prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 applechick
Pozdravljen! Če imaš voljo in čas, pojdi v hervis na Vič in tam vprašaj po prodajalki Irmi. Ona ti bo znala povedat kakšne superge za kateri letni čas, katero podlago in katere so primerne za tvoj tip noge in glede na težo....

VSE POHVALE IRMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 ugor
Res je.
Lp
 runner69
hm...kaj pa vem tale irma...sm jo že enkrat iskal pa nism bil ravno navdušen nad prodajo in nasveti..ne vem, mogoče sam preveč vem.. ? sm pa na čopovi v tomas sportu od dveh gologlavih prodajalcev zvedel parkrat kar nekaj zanimivih informacij..toliko iz moje strani ... :) lp
Uporabniški avatar
 Matokc
Ts Čopova 14- preverjeno res Janez in njegov kolega obvladata svoj posel!!
 mojA
Moram spet pohvalit , imam nove superge, sem jih kupila v soboto na čopovi v TOMAS SPORTU. Fanta na tekaškem oddelku sta res super, prijazna in strokovna.
Najprej sem se sicer oglasila v TS na Mestnem trgu, vendar je bila ponudba ženskih tekaških superg ZELO ZELO slaba - primeren le en par in to ravno takšnih kot sem jih imela do sedaj pa sem želela drugačne, saj se je model z leti malce spridil (NIke Air Althea)
Sedaj Imam Mizuno Wave Rider, ženski model in se moram pohvalit, da sem takoj naslednji dan pretekla v njih 36 km od šuba brez najmanjšega žulja. Pravi blagoslov so napram ta starim, ki so sicer še komaj stale skupaj, ampak vseeno. TOREJ FANTA S ČOPOVE - HVALA!
(PS -tudi glede popusta za TF nič problema, še sama sta rekla, popust samo če si član TF! :D )
 Oregons
Kaj menite pa o adidasovih adistar control? Namreč se nagibam k nakupu le-teh.

LP
 superga
Adistar control je njihov najboljši model in če ti odgovarja oblika potem se ga splača preizkusiti. Adidas za te boljše modele celo ponuja TEST 28 DNI, kar pomeni da lahko v tem času vrneš copate, če z njimi nisi zadovoljen. Ob nakupu dobiš še naglavno lučko za tek ponoči.
Se splača !
l.p.
superga
p.s. ker jih ni veliko in se dobro prodajajo boš imel mogoče še največ težav, da najdeš velikost zase.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: pohiti z nakupom, saj se copati Adistar control prodaja kot vroče žemljice !!! zaenkrat imamo še vse cifre od 42-46... zaenkrat... lp ts čopova 14
 vagica
Imam superge ADISTAR in sem zelo zadovoljna z nakupom. Pretekla sem že kar nekaj km in so preizkušeno dobre :) .

Diler, hvala za trud in čas, vse kar sva izbrala (pred cca. tremi tedni) na Čopovi, je super. Hlače, majica, anorak.....superge pa itak :cast:

Še pokostnica me je v bistvu nehala boleti. Očitno je res veliko odvisno tudi od obutve.

Pohvale.....lep dan vam želim :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA