Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vanja
Prosim, pomagajte, preden me spodijo iz sluzbe! :oops: :oops:

Tolk dogaja tu na forumu, da je moja ucinkovitost na nuli. Kako lahko delate, ce pa Fotr razpreda o pametnih copatih, pa torte se nam ponujajo, pa toliko tekov se obeta, pa toliko tekov je treba pokomentitati, pa v nizkem startu za Radence sem, pa... :?: Vsakih sest minut hitim brat forum . In, da je vse se slabse, zunaj tak lep soncek, pa direkt na Golovec imam razgled, ce se nagnem pa vidim se Kamniske alpe v vsem svojem sijaju... 8) Kazalci na uri pa se tako pocasi pomikajo proti tretji...
Uporabniški avatar
 Staša
To sem pa jaz maher! Imaš odprt mail in forum in pač kar delaš tekoče. In se pojavi zvočno opozorilo "You´ve got new mail" (to je tista pošta od erota, da je nekdo odgovoril na nekaj. In klikneš nanj in pogledaš in se narežiš in delaš naprej. Po mojem je učinkovitost dela še večja, ker hitreje končaš zadevo, da greš pogledat, kaj piše na forumu.
Je pa res, da se s sodelavko vedno manj pogovarjam...
LP :D :)
Uporabniški avatar
 vanja
stasa napisal/-a: ...in pogledaš in se narežiš in delaš naprej.

Tle pri zadnjem je problem... :roll:
 Nataša
jest podobno kot Staša - šaltam sem in tja. mam pa ponavadi tako delo, da se mi vleče cel dan, na primer prevajanje, in potem prav rabim vmes skakat na forum. je pa treba hitr brat in hitr tipkat :D sam priznam da za fotrove umotvore nimam več časa - preberem, ko je res cajt.

čau

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA