Izgleda, da je vse odvisno od tega, na kakšnega prodajalca naletiš. Sam sem sicer bolj skromen potrošnik vendar pa dositkrat pasem firbec po omenjanih trgovinah v Lj. in po vseh sem imel že dobre in slabe izkušnje.
Tomas sport na Čopovi je najbolj hvaljena, ko pa sem bil tam se nihče ni niti zmenil zame, čeprav ni bilo nobene gužve, v Tomasu City park je bil en prodajalec, ki je imel očitno tudi tekaške izkušnje, pa ni bilo mogoče priti na vrsto pri njem, enkat pa sem tam bil priča hudemu "ljubezenskemu" prepiru med prodajalko in prodajalcem, ob katerem smo se stranke raje umaknile...
Hervis City park+Vič - moraš imeti res srečo, da prodajlec ne zbeži pred tabo, pa še večjo, da se kaj spozna.
Giga sport-isto, čeprav sem svoje prve ta prave superge kupil prav tam in še danes sem hvaležen prodajalcu (ki sicer ni imel kaj dosti pojma, je bil pa ustrežljiv in prijazen), da mi jih je "vsilil", ker sem bil z njimi tako zadovoljen, da sem ob prvi priložnosti kupil še ene takšne. Tokrat v Sport 2000 BTC, ravno tako pri prodajalcu, ki ni imel kaj dosti pojma, bil je pa zelo prijazen in ustrežljiv - vsaj to.
Intersport BTC-so še kar prijazni in ustrežljivi, ne moreš pa pričakovat od nekega mladega prodajalca, da se bo blazno spoznal na superge - koliko pa jih je v življenju sploh lahko preizkusil, tudi, če bi imel priložnost.
Sploh sem mnenja, da je so za vsako tako negativno kritiko krivi šefi, ki ne vedo, da s slabo plačanim, neizobraženim, nezainteresiranim kadrom, pa če še tako lepo in mlado izgleda, ne morejo prodati toliko, kot bi lahko oz. se jim sladko jebe za kupce in svoj kader, ker tako ali tako pobašejo v svoje žepe več kot preveč...