prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mirc1
Poglejte problem jetak prebral sem skoraj že vse teme glede merilcev srčnega utripa in foot podov in podobnih stvari.Tako sem prišel do zaključka da se moram odločiti med dvema modeloma to sta GARMIN Forerunner 301 in Polar RS200sd gre se mi pa samo da meri razdaljo in srčni utrip ,pa da ima štoparico.Večinoma tečem po odprtem terenu (cestah).Prosim svetujte mi kateri merilec je bolj primern (prdvsem tisti ki stvar uporabljate).

Hvala
Uporabniški avatar
 pegaz
Mirc, lej:
- skor noben od nas nima obeh mašinc.
- vsak berač svojo malho hvali.
- koliko sta pa narazen po ceni?
- če si vse prebral, si si lahko ustvaril mnenje, in tukaj nič novega ne boš izvedel.
- itak da kupi Garmina ;)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 žure
Pegaz napisal/-a:- vsak berač svojo malho hvali.
- itak da kupi Garmina

Le kerga ima Pegaz, kaj? :lol:
Uporabniški avatar
 mirc1
dejte povedat zakaj je tist ka ga predlagate bolši od unga ka ga ne predlagate prdvsem v funkciji merjenja razdalje.
Uporabniški avatar
 Filip
Mene zanima predvsem, kaj te "baše"? Denar ali funkcije posameznega modela? Če si vse prebral tukaj res ne boš izvedel veliko novega! LP Filip :P
Uporabniški avatar
 mirc1
ma ne denar kaj se bolj obnese footpod al gps pr merjenju razdalje.sej cena je itak približn ista
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jest pravm foodpod, pegaz pa garmin
 usmiljeni_brat
Kaj pa suunto?
Modela t3 in t4 sta cenovno dokaj ugodna, pa lahko dokupiš footpad ali gps in imaš vse kar si želiš.
Uporabniški avatar
 Filip
Po mojih trenutno pridobljenih podatkih se bolj obnese food pod. Vsaj za nov model GPS-a (trenutno sploh še ni na trgu, razen kataloga) vem, da je tako. :cry:
Uporabniški avatar
 Filip
usmiljeni_brat napisal/-a:Kaj pa suunto?
Modela t3 in t4 sta cenovno dokaj ugodna, pa lahko dokupiš footpad ali gps in imaš vse kar si želiš.

No pri teh dveh modelih bi bil po mojih podatkih sploh previden. Ob ogledovanju le teh modelov niso vredni niti toliko denarja. Moje "SKROMNO" mišljenje. :)
Uporabniški avatar
 mirc1
ajoj huda dilema .sam men se zdi da se bom odloču za gps.a je tale Garmin ogromna pa težka zadeva(vsaj tko zgleda)
Uporabniški avatar
 mirc1
kako pa je kej z rdugimi funkcijami ker jih ima več?
Uporabniški avatar
 Damijan
Si res vse prebral?
Po mojem potrebuješ Garmina 305 in ne 301.
Uporabniški avatar
 mirc1
ma res vse sam zakaj pa 305 sej ma 301 tud za razdaljo pa za utrip?
Uporabniški avatar
 ales
Ja če poizkušam predvsem pomagat okoli naslova teme..morda ti bo pri odločitvi pomagal tale moj, že skoraj pozabljeni programček: http://www.odlocanje.net/Java/DecAss/index.shtml . Sem zdajle dodal v prvi vrstici še izbor Merilnika razdalje/srčnega utripa. Vpisani so štirje kriteriji izbora in trije modeli.

Program ti za znane približne vrednosti razvrstitev po posameznih kriterijih odločitve "izračuna" najboljšo rešitev. Če imaš v igri še več alternativ je morda primernejša AHP metoda..o tem pa kdaj drugič.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA