Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

legionar
po petih dneh jim je končno ratalo me obkljukati...
 helen@
Tudi mene so danes obkljukali, plačala pa sem v torek.
 ALEŠŠ
Mene pa zanima ali se prijavnina plača ,če si se prijavil do 30 septembra in da plačam po 30.septembru 5000 ali 7500sit..
Uporabniški avatar
 Bosti
Kolkr jst vem morš prou plačat do 30.9. da dobiš 2500 popusta.
Sam nism pa 100% :oops:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tako je napisano v navodilih.
Drugače, štart polmaratona in maratona na Slovenski, ne pred Parlamentom.
 ALEŠŠ
V razpisu nič ne piše (ni natančno definirano) v poletu pa piše, da se plača glede na datum plačila vendar polet zame ni uraden razpis ta polet sem prebral šele danes.Moje mnenje pa je, da če organizator zna že tako zasoliti štartnino naj vsaj v razpisu to natančno definira ne pa tako,da si vsak lahko to razlaga po svoje in je 99,9% možnosti da pride do nesporazuma.Gre se zato da sem imel poškodbo pri kateri se ni vedelo ali se bo sanirala do maratona v mesecu se pa lahko marsikaj spremeni zato sem se prijavil do 30.sep. z plačilom pa sem nameraval malo počakati sedaj kot kaže bo poškodba ok do maratona štartnina je pa sedaj po tej poletovi varjanti 7500+povizija.
Uporabniški avatar
 Speedy
Za pismene pod točko 6 piše:

6. PRIJAVNINA 2006
V ceno prijavnine je vključen tudi čip za enkratno uporabo. Če ima udeleženec svoj lastni čip, čipa (v vrednosti 1000 sit) ne plača. Prijavnino lahko poravnate na številko TRR: 03134-1007833866, pripišite sklic, ki je vpisan na prijavnici oziroma je naveden na plačilnem nalogu ob potrditvi prijave, v kolikor se boste prijavili preko spletne aplikacije.

Prijavnina je za 42.195 m in 21.098 m:
- do 30. septembra - 5.000 SIT
- od 1. do 24. oktobra - 7.500 SIT

Prijavnina za organizirane skupine (najmanj 10 prijavljenih) na 42.195 m in 21.098 m:
- do 30. septembra - 4.000 SIT
- od 1. do 24. oktobra - 6.000 SIT.
Skupno prijavnico in plačilo mora izpolniti oziroma izvršiti društvo ali klub. Obrazcu morate obvezno predložiti fotokopijo plačane prijavnine. Če ne bo dokazila o plačani prijavnini, prijavnice ne bomo upoštevali. Prijava velja z datumom plačila prijavnine! Rezultati bodo izmerjeni z elektronskim sistemom Championchip.
Opozorilo: zadnji dan za oddajo prijave je 24. oktober 2006!

:arrow: link
Uporabniški avatar
 Bosti
no zdej ni nobenga dvoma več...
se bomo pa nasledn let prej prjavl 8)
 ALEŠŠ
Prijavnina jaz razumem kot: ko se prijaviš
startnina kot piše v Poletu in v vseh drugih razpisih najsibo tekaških kolesarskih ..... je pa znesek, ki ga moraš plačati.(SLOVAR SLOVENSKEGA KNJIŽNEGA JEZIKA) .Toliko o pismenosti!
Uporabniški avatar
 Bor
ALEŠŠ napisal/-a:Prijavnina jaz razumem kot: ko se prijaviš
startnina kot piše v Poletu in v vseh drugih razpisih najsibo tekaških kolesarskih ..... je pa znesek, ki ga moraš plačati.(SLOVAR SLOVENSKEGA KNJIŽNEGA JEZIKA) .Toliko o pismenosti!

in kaj si mislu s tem
Uporabniški avatar
 MihaPR
Aleš,
piše eksplicitno:
Prijava velja z datumom plačila prijavnine.
Torej, pismenost ali nepismenost, jasno je napisano, kaj velja...
Uporabniški avatar
 Junc
Kako bo letos kaj z analizo. Ne tam kot lani (villa Bona al kaj), ni bilo prov nekej.
Uporabniški avatar
 mare
Bosti napisal/-a:no zdej ni nobenga dvoma več...
se bomo pa nasledn let prej prjavl 8)

Če hočeš vseeno malo privarčevati (in drugi), zbiram prijave za skupinsko prijavo zamudnikov TF. Glej temohttp://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=5669.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Junc napisal/-a:Kako bo letos kaj z analizo. Ne tam kot lani (villa Bona al kaj), ni bilo prov nekej.

Smo se zadnjič nekaj pogovarjali, da je naša nova lokacija mogoče boljša: Subito - BTC. Veliko parkirišče, smo že stalni gostje...

LP

MatjazV
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA