prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
 Gost
To mi deli ERO :toast:

Do dna !!! 8) 8) 8) 8) 8)

2x LP
 Gost
Tale gost sem seveda jaz !!

2x LP

P.S. Aja , lojze P, jasno :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 Filipid
Bravo Ero, to smo čakal :lol: :lol: :lol:

Slika
Uporabniški avatar
 milkec
Fotr napisal/-a:Slika

:cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1:
Uporabniški avatar
 marathon95
:-- Ja sam novi i sve pozdravljam :laola .

Ako bu v subotu v Radencima piva, dojdem i ja k vama :piti: :toast: :pivo:
Uporabniški avatar
 Z*
marathon95 napisal/-a:Ako bu v subotu v Radencima piva, dojdem i ja k vama :piti: :toast: :pivo:

A takole, za pivo bi se pa kar k nam prestavil?! :evil: :nono: Torej greš v soboto za ogrevanje v Radence, v nedeljo pa na Sljeme, hm? :?:
Uporabniški avatar
 5rca
juhuhu :juhuhu: pa smo postali mednarodni :clap: marathon95, ti kar pridi na pivo v Radence :toast: lahko pa tudi tečeš :D
 Lučko
:evil: Vse tole okol pira bom pa jz Ruglu puvedu, tko da veste, vse mu bom povedu :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Lučko napisal/-a::evil: Vse tole okol pira bom pa jz Ruglu puvedu, tko da veste, vse mu bom povedu :twisted: :wink:

SPECKAHLA! :-) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 marathon95
Z* napisal/-a:
marathon95 napisal/-a:Ako bu v subotu v Radencima piva, dojdem i ja k vama :piti: :toast: :pivo:

A takole, za pivo bi se pa kar k nam prestavil?! :evil: :nono: Torej greš v soboto za ogrevanje v Radence, v nedeljo pa na Sljeme, hm? :?:

Nejdem :nono: na Sljeme, a vozim :driver: na svoje pivo (Zlatorog) v gepeku :toast:
Uporabniški avatar
 Fotr
Lučko napisal/-a::evil: Vse tole okol pira bom pa jz Ruglu puvedu, tko da veste, vse mu bom povedu :twisted: :wink:

Jaz ga pa poznam! :D :D :ignore:
Uporabniški avatar
 marathon95
5rca napisal/-a:juhuhu :juhuhu: pa smo postali mednarodni :clap: marathon95, ti kar pridi na pivo v Radence :toast: lahko pa tudi tečeš :D

Poiščem te prije ili poslije v cilju :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA