prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 n3o
ukvarjam se z fitnesom in me zanima kateri osnovi polar mi priporocate...zelim imeti zgol natančen merilec srčnega utripa in štoparico...gledal sem že modela F1 in FS1...katerega mi bolj priporočate, saj sta si cenovno skoraj povsem enaka?hvala zta odgovore Smile
 n3o
ravno sem bral na polarjevi uradni strani...da uporabnik kao ne more zamenjat baterije...ka pol ko le-ta se iztrosi ga mores na servis poslati al kako...koliko pa obicajo zdrzi baterija pr najosnovnejšem FS1
Uporabniški avatar
 Finžgar
Tokole bom reku. Sam nimam nobene izkušnje s polarji, tud ne vem al se da baterijo menjat kar doma al na servisu. Vem pa da lahko za tvoje potrebe povsem zadostujejo Sigma ure, te so bolj poceni, kvalitetne, pa še baterije lahko menjaš sam. Jaz mam PC15 in je super, je nebi zamenjal za polarja.
Premisli
 n3o
sunnto t1...sicer je res malo drazji sam...ga ima ze kdo...kake so kej izkusnje :?:a je sploh vredn svojga dnarja...
Nazadnje spremenil n3o, dne 22 Okt 2006, 09:14, skupaj popravljeno 1 krat.
 n3o
hmmm...gledem dele tole sigmo pc15...zlo zanimiva zadevšna :)...ktera pa zgleda bol nerodna za na roko...pc15 al fit watch..ce je slucajno kdo imel moznost obe sprobat
 PROSPORT
Polar F6 bi bil pravi za tvoje. Tudi sicer sem bolj za Polar. Menjava baterije ni tak problem, sploh pa je to potrebno po par letih, vsaj v mojem primeru je bilo to tako. Na XTrainerju mi je držala 5 let normalne uporabe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA