prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a: Začneva tko v zmernem tempu (uni na Goladi temu rečejo na škrge..)

Vidim, da ne obvladujes Golada terminologije.
Teku v zmernem tempu se namrec rece LIGHT SKRGE. 8)
 polona40
Hojla,

danes nameravam okoli Brda, ob 18.15, kontra smer, upam, da se mi kdo pridruži (Lena?) in da srečam "ta vrle", morda celo Tinija, kar mi še ni ratal :),

lp, Polona.
 urosp
Najprej vsem skupaj lep pozdrav. Okoli Brda (in po gozdovih v okolici Kranja) tecem ze nekaj casa, vendar je tole moj prvi post tukaj na forumu. Po fotrovem teku me nekaj matra, pa ne bi prebrskal vseh 70+ strani postov. Pred leti sem sel prvic teci okoli Brda in takrat sem slisal, da je razdalja 9850m.

Letos na fotrovem teku so bili kilometri oznaceni in so se mi zdeli malo daljsi in tudi razdalja na koncu naj bi bila 9700m. Ni velika razlika, vendar me firbec matra katera je prava (ali pravilnejsa).

Pozdrav, Uros
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri, v četrtek, :arrow: standard, kakopak. 8)

Okvirni začetek naj bi bil približno ob pol šestih. :wink:
Uporabniški avatar
 ales
urosp napisal/-a:Letos na fotrovem teku so bili kilometri oznaceni in so se mi zdeli malo daljsi in tudi razdalja na koncu naj bi bila 9700m. Ni velika razlika, vendar me firbec matra katera je prava (ali pravilnejsa)

da začnem s tem odgovorom: tudi po merjenju z avtom kaže na razdaljo vsaj 9800, čeprav meni Garmin veečinoma pokaže manj..

- z Lojzetom sva danes odtekla eno tako res..počasno..Brdo; mene je zmatrala blejska kremšnita, lojzeta zgornji dihalni organi; tini je zračunal, da sva šla vsaj 50..

- v Brunarici smo spremenili repertoar in potem so šele začele padati nore ideje:

..eni bi čez leto in pol tekli hitreje ko pred 25 leti
..drugi bi prehiteli tiste, ki so danes miles away
..tini pa še ne ve, a bo res veteran-pripravnik, al ne..

-aha in še boljša ideja: mi sestavimo Brdo ekipo, uni na Goladi sestavijo svojo ekipo(trojk) in pol nažigamo na našem, njihovem, nevtralnem terenu..tini ima mal težav za koga bi tekel-bo ko Čosić, k je v isti sezoni treniral Olimpijo in igral za Zadar(se mi zdi).. analize pa nekje na nevtralnem-pri petrci recimo -> piramida.
Uporabniški avatar
 5rca
ales napisal/-a:.. analize pa nekje na nevtralnem-pri petrci recimo -> piramida.

5rca sm jest :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri bom predvidoma zaključil svojo letno sezono okoli Brda. Razen kakšne sobote ali nedelje, morda. :P

Upam, da ne bo tako kot prejšnji četrtek, ko je bila udeležba TF rekordno nizka, tako med tekom kot tudi na analizi. :nono: :wink:

Okvirni začetek naj bi bil približno med peto in pol šesto (Prej ne morem, kasneje pa nočem Press). Tekekl bom počasi, saj drugače sploh ne morem in ne znam. Če bi se mi kdo rad pridužil med tekom, naj se oglasi, lahko tudi po ZS. :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Jutri, v četrtek, smo hecal Vlajkota, da se bo pa res lahko poslovil od Brda.. Štart teka tm od 17.15 - 17.45, ma pravzaprav, kadar komu ustreza, analiza v brunarici pa takoj po tem.

Vsaj na analizo pridemo trije, tko da če res prideš Vlajko nas bo več ko prejšnjič!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kot kaže, sem že "vaš". Ampak, le v primeru suhega vremena. :D (Ne bi rad fasal viroze en teden pred LM Press :shock: :cry: )

No, pa tudi tisti "deci džusa deci vode" bom nekako zmogel uliti vase v Brunarici. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko napisal/-a:
No, pa tudi tisti "deci džusa deci vode" bom nekako zmogel uliti vase v Brunarici. :wink:

uf, švasta :shock: :? a ma suplajer bolniško mrbit :roll: a smo že mal u računici na "long distance " LM :idea:

mah, bom kr tošl sabo uzeu, pol pa bo kar bo :hello:
Uporabniški avatar
 Vlajko
lojzeP napisal/-a:... a ma suplajer bolniško mrbit ...

Kot kaže res .... dobro ga je zdelal petkov obisk Portala. :shock:
:arrow: :arrow: :arrow:
Srčno upam, da bo kmalu helti. :D :wink:
Uporabniški avatar
 ales
.btw vsi smo bili, tudi uni k so jih zdelal na poti iz Portala - OK, le unih k jih je zdelala Kanada ni bilo...

Drugače pa poročilo direkt copy-paste iz IPAQa iz brunarice:

-lojze bo sel l.2008 na 100m 11.2
moji:
.1500 4.20
.10k 36m;ce bom izbral to, bom sel 21 pod 1.20;gajbo vsakmu,ki mi jo da
.5k pod 17m
.podgorica-pod 3.10
.med zgornjimi velja operacija ALI

-za lojzeta: jaz gajbo za pod 12;to on pravi-pretece tudi rikverc;za pod 12 dajo gajbe se vilko,vlado,tini in tomaz; in obratno-lojze 5 gajb za 12.01 in vec
-zdaj bo sel enkrat probat 100tko;ce jo sploh pretece..../pravi vilko/
-vlajko ze tudi resno razmislja da bi sel
-vilko sam se zbira disciplino
-sabina tudi se ne ve, ce bo takrat sploh veteranka
-sabino smo pa dali v kategorije tm nekje .. od dijakinj /vlajko/ do veterank/lojzep/
-menea-19.72;leta 72/pravi lojze,ali 79-Vilko, Tomaž,...

-ps.vlajko ima drugo mero gajba piva=10 l cvicka

-no, in na koncu smo obdelali se aktualne politicne dogodke

še kasneje:
.lojze bi sel 12.0 tudi z nizkimi kosarkarskimi copati/menda bi naredil se rolling../superge ma pa..adidas/adiprene/speed run je sodil krka mladi:cerknica in ga ni nihce prehitel..sam,kaj, ce je on tko hitr...

-tolk kt je pa sabina dons zdrzala, pa ni se nobena...
-zdaj lojze sam se ne ve, al to velja na zacetku 5cm crte al na sredi al na konc crte...se nekaj vadi...

.aja..in tko radi bi naredili eno stafeto 4x100 al pa 4x400, lahko tudi mesano/sploh po danasnji analizi/
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ja, ... pa skori pou plače sem tam na miz pustu, pa stradal po lastni krivdi, ... pa se je vseen slišal nekšn godrnane :arrow: neki tacga o Škotih al Gurencih. :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Tale Vlajko pa je en kapsl...oni dan jamra, k so bili sam trije na analizi, včeraj se nas je nabralo deset, on jo pa že ob pol desetih domov ucvre. Aha, ti si pustil tolk denarja, da ga skor do polnoči nismo mogl zapravit.. Hvala! Bomo še kdaj naredil zaključek letošnje sezone.

Mene so še danes trebušne prepone bolele, k sem se včeraj tolk narežal, se mi pa fino zdi, da sem preprečil uno 10k EUR težko stavo. Zgleda ima tudi Vilko v glavi arhiviranih gromozansko veliko rezultatov.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA