Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

matej-jethro
lojzeP napisal/-a:
tae napisal/-a:Mimogrede, ali boš šel potem še na analizo ?

analiza je obvezen del tekaške folkrole :D
opravičilo za izostanek napisati na zeleno-sivem aluminiju :idea: :wink:
obvezno PRESS

ja, ja...zeleno-sivi aluminij....se še v živo spomnm kaj se je zgodil zadnjič tistemu k ga ni predložu :shock: mislm....MISLM EJ!! LojzeP, sej drži, da tega ne priporočaš nikomur anedane? sploh ne pomislm, da bi se analiziranju probu izognt :!:

se vidmo k se vidmo :wink:
 BIK
BMI 29,896748343350285097857913391894

Rad bi vsaj nekje zmagal!
 eggy
MatjazV napisal/-a:BMI=21.1

Ja, kaj čmo, sem se zadnji teden precej poredil. Nisem nič tekel, sem pa zato v Sarajevu uničil večjo količino čevapov in lepinj.

...ne morem verjet......zadnjič si nam pa slabo vest ulil, ko smo Za life pili... ker je notr ziher vsaj ena žlička sladkorja :)

no.....kljub temu jo še vedno pijemo :)
 eggy
tae napisal/-a:Ja, res sem bil na pikniku s familijo, kar pomeni, da me vsaj vizualno poznaš, glede na to, da sem bil edini, ki sem imel sabo ženo in še otroke. Predvidevam, da si bila tudi ti na pikniku. Ali mi lahko mogoče poveš kje si na skupni fotki (napr. spodnja vrsta, peta od leve ali čisto zadaj druga od desne, kaj v tem smislu).

Če pa tega nočeš, se bomo itak že enkrat spoznali.

....ni panike.....zadnja vrste zraven Pie.....
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!

22 pa tričetrt

Se vidimo. Tudi na analizi! Pičkoti so že kupljeni!!
Uporabniški avatar
 5rca
vse tako kaže, da se tudi šiškarce pojavimo na tem teku ... nas je Barb včeraj na Šmarni gori prepričala, da bo fajn ... vse imamo BMI okol 21 :wink: zihr 8)
Uporabniški avatar
 Dule
EEjj, šele zdajle ugotovil da bo fotrov tek šele naslednji četrtek... :D Superca ker včeraj nisem mogel priti (še sreča :hehe: )

BMI: približno 23.12406058503873

mejte se :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Liquid napisal/-a:
1) Tale forum sem 'prebiral', ko si bil ti še 'majhen'. :lol:

To je vsekakor možno iz dveh razlogov: 1. ker sem še vedno majhen, kar pomeni, da sem vedno bil in vedno bom majhen. To pomeni, kadarkoli bi začel prebirati forum, bi bil jaz še vedno majhen. 2. Ker že dlje tečeš od mene.

Liquid napisal/-a:
2) Zakaj bi pa ženo sploh vprašal? Najprej zdravje pol kultura pravijo nekateri...

Ja, zelo rad bi upošteval tvoj nasvet, vendar je le takšna situacija da mi ona kuha, pere, skrbi za otroke in konec koncev tudi zame. Če jo ne bom več spraševal za razna dovoljenja, morda tudi vsega tega z njene strani ne bo več. Saj boš videl kako je, ko si poročen in imaš otroke.
 Liquid
tae napisal/-a:
Liquid napisal/-a:
1) Tale forum sem 'prebiral', ko si bil ti še 'majhen'. :lol:

To je vsekakor možno iz dveh razlogov: 1. ker sem še vedno majhen, kar pomeni, da sem vedno bil in vedno bom majhen. To pomeni, kadarkoli bi začel prebirati forum, bi bil jaz še vedno majhen. 2. Ker že dlje tečeš od mene.

Liquid napisal/-a:
2) Zakaj bi pa ženo sploh vprašal? Najprej zdravje pol kultura pravijo nekateri...

Ja, zelo rad bi upošteval tvoj nasvet, vendar je le takšna situacija da mi ona kuha, pere, skrbi za otroke in konec koncev tudi zame. Če jo ne bom več spraševal za razna dovoljenja, morda tudi vsega tega z njene strani ne bo več. Saj boš videl kako je, ko si poročen in imaš otroke.

Eh Miha sej vem, sam mal sem te izzival. :twisted:
Uporabniški avatar
 MABE
Če lahko :?: , pridem tudi jaz.
Uporabniški avatar
 lojzeP
MABE napisal/-a:Če lahko :?: , pridem tudi jaz.

od kdaj je pa tebi kaj težko :?: :?
še za runda rad ( večkrat ) daš :D ZAŽELJEN ZELO press
Uporabniški avatar
 Mandatar
jest bom tud pršu, k je že glih domača dirka

bmi: 24,5 :oops:

se vidmo,
a bi blo fino v petek dopust vzet > zarad analize vol'e

lp
b
Uporabniški avatar
 nada
jaz bi tud' mal tekla, pa mal jedla :lol:

BMI + - 21,2 :?:
Uporabniški avatar
 ales
Glede na objavljene BMIje predprijavljenih sem sestavil nove kategorije. Sory fantje in dekleta, če ste se ravno prerinili v naslednjo kategorijo...

Kategorije sem spremenil zato, da bodo v vsaki kategoriji vsaj po trije tekmovalci.

Nove kategoriji zgledajo takole:

BMI(ITM) <= 21.5
BMI(ITM) 21.51 - 22.6
BMI(ITM) 22.61 - 24
BMI(ITM) 24.01 - 27
BMI(ITM) >= 27.01

Pravila tekmovanja za uteženo najhitrejšega tekmovalca pa tako ostajajo enaka: dosežen čas(v sekundah) / BMI
Uporabniški avatar
 ROSI64
A novinci tekaškega foruma lahko tudi pridemo na tek?

Moj BMI index: 24.28
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA