prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Finžgar
Vabim vse, ki tečete v okolici črnuč, da se vsake toliko časa zmenimo za kakšen tek, morda na Rašico, ali pa na intervale po brnčičevi. Tečem vsak teden 2-3krat, vendar urnik prilagajam dejavnostim v šoli,(ko so testi ni teka:(() Sigurno pa grem vsak vikend na kako daljšo turco. Skratka družba bi mi bila fajn in glede na to, da je velik črnučanov tu, mislim da ne bo problem.

Prvi tek, bo jutri in sicer krajši tek do save, oziroma daljši proti rašici. Skratka povejte, kaj vam bolj ustreza. Jaz sem frej od treh pa do pol 6-ih

Tečem samo v lepem vremenu. (tudi oblačnost trpim :D , sam da ne ščije :arrow: :( )

Upam, da se kdo javi in lp.
Uporabniški avatar
 Finžgar
Nobenega odziva? Jebeš, dons je tek ob 15.15 pred bencinko v črnučah, laufamo do partizanskega spomenika in nazaj. Če kdo pride, pride. LP.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Preklopi se na že afirmirano Sračjo dolino; morda bo več sreče. :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Aja?
Tko?
No, sej neki je blo, mogoče še bo, itak je že, ampak podtalno.

lp,
m

pies:jst si ne upam it več laufat s ta črnuškimi, ker so vsi po vrsti prehitri zame in mi vzbujajo slabo vest.
Tko!
Ko se najde kakšen ultramaratonec oz. pardon ultrapočasnež, se javim. Prej ne.
Tko.
Uporabniški avatar
 Finžgar
no prvi tek po črnučah je uspel, v ponedeljek.
Število udeležencev:1
Štrasa: Proga je vodila iz Ježe do Črnuč, dalje do ježice, do smelta, mimo hipodroma po makedamu do spodnjih črnuč in nazaj do Ježe.
Čas: 54min
kalorije(da vidte, za kolk bi lahka shujšal) :D 625
km: 8-9km (bolj po občutku)

Vreme je blo super, le pihalo je ko vrag.:evil:

Naslednji tek bo prišel na vikend, in sicer bo destinacija terenski lauf na rašico. Vabljeni

Mojcej, sam vedno laufam v izico in se ustavljam pri semaforjih :D tako da ni problema. Je pa res, da raje laufam v hrib.(je večji iziv in bolj razgibano)
Uporabniški avatar
 mojcej77
Finžgar napisal/-a:Mojcej, sam vedno laufam v izico in se ustavljam pri semaforjih :D

Dragi spoštovani Finžgar,
ti ne veš, kaj dejansko pomen ornk izica.
Naj ti pomagam: poskusi teči počasneje, kot hodiš, če hodiš resnično počasi. To je izica.
m'kej? ;)

lp,

m
Uporabniški avatar
 applechick
jaz sem iz črnuč, ampak imam čas šele po 16 uri, prej ne med tednom.
Uporabniški avatar
 Finžgar
applechick napisal/-a:jaz sem iz črnuč, ampak imam čas šele po 16 uri, prej ne med tednom.

to ni problem, se prilagajam :D
Uporabniški avatar
 Finžgar
Jutri, če bo kolikortoliko lepo vreme, vas spet vabim na tek, verjetno v popoldanskih urah. Točno lokacijo in uro, še sporočim, ste pa vabljeni, da poveste svoje predloge

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA