Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

V živo in žilo: ekipa TF (Aleš, Tini, mihaperme in MatjažV namesto MihePR) je trenutno na drugem mestu za sokolovci. Baje je blazno vroče, nimam pa podatkov o tem, ali je Tini snedel rukolo ali plesko in kako se je odrezal.

Ob petih greva s Pegazom navijat, pride še kdo?! :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Tekaški forum je na 12 ur teka v Logatcu zastopal še dream team, v sestavi Klavdija, Moki, Demck in Barb
Osvojili smo odlično drugo mesto :lol: :arrow: kolk je blo mešanih ekip itak ni važn :wink: Skupno smo pretekli izvrstnih 138,5 km :shock: :bum:

Sama sem nad rezultatom več kot fascinirana. Zadnjih 14 dni nisem naredila niti enega tekaškega kilometra, prav tako pa bi se marsikdo zgrozil nad sešteto kilometrino zadnjih treh mesecev. Mislim, da je bila ta manjša, kot je bila samo moja dosežena sobotna :roll: :arrow: kr neki

S sobotnim tekom sem zopet potrdila, da je pri teku najpomembnejše, kaj imaš v glavi. Pa še neki, da je dobr, da imaš vsaj malo ojačane mišice, ker potem ni poškodb, kot so bile pretekla leta :roll: ...... sama kilometrina pa.......ja, če rad tečeš, pol itak pristaneš na takšne "oslarije" in potem takrat samo :arrow: baby run, run :wink:

Aja, pa še neki :arrow: pohvale organizatorjem. Za prvo izvedbo, več kot odlično. Imeli smo vse: dvorano s tuši in prostorom za počitek, hrano po "naročilu" :wink:, dobro glasbo ves čas, nagrade ob koncu :arrow: več kot super,.......skratka mene ni motilo nič,....razen malo manj stopinj celzija bi lahko naročil :lol:
Uporabniški avatar
 klaudi
Ah, kakšen lep tek! Vročina nas je sicer zdelovala, ampak mi se nismo dali. Dream team je po spletu okoliščin (pomanjkanje konkurence) pristal na odličnem drugem mestu med mešanimi ekipami. Se mi zdi, da bo naslednje leto težko ponovit ta uspeh.
Občudovanja vredni so bili fantje iz Društva paraplegikov. Kakšni frajerji!
Ekipa Tekaški forum (Aleš, MihaPerme, Matjaž, Tini), bili ste enkratni.
Hvala Lenki in MihiPR, ki sta pazila, da veter ni odnesel baze.
Pa hvala organizatorju Matjažu. Upam, da se drugo leto spet vidimo.
Nataša napisal/-a:... nimam pa podatkov o tem, ali je Tini snedel rukolo ali plesko in kako se je odrezal.

Vsi so bili odlični, še enkrat čestitke! Tini je bil pa najboljši med TF - če se ne motim, je dosegel najboljši čas na krog!
Menda je MihaPr obljubil obdelavo podatkov...

Lp,
Lena
 Nataša
Menda je Lena obljubila fotke... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Lena
Sem bila le dežurni fotograf - po pooblastilu Matjaža, ki mi je zaupal fotoaparat. Če je kaj uspelo, pa ne vem.

LP,
Lena
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

slikce s tekme in vsega kar se je še zraven dogajalo so tule.
Slika
Mešana ekipa - Dream Team (2.mesto)

Slika
Moška ekipa - Tekaški forum (2. mesto)

Je blo vse super.

EVO FOTKE

lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 primus
Nataša napisal/-a:Matjaaaaaaaž :!: :evil:

huh, teb je pa ratal :shock:
dej Nta, reč mu nej napiše še kakšen stavek z Ironmana.... :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Pismo fantje, nagrade še nismo unovčili ! ! !

Včeraj sem pisal organizatorju, pa mi je prav prijazno takoj odgovoril:
---------------------------------------------------------------------------
Najboljše, da enkrat pridete na športnidan (savna, bazen, badminton) , po rekreaciji pa se vse dogovorimo. Prej me pokličite.

Matjaž
---------------------------------------------------------------------------

Ej, a se zmenimo za v soboto popoldne? Gremo mal športat, pol pa med analizo določimo kam z (morebitnim) ostankom?!

p.s. predlagam da, tko ene 2k od nagrade vsak nameni našemu kapetanu, sploh če nas bo še tja pripeljal in nazaj...
Uporabniški avatar
 Barb
Mi smo pa že :lol: ...oziroma jaz sem že :roll: :lol: :arrow: pa zmanjkal jim je kupončkov :lol: :arrow: tko da fantje :--
Glede na to,da imam pa še vse kupončke jaz,me pa lahko na športn dan povabite :lol:

Aja,pa glede na to, da lahko še koga zmasiram :roll: :lol: , bi se mi mogoče v končni fazi še izplačal :P
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:Mi smo pa že :lol: ...oziroma jaz sem že :roll: :lol: :arrow: pa zmanjkal jim je kupončkov :lol: :arrow: tko da fantje :--
Glede na to,da imam pa še vse kupončke jaz,me pa lahko na športn dan povabite :lol:

Aja,pa glede na to, da lahko še koga zmasiram :roll: :lol: , bi se mi mogoče v končni fazi še izplačal :P

Hmmm, tole pa so ponudbe... da mal unovčim mojo dobro službo, k mam dost časa viset na forumu - ja seveda Barbi z veseljem sprejemam(o) tvojo ponudbo.

V vseh točkah! Sam ne vem, če bo zdaj en avto dovolj..
Uporabniški avatar
 ales
Ja, da še tkole uradno napišem..s tinijem sva zamenjala unih 60k za:

12 bonov fitnesa, 12 plavanj in 13 savn; kar pomeni 2-3 super športne vikende v Logatcu..Matjaž, Miha in Miha se bomo zmenili..

aja, časa imamo do koca marca..sam ne zdaj čakat res do takrat.

Naslednjič na LKTju že prihodnjo nedeljo, 15.10.2006

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA