Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bajsi
marathon95 napisal/-a:[Hi Bajsi,
pozdravi meilani.

Helou!
Ono, "pozdravi meilani" ti baš ne kužim!
Uporabniški avatar
 marathon95
Bajsi napisal/-a:
Helou!

Hi Bajsi,
Jednostavno copy/paste tvoj odgovor na mail adresu i send na Mareka :lol:
I to je to. Kužiš :?:
Uporabniški avatar
 Bajsi
marathon95 napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:
Helou!

Hi Bajsi,
Jednostavno copy/paste tvoj odgovor na mail adresu i send na Mareka :lol:
I to je to. Kužiš :?:

Helou!
E, pa to ti je kul!
A sada, tako mi mljeka u prahu, kidammmm,..na ljevo.
Uporabniški avatar
 miro
maraton95 da to je taj Milan , samo se još nije sasvim oporavio, pa če bit uskoro stari Milan!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Matevz
Ta teden sem ga že dvakrat videl na treningu, pa nič ne zgleda, da bi bilo kaj narobe. Enkrat sta ga z Dolencem (Klemenom) tako žgala, da sem ju komaj z avtom dohajal.
Uporabniški avatar
 marathon95
miro napisal/-a:maraton95 da to je taj Milan , samo se još nije sasvim oporavio, pa če bit uskoro stari Milan!
Lp
Miro

Videl sam ga v Radencima, ne zgleda bolesno, čak super konda. A kak je prošlo leto govoril, bi misliv da je z jednom nogom v grobu.
I onda da veruješ maratoncu kaj govori :?:
Gotov je i nemre više dok mu dojdeš na sprovod :--
Uporabniški avatar
 miro
Mjdva z Milanom greva . Se zmenimo za skupni prevoz?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 milkec
Itak, sem hotel ravno danes malce pobarati za končni spisek udeležencev, da bi se karseda najbolj racionalno porazdelili!

Ker sem jaz najjužnejši, bi se najraje poti priključil najpozneje (Trebnje), pa lahko od tam naprej z lahkoto peljem, samo kaj ko morate nekako tudi do tja priti! Če ne bo šlo drugače, se bom pa že tako zorganiziral, da bom iz Ljubljane štartal! Ne bo prehudo!

Zdaj kakor vem, smo resni kandidati 4: Miro+Milan, za Erota vem, da gre, jaz tudi grem, tako da smo že 4, kar je ravno en avto :wink:

Za tek pa so se zanimali tudi Nada, Lojze in Bigfrik, pa še kdo! Kako je z vami? Bi še kdo šel? Vem, da je problem, ker so tako Bevke ko Hotedršica in še kaj! Javite se, da gremo skupaj!

Smo pa že 4 in upam, da bomo lahko eno ekipo sestavili, čeprav smo v Veliki Gorici bili prijavljeni kot individualac_SLO, upam, da se bo zdaj kaj dalo urediti!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Jest zal cel vikend delam :cry: :cry: :cry: ,se pa drzte,bom navijal za vas :!: :lol:
Uporabniški avatar
 miro
Milkec ni problema lahko se dobimo v Trebnjem, samo kdaj in kje.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 milkec
miro napisal/-a:Milkec ni problema lahko se dobimo v Trebnjem, samo kdaj in kje.
Lp
Miro

Če so prijave do 9.00 in glede na izkušnje iz Velike Gorice, bi rekel, da moramo biti najkasneje ob 8.30 tam! Iz Trebnjega je pa kar dobro urco in pol vožnje do tja.
Uporabniški avatar
 miro
A se potem dobimo ob 6-h pred motelom?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 milkec
Ne ne, mislim, da je ob 7.00 kar dovolj ali pa 15 minut prej! Je pa še ena varianta, in sicer ta, da baje timing posoja nekaj opreme in jo bo en fant dol peljal in baje je za 3 ali 4 prostora, odvisno s katerim kombijem gremo! Več bo znal Ero povedati in upam, da se bo dalo kaj skombinirati!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hojla!

jst tud grem v Jasko. Lahko gre kdo z mano, ali pa se jaz komu pridružim. Štart iz Lj.

MatjažV
Uporabniški avatar
 milkec
Hellou, glede na do zdaj zbrane informacije, bosta matjazv in ero štartala ob 6.30 iz Ljubljane in to pvosem sklada z uro 7.00, ki sem si jo jaz zamislil v trebnjem, tako predlagam, da sem jaz kako minuto pred 7.00 pred motelom, pa se tam dobimo vsi skupaj, pa grmeo potem že nekako v konvoju naprej.

A je to v redu Miro?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA