Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spet en tek blizu Zagreba, kjer mislim, da bi morala biti solidna organizacija, pa proga bi morala biti tudi bolj ravninska!

Obljubljajo fešto in.....

V glavnem razpis je tukaj

Pri meni je kar dost sigurno, da bi šel, pa mislim, da ne bi smel biti sam! Vsaj za nas, ki smo južno od Ljubljane, je to eden izmed bližnjih tekov (meni je recimo bližje kot Sežana ali Radenci)!
Uporabniški avatar
 Z*
Hej, kako njim rata toliko ponuditi za tako ugodno startnino?! :shock:
Pri nas pa za večje prireditve odštejemo cel kup denarja ... pol pa včasih še z vodo šparajo, npr. lani v Radencih. :evil:
Uporabniški avatar
 milkec
Z* napisal/-a:Hej, kako njim rata toliko ponuditi za tako ugodno startnino?! :shock:
Pri nas pa za večje prireditve odštejemo cel kup denarja ... pol pa včasih še z vodo šparajo, npr. lani v Radencih. :evil:

1. Hrvaška atletska zveza mnogo bolje skrbi za take prireditve
2. Imajo prav hrvaško prvenstvo v polmaratonih
3. ...

Več bi lahko marathon95 povedal, kor organizator Varaždinskega teka! Se pa tako ali tako počasi povezujemo in izmenjujemo informacije, ker je dejstvo, da imajo Hrvatje boljšo skupno organizacijo za take teke, vendar nimajo pa nič informacijsko podprto. Nad našim forumom so zelo navdušeni in bi verjetno tudi pri njih podoben odziv povzročil.

Glede na to, da se v Radencih šparali z vodo, tu imajo tole v razpisu napisano:

- okrijepne stanice svakih 4-5 km a neslužbene su i češće, bit će tu vode, vina, kave, limuna itd.

Okrepčevalnice z vinom in kafetom???? Po moje bo tole zelo komičen tek! :roll:
Uporabniški avatar
 marathon95
milkec napisal/-a:
Z* napisal/-a:Hej, kako njim rata toliko ponuditi za tako ugodno startnino?! :shock:

1. Hrvaška atletska zveza mnogo bolje skrbi za take prireditve
2. Imajo prav hrvaško prvenstvo v polmaratonih
3. ...

Več bi lahko marathon95 povedal, kor organizator Varaždinskega teka! Se pa tako ali tako počasi povezujemo in izmenjujemo informacije, ker je dejstvo, da imajo Hrvatje boljšo skupno organizacijo za take teke, vendar nimajo pa nič informacijsko podprto. Nad našim forumom so zelo navdušeni in bi verjetno tudi pri njih podoben odziv povzročil.

Glede na to, da se v Radencih šparali z vodo, tu imajo tole v razpisu napisano:

- okrijepne stanice svakih 4-5 km a neslužbene su i češće, bit će tu vode, vina, kave, limuna itd.

Okrepčevalnice z vinom in kafetom???? Po moje bo tole zelo komičen tek! :roll:

Sve kaj je napisano tu, stoji i sve budete dobili. Ima sokova, piva, čak i vode. Tombola je dosta bogata i svi dobivaju. Tuširanje je na nogometnom igralištu, cca 300m (za nas je več ugodno hladna voda). Do sada je bilo i kupanje besplatno na obližnjem bazenu (Sv. Nedelja).
Staza, to je priča za sebe. Od 4 km se počinje pomalo penjati do 11 km, a poslije je nizbrdica. Još je zadnji 500 metara blagi uspon, da ti potroši zadnje snage i da lakše popiješ pivo u cilju.

Jedino ne stoji da se atletski savez brine o tome. Mi smo se sami organizirali prije 6 godina i pokrenuli CRO-CUP i odredili neka pravila, a svaki organizator ima svoja pravila, mogućnosti, ...
Ako ste za, fešta može početi :piti:
Ali vidimo se prije u Radencima, neko je rekao pivo :toast:
Uporabniški avatar
 miro
Še dva potencialna kandidata - Miro + Milan Kotnik ,se domenimo za skupni prevoz.
Milan bo tekel v Radencih za zajčka ,samo ne vem kateremu tekaču.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 marathon95
miro napisal/-a:Še dva potencialna kandidata - Miro + Milan Kotnik ,se domenimo za skupni prevoz.
Milan bo tekel v Radencih za zajčka ,samo ne vem kateremu tekaču.
Lp
Miro

Pa nije Milan Kotnik bil nekaj bolestan prošlo leto ili to nije taj? :?:
Uporabniški avatar
 milkec
marathon95 napisal/-a:Sve kaj je napisano tu, stoji i sve budete dobili. Ima sokova, piva, čak i vode. Tombola je dosta bogata i svi dobivaju. Tuširanje je na nogometnom igralištu, cca 300m (za nas je več ugodno hladna voda). Do sada je bilo i kupanje besplatno na obližnjem bazenu (Sv. Nedelja).
Staza, to je priča za sebe. Od 4 km se počinje pomalo penjati do 11 km, a poslije je nizbrdica. Još je zadnji 500 metara blagi uspon, da ti potroši zadnje snage i da lakše popiješ pivo u cilju.

Jedino ne stoji da se atletski savez brine o tome. Mi smo se sami organizirali prije 6 godina i pokrenuli CRO-CUP i odredili neka pravila, a svaki organizator ima svoja pravila, mogućnosti, ...
Ako ste za, fešta može početi :piti:
Ali vidimo se prije u Radencima, neko je rekao pivo :toast:

Pa naj še kdo reče, da to ni informacije iz prve roke!
:clap: :clap: :clap: ole forumu

No kar se tiče CRO CUP-a in kaj podobnega, mislim, da je v vsakem primeru na malce višji stopnji kot pri nam v SLO! Saj se OKS trudi, upam, da bo še bolje!

Marathon96, mogoče nam lahko še pojasniš oz. razložiš zakaj so tako nizke prijavnine? Črni fond ali kaj drugega?

Aja, pa še nekaj marathon95! Da dam malce kapo od pape štrumfo dol, jaz sem tisti, s katerim si se pogovarjal v cilju Trsta! Upam, da kakšno tudi na Jaski rečemo!
Uporabniški avatar
 marathon95
milkec napisal/-a:Marathon96, mogoče nam lahko še pojasniš oz. razložiš zakaj so tako nizke prijavnine? Črni fond ali kaj drugega?

Aja, pa še nekaj marathon95! Da dam malce kapo od pape štrumfo dol, jaz sem tisti, s katerim si se pogovarjal v cilju Trsta! Upam, da kakšno tudi na Jaski rečemo!

Startnine, jednostavno. Kod nas su malo niže plaće, pa da bi dobili više trkača, kojih baš i nema preveč pri nama, idemo sa malim startninama. Teško si netko svaki vikend može priuštiti startninu od npr. 100 Kn.
Kod nas je zadnjih godina najbrojnija naša trka (ne računam Plitvice,- priča za sebe) a najviše nas je bilo 234 trkača, prošle godine 222 u cilju. Usporedbe radi, rezultat 1:20:00 ima tek 30 (trideseti) trkač kod nas, pa to usporedi sa Radencima, Ljubljanom.
Kod Vas je veća masovnost, a kod nas dolaze samo brži trkači. Opet usporedba, kod nas ima 10-15 trkača poslije 2 sata, a kod Vas pola ili više.
Veliš Trst, sa tim rezultatom, kod nas sam među zadnjima, a tu na 2/3 ukupnog broja.
U tome je kvaka, masovnost, a ne brzina.

Ak dolaziš u Jasku i ja sam tamo. Ak si u Radencima i tam me najdeš :toast:
Uporabniški avatar
 milkec
marathon95 napisal/-a:Ak dolaziš u Jasku i ja sam tamo. Ak si u Radencima i tam me najdeš :toast:

Pridem na Jasku, pa bomo kako pametno rekli ob kozarcu piva! :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
milkec napisal/-a:Pridem na Jasku, pa bomo kako pametno rekli ob kozarcu piva! :wink:

Može, se vidimo :piti: :pivo:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Marathon95, helou!
Ak' ga budeš videl, a u to sam siguran, pozdravi mi Maria, vlasnika one "outdoor" prodavaonice! Često smo spavali kod njega u noču prije varaždinskog polumaratona.
Kako čitam na preko stranice:
http://www.varazdin.hr/index1.html na vašoj stranici:
http://www.marathon95.hr/
uvaljujete se na ChampionChip sistem!?! Znači, ove godine več trčimo "netto"!?!

Ak' ne prije, vidimo se krajem devetog mjeseca!

pies: Ah da, Maria pozdravlja Kristofer, kompa od Pintara Gregorja.
Uporabniški avatar
 Z*
Bajsi napisal/-a:Ak' ne prije, vidimo se krajem devetog mjeseca!

Če se že tako trudiš, Bajsi, deveti mesec je rujan - torej vidite se krajem rujna. :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
Z* napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Ak' ne prije, vidimo se krajem devetog mjeseca!

Če se že tako trudiš, Bajsi, deveti mesec je rujan - torej vidite se krajem rujna. :wink:

"Z" kužim ja vas, susedi smo skoro. 10 km i nije neka udaljenost da se nebi razmeli :?:
Uporabniški avatar
 marathon95
Bajsi napisal/-a:Marathon95, helou!
Ak' ga budeš videl, a u to sam siguran, pozdravi mi Maria, vlasnika one "outdoor" prodavaonice! Često smo spavali kod njega u noču prije varaždinskog polumaratona.
Kako čitam na preko stranice:
http://www.varazdin.hr/index1.html na vašoj stranici:
http://www.marathon95.hr/
uvaljujete se na ChampionChip sistem!?! Znači, ove godine več trčimo "netto"!?!

Ak' ne prije, vidimo se krajem devetog mjeseca!

pies: Ah da, Maria pozdravlja Kristofer, kompa od Pintara Gregorja.

Hi Bajsi,
pozdravi meilani.
Je, počeli smo trčati s CC, sve trke u Run Reeboku bi trebale biti mjerene s CC.
Možda se vidimo i prije, dojdi na Ivančicu - brdska trka 26.06. Pripremam najavu za našu web stranicu i za koji dan bude gore.
Budem javio kad je gore.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA