Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Junc
Želja na 21 bolje kot lani, torej pod 1:54, upam pa na tam okrog 1:40 ali bolje, če se bo vse izteklo kot na treningih
 kovit
Kar se mene tiče bojo letos muke ježeve, ker bi rad na semaforju v cilju vidu čas 1:25 al pa še kej manj.
l.p.Tomaž
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ker sem svoj letošnji "časovni" cilj na 21km dosegel že v Radencih, zatem pa zaradi pomanjkanja nadaljne motivacije z "delom" mnogo slabše, z "jelom" pa mnogo boljše nadaljeval, je moj edini cilj, da pridem skozenj tudi v Ljubljani ... 8) In to z nasmeškom na obrazu. :wink:

No, včerajšnji test dolgega teka je pokazal, da bom, če ne bo kakšnih nepredvidenih težav, bržkone tudi tokrat prišel na cilj pred vsemi "hardiči". :)
 MarkoH
Pozdravljeni,

Moj ciljni čas na 42,2 km (maraton) je okoli 3:45:00

lp,
Marko
Uporabniški avatar
 matej712
moj cilj je 1:30 - 1:40 na polovički (tudi, če bo slabše ne bom preveč razočaran - vseeno bo to moj prvi polmaraton)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Glede na to, da zadnje tri mesece tečem samo okrog zdavnikov :evil: in nič drugače ... imam veliko željo, da bi SPLOH LAHKO tekla.

In moja napoved?
Upam, da se mi bo uspelo v naslednjih 14 dneh toliko spraviti k sebi (danes sem bila na infekcijski kliniki in mogoče bojo le zgruntal, kaj se mi dogaja), da bom lahko konec meseca odtekla 10 km in oznanila come back med tekače.

Če bom tekla, si želim rezultata pod 1h 20min (smešno :( )

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 Snezinka
oranzni_slon napisal/-a:
...pricakujeva prihod v cilj v casu od 225 do 240 minut. :)..

Uau, to si bil pa letos priden pri treningih. Še par let pa boš svoj rep ujel :D .

Pozdravček,
Snežinka
Uporabniški avatar
 MatjazV
Napoved rezultata za maratonsko preizkušnjo je prava loterija, ker nikoli ne moreš predvideti vsega, kar se ti med tekom na 42 km razdalji lahko zgodi. Zato bom raje napisal, da si želim dobrega rezultata.

To bi pomenilo ponovitev letošnjega rezultata iz Beograda (2:54). Če pa bo šlo kakšno minuto ali dve počasneje, pa tudi ne bom pretirano razočaran. Sem pač treniral manj kot prejšnja leta.

LP

MatjazV
 JOHANN
Zdravo

Če se vse poklopi pod 1:50:00 na 21 km.

lp
Uporabniški avatar
 5rca
jaz ne mislim napisat svoje napovedi, da ne bo foušije :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Snezinka napisal/-a:Če bom tekla, si želim rezultata pod 1h 20min (smešno :( )

Snežinka ni smešno, včasih je pomembno le to, da se pride na cilj, včasih celo le to, da se štarta. Štart Pomeni, da si pogumna in da imaš voljo. In takim skoraj vedno tudi uspe. Včasih pa pač ne gre in tudi to je treba prenesti (to govorim tudi sebi).

Srečno.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 13 Okt 2006, 09:51, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
Snežinka, vabljena v navijaško ekipo na lj.maratonu :wink:
 strelovod
Se strinjam. treba je nekaj poguma de se sploh starta. jaz imam čas na 21km 1h 32min, kar se mi niti ne zdi tko slabo glede na to da treniram šele pol leta (po prekinitvi 6 let), pa se teka ne bom udeležil, to pa zato ker imam določen strah in nič izkušenj iz tekmovanj. Bojim se da bi pregorel. Mogoče drugo sezono???
Uporabniški avatar
 raziskovalec
strelovod napisal/-a: Jaz imam čas na 21km 1h 32min, kar se mi niti ne zdi tko slabo glede na to da treniram šele pol leta (po prekinitvi 6 let), pa se teka ne bom udeležil, to pa zato ker imam določen strah in nič izkušenj iz tekmovanj. Bojim se da bi pregorel. Mogoče drugo sezono???

Strelovod,

če ne boš štartal, se ne boš znebil strahu. Če boš tekel slabo npr. 1:45, kar je zame že zelo dober dosežek, boš dobil vseeno rezultat, se znebil treme; čim slabše bo, tem večkrat boš lahko popravljal PB. :lol:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Nataša napisal/-a:Snežinka, vabljena v navijaško ekipo na lj.maratonu :wink:

Hvala za vabilo, si štejem v čast :)
Vendar mislim, da bom tekla (včeraj sem tekla in je kar šlo). LM mi je motivacija, ker bi sicer z začetkom verjetno odlašala in odlašala... itak je vedno kaj, zakaj ne moreš.

Dobro, da imam letos eno 21tko že v malhi (Sežana), tako da ego ne trpi preveč :oops: .

raziskovalec napisal/-a:Snežinka ni smešno, včasih je pomembno le to, da se pride na cilj, včasih celo le to, da se štarta. Štart Pomeni, da si pogumna in da imaš voljo. In takim skoraj vedno tudi uspe.

Razy, hvala za modre besede :!:

Lp
Snežinka
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA