Pozdrav!

Ja, lustno je bilo danes.

Ob 1730 sva jo z Razijem mahnila na eno ZEN Goljado. Ves cas pogovorni tempo, razen na spustu, ko sva padla vsak v svoje misli in sva komaj kaj spravila iz sebe.

Cas standarden.

Malo cakava in pride se ezoj in jo mahnemo v drugi krog. Pa ugotovim, da je na ovalu cooper. In zavijemo tja. Lepo presvicani si damo zmerit tlak, visino, tezo in pa seveda kozno gubo. In tukaj me je gospodicna grdo pogledala in rekla, da je treba jest vsak dan ne samo enkrat na teden.

Oh, ko bi ona vedela s kaksnim poziralnikom se jaz borim.

Pred startom je Razi dolocil tempo na krog, ki sem ga se kar uspesno drzal. Smo odsopihali vseh sest krogov prej ko v desetih minutah. Ezoj je pokazal kako se naredi finis, midva sva pa fasala se diplomce. Ezoj se je potem odpravil sam na Golado midva pa domov. Pred hiso sem ugotovil, da je ocitno startal tudi Pegaz in nas zgresil. Na koncu se je vse srecno izslo. Pegaz je udaril eno adrenalinsko verzijo, ki mi jo mora enkrat pokazat, ezoj pa je ubral malo daljso pot do svojega prevoza.
Skratka, bilo je fletno.

Jutri dvojec strajka in ni vodstva po Goladi. Naslednji teden pa gremo ob 1700 in ob 1800. Srecno!
lp, oranzni slon
Eto, mojih 5 dkg pasje radosti.