- 27 Sep 2006, 14:53
Eno vprašanje, ma me res firbec matra: koliko nas je kadilcev med TF? Sam osebno pretečem po 10 do 12 km ali pa grem z biciklom pod Golico (eno od teh dveh oblik gibanja uporabljam vsakodnevno brez izjeme), igram hokej ali pa se v fitnes pomujam kadar dežuje, toda če sem še tako crknjen, mi kmalu, včasih po nekaj minutah, prav prija ko zakurim vžigalico in potegnem prvi dim.
Preden sem šel na svoj prvi Ljubljanski maraton nekaj mesecev nisem kadil. Da bi se pripravil in bil fit in seveda cigareta ne sodi poleg, toda... Ko sem po prihodu v cilj nase navlekel suhe cunje, sem z veseljem kupil škatlico cigaret in prižgal prvega kot da sem zadnjih osem mesecev preden sem šel okoli prestolnice normalno kadil
Torej dilema: cigareta in tek, da ali ne?
Preden sem šel na svoj prvi Ljubljanski maraton nekaj mesecev nisem kadil. Da bi se pripravil in bil fit in seveda cigareta ne sodi poleg, toda... Ko sem po prihodu v cilj nase navlekel suhe cunje, sem z veseljem kupil škatlico cigaret in prižgal prvega kot da sem zadnjih osem mesecev preden sem šel okoli prestolnice normalno kadil
Torej dilema: cigareta in tek, da ali ne?