Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Po 2. Terry Fox teku ( 4km ),ki je bil v Mariboru sva se z ZdravkomC,
odpeljala v Šmarje pri Jelšah,kjer sva se udeležila Rokovega teka na
21 km.Vreme je bilo čudovito,skoraj malo prevroče za tek,za zelo razgibano
progo. :beer:
Na teku je bilo kar nekaj forumcev.Najbolj sem bil vesel rezultata,saj
sem ga od lani izboljšal za malo več kot pol ure :juhuhu: .
Najbolj,pa je prijalo kopanje v bazenu.Ob neomejenih količinah piva,pa
je sledila analiza teka :toast:

:lauf:
Uporabniški avatar
 MMAJA
Častitam za tako izboljšavo razultata!
Kar tako naprej! :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Rockov tek je en čudovit netekmovalni tek. To lahko potrdi vsak stari roker. Letos sem bil sicer drugič na tem teku in se nisem pehal za časom, temveč sem se posvetil filingu. S starim pop-rockerjem Francom sva jo skupaj mahala proti cilju. Odlično je bilo, le glasba CCR-ov je manjkala.
Kdorkoli bo prebral karkoli o tem teku, naj pomni ... lepše je, kot se da opisati. Pridi, pa vidi.
Forumovcev je bilo tudi kar nekaj ... pa naj kdo replicira ...???
Ta tek je tudi lepa priložnost za družinski šport in športni turizem. Takšnih tekov je pri nas malo, lep primer je bil tudi Ptujski mali maraton, ki je že za nami. Na obeh tekih je bilo kopanje zastonj. To sta dve odlični štajerski cvetlici, njun vonj pa spoznaš le, če ... si ...
Uporabniški avatar
 sosed
Uh... Ko sem sopihal po tistih klancih sem si mislil: "Ej sosed, si pa izbral pravi polmaraton za prvega... :roll: "
...ko sem se kakšno uro kasneje namakal v bazenu, lepo popolnjen z domačimi dobrotami in z "miljon $" nasmehom na obrazu pa sem spoznal, da za prvo 21-ico ne bi mogel izbrati lepše prireditve!
Če temu dodam še dosežen časovni limit pod 5min/km, lahko rečem, da je uspeh popoln!

Se vidimo drugo leto!!! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA