sem zelo skeptičen...

LP
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: takole ... cena dolgih in kratkih hlač je 22990 sit, majice s kratkimi rokavi pa 17990 sit ... majic z dolgimi rokavi pa nimamo ...
kompresijsko delovanje pa ima več učinkov... primarno je gretje tkiva, s tem pa se poveča periferna mikrocirkulacija, predvsem v zgornjih okončinah, kjer kri v venah še ne odteka nazaj proti srcu s tako težavo kot v nogah, saj se ji ni treba upirati sili težnosti celotno pot nazaj...pri nogah pride pa še do efekta kompresije ven, pri čemer se doseže, da zaklopke bolje tesnijo. s tem se poveča hitrost odvajanja krvi po venah ter se zavre zaustavljanje krvi v njih. s tem se poveča primarna polnitev srca, nato, zviša se pritisk, polnitev srca ter pulz, ki pa sčasma pade na normalno raven, posledica pa je večji dotok krvi v arterije in s tem tudi v okončine med športno vadbo ... je pa še nekaj...če dosežemo optimalno kompresijo, vplivamo samo na krčenje ven, na arterije pa ne... krvni dotok pa se zmanjša le ob tem, če je kompresija na majhni površini prevelika, kar pa s temi oblačili ne moremo doseči... 8)

kar se pa tiče založenosti s tekstilom in tekaško obutvijo...na čopovi smo se specializirali ter probamo ugoditi vsaki zahtevi kupca, če se le da... sedaj smo dobili veliko tekaškega tekstila vseh cenovnih razredov :) tako da vabljeni :) obujemo in oblečemo vas z nasmehom :D

lp ts čopova 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA