prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
 Lučko
oranzni_slon napisal/-a:SPECKAHLA! :-) :D

:--( Niiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssseem :--
Fotr napisal/-a:Jaz ga pa poznam!

:rol: Pa kva pol :--
Uporabniški avatar
 Filipid
Če bo prišel še Rugl potem bo :argue: . Bog ne daj da bi crknila prireditev. :roll: . Če bo kaj preveč glasen se lahko zgodi :wc: .

Filipid napisal/-a:Če bo prišel še Rugl potem bo...

...potem cvička gotovo ne bo med okrepčili!:twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Filipid napisal/-a:Če bo prišel še Rugl potem bo :argue: . Bog ne daj da bi crknila prireditev.

:-) Dr. Rugelj bo vsekakor prisel v Radence in tam tudi tekel. Dejstvo je, da je on tisti, ki drzi to in podobne prireditve pokonci. Zakaj? :-) Pogej si enkrat iz katerega kluba jih je zagotovo najvec. Pravilni odgovor je RD Dolga pot. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Z*
marathon95 napisal/-a:Nejdem :nono: na Sljeme, a vozim :driver: na svoje pivo (Zlatorog) v gepeku :toast:

:lol: :lol: He he, ti kar pridi v Radence, da še kaj izvemo o Varaždinu. Sem se ga že lani hotela udeležiti, ko je Ana Hagemann delala taaako reklamo za vaše teke, pa potem polnočnega teka v decembru, no, me še čakata ...
Uporabniški avatar
 marathon95
[quote="Z]
:lol: :lol: He he, ti kar pridi v Radence, da še kaj izvemo o Varaždinu. Sem se ga že lani hotela udeležiti, ko je Ana Hagemann delala taaako reklamo za vaše teke, pa potem polnočnega teka v decembru, no, me še čakata ...[/quote]

Dolazim godinama u Radence, tak i ove, pa se vidimo. :lol:
Varaždin Vas čeka sa svojim polumaratonom, a ak hočete malo brega, dojdite na Ivančicu 26.06.
Za koji dan ide najava na www.marathon95.hr

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA