Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 predrag
:laola ...Postupi po naređenju...Ej, nećete vala bez nas...Črnogorci...iz Istre...cca. 10 kom.
Uporabniški avatar
 ero
hoj in lep pozdrav vsem Črnogorkam in Črnogorcem :)

do maratona in našega izleta je le še dober mesec in skrajni čas je, da dorečemo zadeve, kaj ne?

začnimo z najbolj konkretnim, s stroški potovanja. cena avtobusnega prevoza po osebi je 15.000 SIT (62,59 EUR). program še ni dorečen do zadnje podrobnosti a je okvirno že narejen in enak objavljenemu zgoraj.

na poti imamo dve nočni vožnji ter štiri spanja (Bar, 2x Podgorica, četrto je še odprto a nekje v Bosni). stroški se tako povečajo za (po oceni) 80 EUR. te stroške bomo plačevali sproti in individualno.

v igri sta ostali dve agencijski ponudbi in do konca tedna bomo izbrali boljšo. takrat tudi objavim predvidoma končni program poti (tudi jaz navijam za krog po Črni gori in dogodivščine v Bosni :) ).

prosim vas naslednje:

1. tisti, ki ste resni potniki in ste že odločeni, da greste zraven, mi do 05.10.2006 nakažite 15.000 SIT na TRR 02013-3202514668 (NLB, Ervin Šramel, Polanškova 6, LJ).
na položnici pri opisu OBVEZNO navedite: Podgorica _moje_uporabniško_ime_ (tisto _moje_uporabniško_ime_ seveda zamenjajte s svojim uporabniškim ali pravim imenom, da bom vedel, čigavo je nakazilo.

2. obenem mi na emajl ervin.sramel@guest.arnes.si pošljite obvestilo o nakazilu, zraven pa dopišite vse potrebne podatke, da bosta sestavljanje seznama potnikov in prijava na maraton čim lažja (ime, priimek, starost, spol, velikost majice, razdalja, ki jo boste tekli, osebni rekord na njej)

3. začetna točka. ker bo prevoznik v vsakem primeru z Gorenjske, razmišljam o začetni točki v Kranju in postanku v Ljubljani. zato mi dopišite še, kje bi se vkrcali. verjetno bo dovolj kandidatov za Kranj, ne?

spodaj prilagam dva seznama. na prvem smo tisti, za katere sem 99,9% prepričan, da smo potniki. na drugem pa tisti, ki ste se oglasili, izrazili željo po udeležbi a tega kasneje niste izrecno potrdili ali pa omahujete.

aleksander, obi - se je položaj kaj spremenil?

===========================================

[table][row]1[col]ero [col]Ervin [col]Šramel
[row]2[col]Vanja [col]Vanja [col]Nstran
[row]3[col]MitjaG [col]Mitja [col]Gleščič
[row]4[col]miro [col]Miro [col]Ražman
[row]5[col]Simona T [col]Simona [col]Trobec
[row]6[col]Marjan [col]Marjan [col]Trobec
[row]7[col] [col]Patrik [col]Trobec
[row]8[col] [col]Erik [col]Trobec
[row]9[col]Damijan [col]Damijan [col]Stramšak
[row]10[col]ines [col]Ines [col]Lah
[row]11[col] [col]Dragica [col]Dolgan
[row]12[col]tini [col]Martin [col]Zupanc
[row]13[col]ZdravkoC [col]Zdravko [col]Čufar
[row]14[col] [col]žena [col]Čufar
[row]15[col] [col]hči [col]Čufar
[row]16[col] [col]Leopoldina[col]Košir
[row]17[col] [col]Anton [col]Košir
[row]18[col]miroR [col]Miro [col]Režonja
[row]19[col] [col]Zdenka [col]Režonja
[row]20[col]tadejz [col] [col]
[row]21[col]pershing [col]Emil [col]Oblak
[row]22[col] [col]žena [col]Oblak
[row]23[col] [col]mlajši [col]Oblak
[row]24[col] [col]najmlajši [col]Oblak
[row]25[col]MARIOLINO [col]Mario [col]
[row]26[col]miro [col]Miro [col]Ražman
[row]27[col]ales [col]Aleš [col]Jurančič
[row]28[col] [col]Miha [col]Jurančič
[row]29[col]olson [col] [col]
[row]30[col]GaGa [col]Tina [col]Kapelj
[row]31[col]Z* [col]Zinka [col]Balant
[row]32[col]S* [col]Suzana [col]Šulek
[row]33[col]I* [col] [col]
[row]34[col]mirc [col]Kazimir [col]Oberdank
[row]35[col] [col]Tanja [col]Oberdank
[row]36[col]predrag [col]Predrag [col]Živković
[row]37 - [col] [col]Predragovi Istrani
[row]
[row]
[row]1[col]tek_v_snegu[col]Ivan [col]Drvarič
[row]2[col]guci [col]guci 1 [col]
[row]3[col] [col]guci 2 [col]
[row]4[col] [col]guci 3 [col]
[row]5[col] [col]guci 4 [col]
[row]6[col]EčO [col] [col][/table]
Uporabniški avatar
 obi
ero napisal/-a:aleksander, obi - se je položaj kaj spremenil?

Žal še vedno isto. Za letos sem zaključil tekaško sezono.

lp, obi
Uporabniški avatar
 EčO
Ero!

Mene kr briš! :cry: Ne bo šlo! :cry:
Uporabniški avatar
 GaGa
Mene žal ne bo :( ... sem tokrat izbrala potapljaški dopust?!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Zelo rad bi se udeležil tega teka samo letos ne bo šlo :oops: :oops: :oops: .

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

žal mi je, da se seznam krajša. včeraj sem namreč plačal predujem za najem avtobusa in uskladil podrobnosti glede programa. več o tem napišem jutri, ker danes ne bo časa (služba, Fotrov tek, ...)

zelo na kratko:

Kranj - Ljubljana - Trogir - Split - Neretva - Dubrovnik - Bar - Podgorica - (kratki krog po CG) - Kotor - Neum - Mostar - Sarajevo - Ljubljana - Kranj

aja, vmes še tečemo na maratonu :)
Uporabniški avatar
 Z*
Hvala, Ero, za trud pri organizaciji. Res je nerodno, če ljudje odpovedujejo, potem ko je avtobus že naročen. Za spodbudo - Štajerci se veselimo ČG 8) (teka nekateri malo manj, ker smo čisto iz forme :evil: ), kolikor vem, gremo v polnem številu - ekipa MiraR in Zdravka in zvezdice. :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Dajmo, forumci, več nas bo na maratonu, bolj bo pikasto ! :D
:TF)
Uporabniški avatar
 vanja
Na zdej, sem hotela napisati prav nekaj takega kot zvezdica! :D Kako se veselimo Črne gore in kako se teka malo manj veselimo... :? Ja, in smo hvaležni Erotu!!!
 mojA
Super se boste imel! V familiji smo imel bojni posvet, dva sva bla za ČG, dva pa proti, ker na LM dobijo otroc pike za tek in hočta tekmovat. Kaj čmo. Krasn bi blo,no, žal sem izgubila bitko. Pa še počitnice se potem naprej, jesenske, ah, škoda. Enkrat bo že ratal, verjetn že čez par let do takrat morva pa navijat na šolskem teku. Bova pa TF na LM zastopala.
SREČNO VSEM SKUPAJ !!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 pershing
GaGa napisal/-a:Mene žal ne bo :( ... sem tokrat izbrala potapljaški dopust?!

Dej no dej Gagica, zdej s' me pa mal razočarala. :cry: Ma kaj te moram še enkrat srečat??? :?
Uporabniški avatar
 Z*
pershing napisal/-a:Dej no dej Gagica, zdej s' me pa mal razočarala. :cry: Ma kaj te moram še enkrat srečat??? :?

Ej, Emil, kje je tvoj stari šarm, zmanjkalo malizije, al kaj? :twisted:
Sicer pa sem malce pogledala, kaj nas čaka tam doli, predvsem Durmitor mi pada v uč, in vam rečem, ni slabo, tisto, kar sem videla: http://www.durmitorcg.com/kako_doci.php Priporočam rubriko "nacionalna kuhinja", ki jo lepo dopolne tole: http://www.destination-durmitor.org/galerije_image.php?id=168 :P
Tudi tukaj je nakaj info in fotk: http://www.visit-montenegro.org/topten/durmitor.htm in
http://www.adriatic-tour.com/sr/montenegro_travel_guide/
:laola
Nazadnje spremenil Z*, dne 29 Sep 2006, 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pershing
Z* napisal/-a:Ej, Emil, kje je tvoj stari šarm, zmanjkalo malizije, al kaj? :twisted:

Veš kaj Z* zgleda, da jo je ta novi šocl čist pod komando dubu, ni ji več pomoči :lol: ali pa bi res moral poskusiti Malizio (Adidas ne pali več) :lol: :lol: :lol:

Uživaj, se vidimo, če ne prej pa na avtobusu!!! :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
pershing napisal/-a:
Z* napisal/-a:Ej, Emil, kje je tvoj stari šarm, zmanjkalo malizije, al kaj? :twisted:

Veš kaj Z* zgleda, da jo je ta novi šocl čist pod komando dubu, ni ji več pomoči :lol: ali pa bi res moral poskusiti Malizio (Adidas ne pali več) :lol: :lol: :lol:

Uživaj, se vidimo, če ne prej pa na avtobusu!!! :wink:

AHAHAHahaha :lol: :lol: :lol: ... bolj me lenoba daje, pa tud financ nimam za vse kar se spomnim :oops: !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA