prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:In za kdaj bi rabila kandidate? 1700 ali 1800? :)
Lažje mi je ob 1800, sam a takrat rabmo že čelne svetilke? A lohk jutr sporočim, če se mi uspe zorganizirat za 1700?

8) He, he, nic se ne rabi svetilk, torej lahko ob 1800. (vadimo tezke pogoje PRESS) Sploh si pa prva, ki je rezervirala cas in si tako izbrala kdaj se bo teklo v cetrtek. :) Cestitam. :D
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
MihaPR napisal/-a:Četrtek mogoć tud jest. Taktika pa naj ostane skrivnost (stava PRESS :arrow: http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... highlight=)

8) Miha, ti kar hrabro pridi. :) Bomo 'izdal' tvojo taktiko takoj po teku. ;) :) Lahko pa se mateja povabimo, da ne bo kaksne protekcije. :) (nesvrstani PRESS) :)
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 MihaPR
Eh, sej je ne moreš prepoznat.
 eggy
Ja, če bo kakšna zmerna varianta......pa če ne bodo prekle iz neba padale..... potem 1700....eggy goladira.
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:torej lahko ob 1800

eggy napisal/-a:...potem 1700....eggy goladira

:?: :?:
A bomo šli vsak posebej?? :?

(PS: sem fraj tud že za ob 1700)
Uporabniški avatar
 MihaPR
jest bom pa bliz :)
 eggy
.....zelo verjetno, če bo vreme vsaj približno ok......bi bilo meni bolje ob 1700
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) He, he, volja ljudstva je taka, da jo bomo mahnili ob 1700. :) In ne bomo hodili vsak posebej. ;) :) Govoril sem. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Huh, pa smo jo sprasili tole zadnjo Golado pred LM. :) Priznam, hudo sem uzival blazen med zenami. ;) Uradno sem bil edini predstavnik druge polovice. ;) Neuradno se nekaj suslja, da je Še1PR imela celo pot druzbo in da se je nacvekala kot ze dolgo ne. :roll: Ampak jaz o tem ne vem nic, cisto nic. :roll: Torej, eggy, MojcaZ in Še1PR (plus siva eminenca), hvala za prijeten tek in cvek. :) Tudi vreme je bilo kakor naroceno, da o lepotah jesenskega gozda raje ne zacnem razpredat. :)
8) Drage goadarke in goladarji. Hvala vam za prijetne urice, ki smo jih skupaj odsvicali in naj vas v nedeljo spremlja 'jogurt' na vasi poti. :D (vesoljske krogle PRESS)
Srecno! :twisted:

lp, oranzni slon
p.s.: @matej, meni je zelo zal, ampak ti ne morem izdat taktike, ker ga ni bilo. :twisted:
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:...Neuradno se nekaj suslja, da je Še1PR imela celo pot druzbo in da se je nacvekala kot ze dolgo ne. :roll: Ampak jaz o tem ne vem nic, cisto nic. :roll:

:oops: :lol: ti ti slon! a moraš vsem izdat :?: :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Ja, res je blo super. Po dolgem času sem spet uživala z vami. :D
Tempo je bil kr uredu, muskelfibra danes nimam. :lol:
Eggy in oranzni_slon sta bila prijetna sogovornika. Pa tut Alje nisem že dolgo časa videla (sta mela neko hudo debato pa sem vaju rajš zapustila) :wink: .

Se vidimo v nedeljo na LM.

Lep vikend vam želim.

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 še1PR
MojcaZ napisal/-a:Pa tut Alje nisem že dolgo časa videla (sta mela neko hudo debato pa sem vaju rajš zapustila) :wink:
:oops: :oops: škoda, da ne prideš v ned na analizo..., ampak sej bo še kaka Golada pa nadoknadiva!!! :wink: :lol:

Držim pesti za vse Goladarje v nedeljo!!! Se vidimo!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Siva eminenca se javlja iz anonimnosti.

Z Aljo sva res imela debato, pa še laufat se nama iz upravičenih razlogov ni dalo v običajnem tempu. :ignore:

Bova drugič bolj multidružabna, se malce opravičujem. :oops: :wink:
 eggy
Ja, včeraj smo se pa res imelai prav fajn. Ko sem prišla na zbirno mesto (neslavno zadnja), sem najprej zagledala........ "sivo eminenco" :) (oranzni slon.....tako si se sam imenoval...jaz nič kriva)
...pa me je kar stisnilo........sem si rekla....huh, eggy, danes boš pa sama tekla, ker..... to so mojstri , hitre noge

No, pa se je izkazalo.....da sem imela celo pot prav prijetno družbo....
Hvala obena za prijeten klepet.
MojcaZ.....me veseli, da sem te srečala, pa še kdaj pridi...jaz še pridem :)

.....v nedeljo pa.....itak, a ne :)
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA