prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes greva s tinijem (mogoče se nama pridruži še kdo) končno zamenjat bon za GRC Zapolje v kaj bolj konkretnega. Prej bi pa na širšem območju Logatca še mal odtekla. Sva razmišljala o vsaj 20 kilometrih. Kšn dober predlog morda - ali še bolje - se nama je kdo iz tistega konca pripravljen pridružit?! Tekli bi zlo zmerno.

S tekom bi pričela okoli petih.

Še moj mobi za predloge:041/618203

p.s. Tko en delovni plan je: prvi del LKT od Logatca mimo Oblega Vrha proti Lazam, čez Planinsko polje do Kalc in ob cesti nazaj do Logatca. Dobrih 25, se mi zdi.
Nazadnje spremenil ales, dne 13 Okt 2006, 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pegaz
Aleš,
intra-day objave so mal problematične... upam, da si dobil koga.
Pa da sta se mel skup s Tinijem fino!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tini
pegaz napisal/-a:Aleš,
intra-day objave so mal problematične... upam, da si dobil koga.
Pa da sta se mel skup s Tinijem fino!

Ja, Ales je izbral fenomenalno traso - prvih 23km skozi po gozdu, do TFjevcem znanega Grcarevca.

Potem pa 8km asfalta preko Kalc nazaj do spodnjega Logatca.
Kako se je ta Logatec vlekel, to je nevidjeno :) .
Bon iz 12urnega teka smo seveda vnovcili (v obliki savn, fitnesov in bazenov).

Poanalizirala sva mal v Logatcu, mal v Piramidi - pa se eno siskarco sva vabila na pir, pa ni hotla pridt :ignore: .
Tole se bo baje zelo hitro spet ponovilo :) .
Je pa blo vsega skupaj za slabih 31km.

lptini
Uporabniški avatar
 Barb
tini napisal/-a:....., mal v Piramidi - pa se eno siskarco sva vabila na pir, pa ni hotla pridt :ignore: .

...masaže samo do dvajsete ure :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Kunec
Lepo da ste tekali malo po naših krajih. Mene je napovedano lepo vreme povleklo v breg na Krn in Batognico. No sicer je bilo od lepega vremena bolj malo tam gori, vendar v dobri družbi vseeno lepo.
Naslednjič se vam morda pridružim, če bo bolj slabo kazalo za hribolazenje.
Uporabniški avatar
 tini
Kunec napisal/-a:Naslednjič se vam morda pridružim, če bo bolj slabo kazalo za hribolazenje.

Cez 14dni bo spet, ista trasa :) .

lptini
Uporabniški avatar
 EčO
Če bo naneslo se vam pridružim tud jaz! :) Pa če bi raje skoz tekli po gozdu in makedamu poznam eno lepo potko za nazaj iz Grčarevca. Bo sicer par km manj je pa ziher velik lepša :D
Uporabniški avatar
 ales
To nedeljo, 15.10. ob 15.30 štart pred slaščičarno Kljukec (oz.parkirišče pred TUŠem) v Logatcu. Tko približno 30 km, v treh urah. Trasa (samo prva in del druge etape) in profil proge sta spodaj.

Vabljeni!

Slika

Slika
Nazadnje spremenil ales, dne 27 Nov 2007, 08:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Staša
No, to nedeljo pa sem, upam, (še) doma. Pridita na pivo, ampak kakšne hude analize ne bo, ker zdaj pa moja punči nekaj ven rine... jaja, kaj šele bo, ko jih bo imela 15... :lol:

PS: Aleš, še zadnjo stran tegale vodnička skeniraj, se mi zdi, da je eno znano ime napisano na njem :roll:
Uporabniški avatar
 ales
Staša napisal/-a:Pridita na pivo....

PS: Aleš, še zadnjo stran tegale vodnička skeniraj, se mi zdi, da je eno znano ime napisano na njem :roll:

Sva vaju mislila povabit na kšno plavanje v GRCju, no, ja bova pa prej prišla še do vaju...

Hmm, vodnika po LKT pa sploh nimam, jim ga je v Kljukcu menda že zdavnaj zmanjkalo, novih pa ni in ni...

p.s. Mihca, Matjaž: kdor ne pride tekat, se lahko oglasi od 19.30 naprej v GRCju da dorečemo uporabo kart.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jah, mi gremo ze dopoldan gor na Zaplano na tekmo, tko da bi se lahko kej narisali tud usi ostali gor :)
Se pa zmenmo še za ksno analizo, ane Staša :)
Nazadnje spremenil MihaPR, dne 14 Okt 2006, 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Plani se mal podirajo..me je ravno tini iz urgence klical, da se je na poti iz Portala mal poškodoval, tko da on jutri ne pride v Logatec.

Če se mi bo kdo danes javil (041/618203) da pride, bom z veseljem odtekel napovedano 30tko, drugače pa se jutri zjutraj, raje kot sam okoli Logatca, odpravim na Jezerca na višinske priprave.
Uporabniški avatar
 Staša
Škoda, kakorkoli, če tekate tu okrog, lepo vabljeni na obisk!!
Miha, lani sem bila na Ulovki in je bilo fino. Celo medaljo imam :D
Dobro glej, kje je predsednikova hiša ;) (jaz sicer ne vem...).

PS: Tini, upam, da je vse OK.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jah, a navijaške skupine torej ne bo :(
 matej-jethro
MihaPR napisal/-a:Jah, a navijaške skupine torej ne bo :(

Yes!!!!! Dobr zame, ker me navijači samo motijo :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA