Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
Saj ni res ... pa je ... :shock:

Sploh ne bom tekel, temveč vas bom obiskal s "peciklinom", malo navijal :arrow: pa tudi kaj postoril, če bo potrebno pomagati, analiza pa ... itak. :D

(Grška hrana mi je bila, žal, preveč všeč, zato je moj BMI te dni "strogo zaupen podatek" Press) :oops:

Kalinichta, Vlajko. :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vsi računate BMI, pa Indexe, jaz pa pridem zaradi teka in predvsem zaradi družbe.

Torej v družbi :TF)
Uporabniški avatar
 ales
To je beseda!

Kr nekaj jih pride, pa še tekli ne bodo. Fino da si lahko vsak najde kar mu največ pomeni.
Uporabniški avatar
 lojzeP
ežoj napisal/-a:Jst bi šel na tale tek, pa nimam prevoza; tak me potem zanima, če bi kdo, k bo šel juter iz ljubljane, imel slučajno kej prostora v avtomobilu. Bi prispeval za bencin, al pa dal za kakšen pir... Pa zanimal bi me še čas in kraj odhoda (sam lahko komot pridem na katerikoli konc lj. sam d lahko tam kolo pustim).

Mejte se lepo,
ežoj

če boš štartal iz Rajhenburga ( Staša in podobna geografska falanga ve, da je to še vedno Brestanica ), te lahko okoli poldneva poberem jaz. Če pa boš štartal iz LJ, bo pa vse lažje - dosti najavljenih :D
Nazadnje spremenil lojzeP, dne 27 Sep 2006, 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.
 ežoj
Ja glede prevoza se je že ponudil bajsi in ker štarta iz lj., grem potem z njim.

Se vidmo jutr!
Uporabniški avatar
 ales
Sem po moje včeraj zvečer v žaru borbe kr mal preteral prehranjevalno pripravo na današnji tek, bo treba dons une ta najbl blažene superge vzet..

Po teku je plan tak: se najdemo v Brunarici in ker bo tudi tam s parkiranjem najbrž težko - predlagam, da avtomobile pustite že kr pri ene 50m oddaljenem Mercatorju.

V Brunarici se bodo obdelali rezultati teka, teže in višine, do razglasitve (okoli 20ih) se bo vrtel filmček iz letošnjega doubla v Moosburgu, fotke iz Ferskih.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA