prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

eggy
Dragi moji....

Včerjašnja Golada.....PRVA.....mi je bila prav fajn. Še pridem......na tako...ZEN varianto.....

Sem se včeraj tudi še kar nekaj naučila....ZEN, pa PB......počasi bom že.... :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Joj, jest že kr pogrešam to Golado. Sej, da ne boste mislili, da nisem pridna, doma (trenutno sem še vedno na dopustu doma pri mamci) vsak dan pretečem najmanj 5km in največ 10km. Ampak ta Golovec mi je tok všeč, da bo treba spet počasi pridit v LJ.

Se vidimo kej na Goladi (sam ne vem še kdaj). :wink:

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Deca moja, nov teden, novi izivi in vecna Golada so pred nami. :) Ta teden bova s slonom manjkala, kar seveda ne pomeni, da lahko delujete, kot razhajkana vojska. Ure so obicanje (1730 in 1830), vreme je tudi napovedano, ostalo boste pa sami prispeval. :)
Bajsi si za svoje obnasanje zasluzi eno posteno kazen. :) Dvakrat je odpovedal v zadnjem trenutku. Odkupnina je lahko samo nekaj zelo sladkega in velikega na eni od naslednjih izdaj Golade. :) (Snezinka ze ve kaj PRESS) Govoril sem! :twisted:

lp, Jusuf al Islam

p.s.: @Bajsi, pa sporoci kdaj mislis prinest odkupnino, da se zberemo v cim vecjem stevilu. :)
Uporabniški avatar
 milkec
Ta teden sem pa tudi jaz nazaj, pa bi bil za kako Golado. V četrtek mogoče tudi dvojni program!
Pa ostali...
 eggy
...me zanima če bo ta teden tudi kakšna ZEN varianta
Uporabniški avatar
 tini
Ce bo vse po sreci pridem v cet na double..

lptini
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:Ce bo vse po sreci pridem v cet na double..

lptini

Jaz bi tudi double naredil, a se slišiva tini?

eggy: če greva s tinijem na double, po ena prav gotovo zen (verjetno prva)
Uporabniški avatar
 tini
milkec napisal/-a:
Jaz bi tudi double naredil, a se slišiva tini?

eggy: če greva s tinijem na double, po ena prav gotovo zen (verjetno prva)

OK, prva na skrge, druga zen!
Deal. :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tudi jaz zelo verjetno pridem ob 17:30, če bodo škrge preživele, grem še na zen ob 18:30
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:OK, prva na skrge, druga zen!
Deal. :)

Jaz bi raje obrnil! Bi šel raje prvo zen, da se ogrejemo za drugo na škrge! Bi bil za?
Uporabniški avatar
 tini
milkec napisal/-a:Jaz bi raje obrnil! Bi šel raje prvo zen, da se ogrejemo za drugo na škrge! Bi bil za?

Lahko tudi tako :) .
Samo drugo pa res od samega zacetka na skrge..
(je ze cas za popravek PB-ja :) )
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pridem za en zen, tko da sem vam lahko za tempo tekača za PB :)
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:(je ze cas za popravek PB-ja :) )

Vi kar pojte na PB-je in podobne čudne krative. Jaz bom pa užival v teku! Upam, da te vsaj do Roške sledim. Potem pa lahko z Mihom tečeva naprej normalni pogovorni tempo!

Torej se vidimo jutri ob 17.25! Obljubljam, ampak res sveto obljubljam, da če zamudim, zamudim največ 5 minut!
 Nataša
Dečki, samo opozorilo. Nekam na veliko uporabljate zaščiteni trademark ZEN. Bom objavila svoj TRR in mi kar pridno nakazujte po 200 SIT na eno uporabo. Hvala za razumevanje!

:lol:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA