področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
pri nas doma je že precej vroče: stavnice delujejo, je se samo še zdrava hrana, ostri pogledi padajo, polarji se gloncajo, zadnji treningi potekajo v hudem tempu :lol:

MihaPR in Matej-Jethro se bosta na nož pomerila na ljubljanskem polmaratonu in odpiram še TF stavnico: kdo bo hitrejši? :lol:

Nagrade za tiste, ki bodo pravilno uganili, baje bodo 8)
Uporabniški avatar
 še1PR
Nagrade?? :shock: Kakšne nagrade?? Da vidm, če se splača.... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Jest mislm da... Miha!

ampak hm, Matej je tut hitr...
ampak Miha je bl ojštr...
ampak Matej je pa bl zagret...
ampak Miha ma prednost v letih...
ampak spet je pa Matej bl iskušen...
ampak Miha ma ful enih polarjev pa tega, nema da omane...
ampak Matej ma pa ene skrivne zeliščne recepte da teče kt navit...
ampak za Mihata pa navija Nta...
ampak sej tud za Mateja navija Nta...
(ampak sej itak za vse navija Nta - taglavna navijacica dis jer)

Tko da jest mislm, da Matej!
Ne, Miha!
OK, amenpodkamen, Miha.
(Zdej pa nč cagat, Miha, sam gas, pa pas na kolen, pa ne preveč tofuja pa kebapa pa kumarične solate pred tekom! Zdej je gnar u igri!)

Haj roler Las Pegas :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ajme, zdej pa mamo :)
 Nataša
še1PR napisal/-a:Nagrade?? :shock: Kakšne nagrade?? Da vidm, če se splača.... :roll: :wink:

oportunistka :wink: :lol:
 Nataša
pegaz napisal/-a:Miha...Matej...Miha...Matej...ne mogu da odlućim...Miha...Matej

po moje je cela vrsta k ti stojiš na oddelku za kruh: "sezamove bombice bi...ma ne, un bel kruh dobr zgleda, celo štruco m dejte...ma, kaj pa tale koruzna...tri bom...ah, puste, kr unga rženga mi zavijte..."

za koga pa jest navijam...nisem tok neodločna kt ti...tokrat je lbezn pač zmagala nad bratsko solidarnostjo :wink: :heart
Uporabniški avatar
 še1PR
:-- upam, da boš tud kt navijačica tolk glasna!!!! :wink: :wink:

no, če se gremo pa bratsko solidarnost, pa sploh ni dilem! :wink: :lol: itak je bil pegaz 1., k je napovedu... , tko da nagrada papa... :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Miha...Matej...Miha...Matej...ne mogu da odlućim...Miha...Matej

po moje je cela vrsta k ti stojiš na oddelku za kruh: "sezamove bombice bi...ma ne, un bel kruh dobr zgleda, celo štruco m dejte...ma, kaj pa tale koruzna...tri bom...ah, puste, kr unga rženga mi zavijte..."

za koga pa jest navijam...nisem tok neodločna kt ti...tokrat je lbezn pač zmagala nad bratsko solidarnostjo :wink: :heart

Tsh, pojma nimaš. Ko jest kupujem kruh, zgleda tkole:
- Dejte mi kruh, prosm.
- Kaj pa zaenga?
- Kruh mi dejte.
- Ja kakšnega pa?
- KRUH! KRUH BI RAD!
- ....
(pristanem na povšetovi ob kruhu in vodi. Vsaj nekej.)

Drgač pa, sej je prov da mal pike nabiraš, zlo dobr, spomn se koko ti je brader kolo spajznu pa te za kite vleku. Kr dobr se spomn. Pa da ne bi zdej iz inata neki miha miha, pol pa šup ricinus u jogurt zjutrej, poznamo mi take, u resnic pa miljone na mateja, jaja nismo mi po kisli wonton župi prplaval! U roke se prim punca! Kad se jede pasulj jede se pasulj!

Kr unga rženga mi zavijte,
pa kr po skajpu pošlte,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
The best :lol:
Šeee kruha in iger :!:
Uporabniški avatar
 še1PR
:lol: :lol: :lol:
Ej Miha! Kdaj sva že zmenena, da prideš na masažo v soboto?? :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Rezultat bo neodločen, saj bosta pritekla v cilj z roko v roki. :lol:

Pa tudi medsebojne izmenjave "tavariščeskejskih" poljubov po preletu ciljne črte ne izključujem. :-- :wink:
 marjan
Pa se igrejmo

Stavim na Mateja, "kje bl" :rol: mojih let :wink:

Pa da boš vse od sebe dal :wink:
 laufar
Za "Mihata" pa navija........ Jao, jao, Slovenščina, za Mihata, pa za Jakata, ej, ljubljančani! :roll:
 Nataša
laufar napisal/-a:Slovenščina :roll:

lektor, ta se ti je pa zapisala :wink:
 Nataša
Vlajko napisal/-a:Rezultat bo neodločen, saj bosta pritekla v cilj z roko v roki. :lol:

Pa tudi medsebojne izmenjave "tavariščeskejskih" poljubov po preletu ciljne črte ne izključujem. :-- :wink:

Eh, Vlajko, pust ti to, pr nas je zdej turbokapitalizem, ne pa srp pa kladivo pa partijske knižce. Še Bajsi ni več tak zagrizen komunajzar kokr je bil :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA