Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 jan_jan
Pozdravljen Jože,
tudi tebi čestitke za opravljen podvig. Sedaj imaš legendarno številko 007, ki je glede na dosežen čas kar primerna. Še sreča, da si se izgubil, sicer bi bil na cilju tako hitro, da bi potem Jožko z ekipo začel razmišljati o štirih krogih v 24 urah.
Čestitke tudi tvojim spremljevalcem.
Se mi malo dozdeva, da Jožko že stiska z zobmi, ko prešteva iz dneva v dan število novih članov. Prijazna koča na Petrovem Brdu ima namreč omejene kapacitete. Tista na Poreznu bi bila primernejša,...Se vidimo novembra.
LP jan_jan
 janezu
extremni jože in vsi novi člani -ČESTITKE- pestro pa tudi v soboto,če bo vreme,obetajo se extrem člani,pa tudi gm40.vendar o članarini bo veliko razprav na srečanju pri RUDIJU. LP JU
 Jožko
Pozdravljeni!

Ja lepo je Jože opisal svojo avanturo in res dobro, da se je malo izgubil, če ne bi se sam že jutri odpravil in popravil čas na 20 ur(se hecam), da prevzamem prvo mesto. Ja neverjetnih podvigov so sposobni ljudja in res me zanima do kje se spustila meja in ura te preizkušnje.
Me pa res že malo skrbi, kako bomo to izvedli, da bomo lahko še malo zaplesali za konec. Pa si bomo že kaj izmislili, da bo tako kod mora biti.
No za vikend se obeta malo poslabšanje vremena tako, da za vsako ceno nikar ne izvajajte podvigov, pa tudi volitev ne smemo izpustiti. Vsaj v naših štirih občinah moramo podpreti prave kandidate, da bodo še podpirali maraton. Dons brez politike še laufat ne moreš več.(se hecam)
Drugače je pa pri nas vse v redu in veseli smo vsakega novega člana. Več ko nas bo lepše nam bo !
Včeraj sem hodil po gorah najzahodneje v naši lepi državi po Mušcu in vse do Breškega Jalovca vam povem, da so tudi ti grebeni zelo, zelo lepi in se jih splača obiskati.
Lepo se imejte in lep pozdrav vsem prijatlom od vsepovsod.
Pa naj bo kakor hoče, je ni čez našo prelepo Baško grapo. Povsod je lepo a doma je najlepše. Jožko
 Jožko
Pozdravljeni!

Čeprav je volilni molk, pa se na forum vseeno lahko kaj napiše,a ne! Vreme je pokazalo drugačen obraz in naše prelepe gore skrilo v meglene tančice, ki se počasi premikajo in po delčkih odkrivajo, pa spet zakrivajo vrhove. Preveč je bilo lepega vremene in kod, da se je mati narava naveličala vseh teh obiskov in je sklenila, da za nekaj časa vsete stvari ustavi. Pa je verjetno tako najbolj prav, če bi sami delali vreme, potem bi šele bilo "lepo"!
Sam sem se včeraj, kljub megli malo sprehodil do vrh Bače, Kovc, Petrovo B in nazaj domov pa je bilo tudi tokrat lepo samo moker sem bil od znotraj in od zunaj!
Lepo se imejte in prav lep pozdrav iz prelepe Baške grape, ovite v prelepe bele meglice. Jožko
 Jožko
Pozdravljeni!

Ravno kar sem dobil sporočilo z Porezna, da Simona in Nežka poskušata opraviti dva kroga in se vpisati v sekcijo EKSTREMNO.
Štartale sta ob pol štirih in sestopata iz Porezna proti Petrovem Brdu.
Srečno in varno pot jim želimo še naprej. Jožko
 Jožko
Pozdravljeni

Odprava napreduje in je že v drugem krogu nekje proti Kobli. Vreme je kar naenkrat postalo res lepo, sončno in toplo. V Hudajužno jih grem počakat, da vidim kako je z njim.
Lep pozdrav iz Baške grape obsijane z soncem. Jožko
 marjan
Punci sta dobro na poti, Črna prst je padla drugič. :clap: Simona pravi, da gre zaenkrat vse po planu. :D

Marjan
 Jožko
Pozdravljeni!

Ja res je Marjan, dobro jima gre! Z nasmehom sta pritekli v Hudajužno, tam sva jima z Dorico vsilila malo juhce pa kofetek in že stajo mahnili naprej, Durniku v objem in to že drugič v 12 urah.
Upamo, da vreme vzdrži in da jo srečno okrog 18 ure primahata na Petrovo Brdo.
LP Jožko
 marjan
Klub prijateljev 4 občin je danes pridobil 2 novi članici v "ligi" EKSTREMNO. :D Simoni in Nežki je uspelo točno v 15 urah dvakrat preteči in prehoditi to lepo traso.
:laola
Iskrene čestitke. Pričakujemo poročilo...

Marjan

P.S. Zdaj sta si pa zaslužili :toast:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo in bravo "punce".
Ja kaj vam še sploh ostane za izziv :?: v prihodnosti :?:
Zakaj vse v eni jeseni :?:
Pa še to: Bravooooo :!: :!: :!:
 Jožko
Pozdravljeni!

Marjan je že obelodanil uspeh Simone in Nežke. Res jim je uspelo v spremenljivem vremenu v 15 urah opraviti dva kroga maratona in na cilj priti nasmejane in dobre volje. Res vse čestitke. :clap: :clap:

Imel pa sem še eno zgodovinsko priliko, da sem lahko poslikal prve tri ženske, ki so se vpisale v sekcijo EKSTREMNO in to vse tri skupaj, : :laola :res neverjetno in vsem trem iskrene čestitke :laola

Posebnost, ki jo opažam pri ženskih udeleženkah je ta, da bi lahko naredile tudi tri kroge, s takim veseljem končajo drugega. V klub pa se je vpisala še ena zagreta tekačica gospa Rihar, ki pa je imela vodiča, da jo je lepo po pameti pripeljal okoli. Čestitke obema.

Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jožko napisal/-a:...Imel pa sem še eno zgodovinsko priliko, da sem lahko poslikal prve tri ženske, ki so ...

Dokaži Jožko, vsaj en košček, da še mi vidimo.
Pje, čuj, maš pa gužvo ti tam na GM4O.
Pa lep pozdrav v Baško grapo.
Bravo!
Prav vesel sem, da sem lahko delil K24 skupaj z vama, malo je takšnih punc. Čimprejšnje okrevanje vama želim, se vidimo na PB.
Pozdravi v Tolnin, Kranj in Baško grapo!
Še enkrat čestitke!
lp. Rudi
Uporabniški avatar
 BONI
Bravo punce.Spet sta dokazali da nista samo navadne tekačice,ampak extremne
Čestitke obema
(konec novembra bo pa kar malo gužve na petrovem brdu)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Čestitke jeklenim dekletom tudi z moje strani!! :clap: :cast1:

LP VB
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA