prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 PROSPORT
AKCIJA ob Ljubljanskem maratonu!
Pri nakupu PowerBar izdelkov v vrednosti nad 4.000 SIT vam podarimo PB-tekaško kapo s podpisom Haile Gebrselassie-ja, ki je reden uporabnik izdelkov PowerBar.
Maraton predstavlja dokaj zahtevno preizkušnjo, tako fizično kakor psihično, zato se moramo nanj pravilno pripraviti! Poleg rednega treninga je potrebno poskrbeti tudi za ustrezno prehrano! Prosport vam ponuja celovit izbor izdelkov PowerBar (Performance Bar, Power Gel, Performance Sports Drink, Protein Plus Bar, Harvest, Protein Plus Recovery Drink), kateri vam bodo ob takšni preizkušnji gotovo v pomoč. Pa srečno!
http://www.prosport.net/
 PROSPORT
Hotel sem objaviti pod "ugodno do opreme".
Prosim, če moderator lahko preseli temo, da ne bom objavljal še enkrat tam.
Hvala
 miky
Kje je pa potrebno to kupit? na maratonu al lahko že prej pa dobiš tud kapco?
Uporabniški avatar
 brankos
Glede akcije in kapice - ta četrtek je bil opravljen nakup nad 4000 Sit - in to ravno robe za maraton - o kapici pa ne duha ne sluha! :?: :?:
Uporabniški avatar
 MatjazV
jA, ŽAL TUDI JAZ V ČETRTEK OB NAKUPU ZA CCA 4.900 SIT, OSTAL BREZ KAPICE.

MATJAZV
 PROSPORT
Ali sta vprašala zanjo? Možno, da je prodajalec pozabil dati.
Če drži, jo lahko dobita naknadno.
Sporočita št. računov ali imena kupca (lahko po PM), da pogledam v program.
 zupi
Do kdaj pa velja ta akcija? Do konca tedna, ane :wink: .
Uporabniški avatar
 brankos
PROSPORT napisal/-a:Ali sta vprašala zanjo? Možno, da je prodajalec pozabil dati.
Če drži, jo lahko dobita naknadno.
Sporočita št. računov ali imena kupca (lahko po PM), da pogledam v program.

Pohvala uporabniku Prosport, ki je urgiral in me obvestil, da me kapica čaka v trgovini. Drugič pa tudi v trgovini ne bomo jezika šparal ;-)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA