Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vanja
Sej res, krapci :!: :!: :!: MMMmmmmmmm......
Uporabniški avatar
 drejc
Filipid napisal/-a:Ojla Nataša :D , voda še za v čevelj ni dobra :wink: . Bolje je spit kaj konkretnega :beer: . Okrepčevalnice z vodo so tako pogosto, z hranilnimi postajami pa na vsake 10 km. Razen če nimaš ob progi kakšnega kompanjona da ti servira kakšen priboljšek :lol: .

Ne velja to za vsakega. Recimo jaz osebno najbolj brez skrbi pijem vodo, edino če ima organizator na voljo napitek ki ga poznam. Se mi je že zgodilo, da me po pitju raznih "kolobocij" kar streslo.
Kar se tiče pogostosti pitja vode,pa mislim da je potrebno čim bolj pogosto piti, če se le da na vsaki okrepčevalnici, ker ko enkrat dehidriraš je prepozno za dobro počutje. Mislim da je bil nekoč o tem tudi članek v Poletu, ki ga je napisala ga. Nada Rotovnik Kozjek.
S hrano je res tako kot je napisal oranžni, največkrat so prepogosto postavljene stojnice z raznimi sladkorčki in piškotki, tako da če ti ni ravno do tekmovanja z uro, lahko postane vse skupaj prav prijeten sprehod :P .
Nazadnje spremenil drejc, dne 12 Maj 2004, 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
 dragons
Sam da ne bo Fruca. :cry:
 maraton 100
Živijo Nataša!
Glede na to, da bo v soboto v Radencih deževalo in ti imaš usta vedno odprta, bo verjetno tudi kaj priteklo na pravo mesto?
Izkušnje si boš sama nabrala in tiste bodo najbolj koristne.
Ni priporočljivo med tekom piti tiste pijače , za katere ne veš če jih prebavljaš. Voda je neutralna in če zraven občasno vzameš kocko sladkorja je to zadosti. Priporočljivo pa je spiti od 0.5 - 0.75l tekočine na 1h teka, če je zelo vroče pa več. Moraš pa količino enakomerno porazdeliti na vso progo.Vse ostalo je na 21 km neuporabno. Za potrditev te trditve: Zmagovalci naredijo le nekaj požirkov, da v ustih odženejo občutek žeje. Ješ pa najlažje, ko sediš, ne ko tečeš.
Kaj boš pa ti naredila? se boš pa morala sama odločiti (pa ne krivdo valit na druge) :oops:
" V kmici je žmetno posvejt najti"!
Vidimo se v Radencih!
Pa prijeten tek :lol:
Stane
 Lučko
dragons napisal/-a:Sam da ne bo Fruca. :cry:

:shock: :shock: :shock: Kva ti je pa Fruc naredu :?:
Uporabniški avatar
 primus
Lučko napisal/-a:
dragons napisal/-a:Sam da ne bo Fruca. :cry:

:shock: :shock: :shock: Kva ti je pa Fruc naredu :?:

V Sezani je bil na prvi postaji samo in izkljucno Fruc. :? Presladkooo.
Ker na tekmah vedno pijem samo vodo sem cakal in cvikal, da bo kaj narobe - k sreci ni bilo hudega...

primus
Uporabniški avatar
 mare
Zbrisal avtor
Nazadnje spremenil mare, dne 14 Maj 2004, 08:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 drejc
na straneh organizatorjev si lahko končno ogledate szenam prijavljenih tekačev. Da se boste naši bo vam vzelo kar nekaj časa :P :P :lol:
 t
Madonca, kako smo zahtevni :roll: . A smo hoteli listo prijavljenih?! :clap: A je mogoče kdo hotel urejeno listo prijavljenih. Hudo bolijo oči.
Uporabniški avatar
 drejc
t napisal/-a:Madonca, kako smo zahtevni :roll: . A smo hoteli listo prijavljenih?! :clap: A je mogoče kdo hotel urejeno listo prijavljenih. Hudo bolijo oči.

Da je vsaj lista, človek si že vzame čas, da si pogleda če je prijavljen :wink: .
Je pa dobro, če se lahko že prej prepričaš da je bilo s prijavo vse ok ne pa da pred tekom ves živčen tekaš z raznimi potrdili, da si res plačal ob pravem času itd. :oops: .
 dragons
To s Polarji je zanimiva novost.Morda je bila že prej pa nisem opazil.
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Tipki CTRL+F ali daljša varianta Uredi/Najdi uredita vse težave pri preverjenju lastne prijave :lol: :lol: . Težje pa je preverjeti konkurenco, ne? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pa lepo tecite, bom pogledal rezultate.

Tadej
 dragons
Začnite s številko 1910 in naprej .Se mi zdi da je tukaj TF največ.
 Nataša
meni pa Uredi/najdi ni delalo in sem skopirala tabelo v word pa tam dala ukaz find. in gre.
 Nataša
maraton 100 napisal/-a:ti imaš usta vedno odprta,

zakaj že :?: :?: :?:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA