Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marjan
Verjetno se prestavlja galerija na nov strežnik, kot se je pisalo nedolgo tega.

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 cvalenti
dragons napisal/-a:
cvalenti napisal/-a:
Simon Brezovar napisal/-a: Če ga bo kdo lahko presegel je to le Wyatt sam.

Evo dokaz ,da je tudi Wyatt premagljiv!!!!!!! :wink:

http://sportal.siol.net/default.asp?article_id=10081010609141858230

Ne piše pa da so ga dan prej na treningu napadli potepuški psi in je človek tekel z svežimi šivi.

He,vidiš to pa nisem vedel.Ali imaš mogoče članek o tem ali si pač slišal. :wink:
 janezu
kakšen cajt bi šele imel na grintovc,če bi une pse srečau od kamnške gor-pa drug let. lp ju
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
janezu napisal/-a:kakšen cajt bi šele imel na grintovc,če bi une pse srečau od kamnške gor-pa drug let. lp ju

Jaz lahko kakšnga zrihtam, da bo dajal pospešek (psa mislim) :lol:
Uporabniški avatar
 brankos
DuleKTKV napisal/-a:
janezu napisal/-a:kakšen cajt bi šele imel na grintovc,če bi une pse srečau od kamnške gor-pa drug let. lp ju

Jaz lahko kakšnga zrihtam, da bo dajal pospešek (psa mislim) :lol:

Fantje ne se hecat s pospeški od cuckov - men se še danes vidi brazgotina na tazadnji, od novofudlanca, ki se je pred prvomajskimi zakadu vame in me ogrizel :( . No sej je blo prijetno videt, :) kako so sestre z veseljem rihtale poškodbo, a še zmer ne tolk da bi se še enkrat dal oklat ;)
Uporabniški avatar
 MARKUŠ
Kot jaz vem so Wyatta aktualnega svetovnega prvaka psi kar pošteno ogrizli in sicer kar dva psa.Dobil je par šivov in kar nekaj enekcij in mislim da je bil dober da je šel sploh tečt.Gotovo bi tudi letos pomedel s konkurenco saj kljub šivani ta zadnji plati za prvim zaostal le par sekund.Po zadnjih informacijah je enega od psov že doletela kazen.LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA