- 29 Sep 2006, 15:51
Ali mi lahko prosim kdo svetuje pri mojem problemu..... S kolegom sma namrec pred kratkim narocla nove ure polar AXN500 iz USA... Ko sma jih dobila sma oba bila malo razocarana.... namrec kolega se zdaj ne more skalibrirati kompasa in visinometra, na moji uri pa se je ze prvi dan pojavil znakec za battery low, plus tega da se je zgornji del pasa na mestu kjer je vpet v uro rahlo razrahljan... Uri sta novi, v garanciji in brez mehanskih poskodb... Zanima me kje so pooblasceni serviserji za ure POLAR in kako ste kaj zadovoljni z njihovimi storitvami.... Zanima me tudi ali kdo ve kako poteka servis-je potrebno kljub garanciji vsa opravila na uri placati ali kako?!? Na forumu sem tudi zasledil da so pri menjavi baterij za AXN modele nekaterim ure pri prvem tusiranju crknile?!?! Obstajajo kaksne posebne baterije?!? Ob zacetnem navdusenju nad uro, naju z kolegom ze mineva potrpljenje, saj sma pricakovala da vsaj na zacetku ne bo nobenih problemov, kljub temu da sma za uro dala skoraj pol manj denarja kot stane pri nas.....
Hvala za vase odgovore......
Lep pozdrav,
Buha
Hvala za vase odgovore......
Lep pozdrav,
Buha