prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Torej, danes ob 17.00 se vidimo!?
Vsaj midva s Slonom. Upam, da Jusuf ostane doma!
Uporabniški avatar
 simi
Zdravo,
najbrž pridem še jaz. Pridružujem se Bajsijevim čestitkam in pozdravom, Jusufa danes ne-hočemo, sploh ne! :)
lps
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Ob 1700 se vidimo. :) Jusuf se ta teden 'izlezava do bolova' in vas vse lepo pozdravlja in vam cestita. :twisted:
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

;) Smo jo lepo sprasili tole Golado danes. :) Dezek ni bil ovira, da bi NM Bajsi ne svical, kakor se njegovi mastnosti pritice. Simi tokrat je drzala tempo, jaz se pa nisem dal zmest, ko je Bajsi potegnil v klanec, kot parna lokomotiva. :) No, prizanm, da sva se malo dajala na tistem obvoznem hribcku. :) Pa se to samo zato, da bi nama simi ne usla prevec naprej. :twisted: Tek po meglenem gozdu ob rahlem dezju je posebne sorte veselje. Priporocam tudi bolj cukrastim.
Torej, naslednji teden Jusuf ne casti intervalov. :) Imam pa jaz v planu eno lahkotno Golado v cetrtek ob 1700. Morda bi lahko udarili tudi GoloUrh verzijo? Ali pa obrnjeno? Sporocim v ponedeljek. :)
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Simi, oranžni_slon in Bajsi, kar težko je brati, kako se Golada dogaja ne da bi bil zraven. Še vedno celim podplat in upam, da bo do sobote nared.

Čez štirinajst dni pa bom nepreklicno zraven.
Uporabniški avatar
 Snezinka
raziskovalec napisal/-a:... Še vedno celim podplat...

Še dobro, da na Goladi ne prežijo ježki :roll: na nič hudega sluteče tekače...čeprav tudi to nisem čiso prepričana, če drži...zdaj konstanj povsod naokrog pušča svojo obleko :shock: :D , tko da spet ni glih varno :idea: ... ma, jst bom raje počakala na sneg, tam vsaj veš, da lahko nasankaš :twisted:

Oprostite mojim poznim blodnjam, se pozna pomanjkanje zena v vaši družbi :? , tko da kr neki...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Snezinka napisal/-a: jst bom raje počakala na sneg, tam vsaj veš, da lahko nasankaš
....
Oprostite mojim poznim blodnjam, se pozna pomanjkanje zena v vaši družbi :? , tko da kr neki...

Kakšne blodnje neki,
je že v redu zima, samo dereze bo treba nabavit, takšne kot jih ima Bajsi, sem videl že reklamo v Poletu.

Upam pa vseeno, da te bomo viseli že jeseni v soboto na LJ M potem pa tudi na Goladi, saj je vsak dan hladneje.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:...Še vedno celim podplat in upam, da bo do sobote nared.
Čez štirinajst dni pa bom nepreklicno zraven.

8) Razy, vse bo se dobro. ;) Ti lepo pozdravi podplat in pridi v nedeljo na start. Bomo ze zvili tista dva kroga. ;)
Ja, zgleda, da bo november se kar natrpan s tekom. :) (palmanova PRESS)
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Snezinka napisal/-a:....ma, jst bom raje počakala na sneg, tam vsaj veš, da lahko nasankaš :twisted:

8) Snezka, tole je krasna ideja. :) Bomo pozimi na delu, ki se spusca v dolino izvedli kaksno sankanje. :) Lahko tudi nocno, da malo utrdimo poznavanje terena tudi v otezenih razmerah, kot so noc, sneg in temen gozd. :) :twisted: Juhu. :)
Skratka, se priporocam se za kaksne 'blodnje'. So zelo vredu. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:P In sedaj nekaj povsem drugega. :) Seveda, Golada. :) Deca moja draga, za ta teden jaz planiram samo eno izvedbo in to v cetrtek. Ura se ni dolocena, torej na dan s predlogi. Torkovi intervali sa Jusufom ta teden odpadejo. :) Pravi, da mu je 'izlezavanje do bolova' pustilo hude rane, ki jih bo celil na kavcu ob pivu in cipsu. ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Snezinka
Se vidimo v nedeljo!

Jaz bom sicer šla na 10tko, ampak bom potem ostala in v cilju navijala za maratonske in pol maratonske junake :D 8) .

Za Slončija že vem, kdaj naj bom pozorna...kaj pa ti Razy, vsaj približno; kdaj računaš priti v cilj (ob predpostavki, da bo vse ok z nogo - itak da bo).
In seveda se potem vidimo na analizi (a je že kaj dogovorjeno kje bo?) :!:

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:... izvedli kaksno sankanje. :) Lahko tudi nocno, da malo utrdimo poznavanje terena tudi v otezenih razmerah, kot so noc, sneg in temen gozd. :) :twisted: Juhu. :)
Juhu! Že brusim sanke... :wink: :juhuhu:
oranzni_slon napisal/-a:...v cetrtek...
...se potrudim in ČrnoPR rešim slinjenja ob pralinah... :wink: Upam, da bo kaj kandidatov za pomoč! :wink:
Snezinka napisal/-a:... potem ostala in v cilju navijala za maratonske in pol maratonske junake...
Jaaaa!! Bomo probale tisto "dolino vzdihljajev" mal skrajšat, slon! :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:...v cetrtek...
...se potrudim in ČrnoPR rešim slinjenja ob pralinah... :wink: Upam, da bo kaj kandidatov za pomoč! :wink:

In za kdaj bi rabila kandidate? 1700 ali 1800? :)

še1PR napisal/-a:Jaaaa!! Bomo probale tisto "dolino vzdihljajev" mal skrajšat, slon! :wink:

8) :D He, he, upam, da bom tam se gledal in dihal hkrati. :) V naprej hvala. :) ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:In za kdaj bi rabila kandidate? 1700 ali 1800? :)
Lažje mi je ob 1800, sam a takrat rabmo že čelne svetilke? A lohk jutr sporočim, če se mi uspe zorganizirat za 1700?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Snezinka napisal/-a:Se vidimo v nedeljo!

J..kaj pa ti Razy, vsaj približno; kdaj računaš priti v cilj (ob predpostavki, da bo vse ok z nogo - itak da bo).

:clap: Snežinka ti si res prava navijačica.
Tam štiri ure 15 bi že moral priti, če ne bo odstopa. Če se mi marija pokaže pa malo pod 4 ure.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA