Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Dule
Kunec napisal/-a:Moj načrt je odteči maraton sekundo pod tremi urami. Prvi krog bom tekel za ogrevanje, drugega pa v upanju da ga odtečem kakšno minuto hitreje.

Imam enak načrt kot Kunec, le z drobno razliko to je sekundo pod štirimi urami. Če pa ne bo ratal pa tudi ne bomo jokal kot pravi Oranžni . Skratka želim v klub treh ur
8)
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Lanski čas 3:45 bi rad izboljšal! Ker pa mi moja prekomerna pronacija, skupaj z malo pretiravanja, prinaša slabe posledice, bom vesel, če bom na maraton sploh lahko šel... :( Upam na najboljše...
 matej-jethro
1h25' sicer ne grem na analizo malicat :!: :roll: Takle mamo...bl pr tleh :D
 gibson
Upam, da bo šlo bolje kot v Radencih (21-ka 1.38.00)!
lp
Uporabniški avatar
 MihaPR
matej-jethro napisal/-a:1h25' sicer ne grem na analizo malicat :!: :roll: Takle mamo...bl pr tleh :D

hja, gre pa kdo drug :)

Drgač, moj cilj, 1sek manj kot matej :)
 legionar
1h:30min

upam, da bo kej bolje, me malo zdravje zafrkava, vneto grlo...
Uporabniški avatar
 ZadniKING
Hmmmmmmm, ako ne bo snega ino poledice, al' kakega naliva kot iz škafa... potem bo osebno razpoloženje tisto, ki bo določilo okvirni čas potreben za tota dva kroga po barju!
Moja projekcija: okrog 3:40!
Sicer pa vse zavisi od pace-makerja z merami 90-60-90, katerega se bom "držal" kot klop od petega km pa vse do cilja 8)!
Čeprav, po moji zadnji pohorski turi zabeljeni z enournim nabijanjem malega fusbala v telovadnici in posledično otrdelimi udi nisem 'lih popolnoma prepričan v svoje zmožnosti...
Ma, kakorkoli že; se vidimo v Lublani čez dva tedna...
Ajd.
Uporabniški avatar
 Car
čeprav še vedno nekaj čejev ovira moj lauf na LM, bom vseeno napovedal čas na 21 kilotov: če bom dosegel lanski rezultat, to je 01:50 (sicer je želja priti pod urco, petdeset), bom zadovoljen (ker je bilo letos preveč obilja za ambicioznejšo napoved), vse kar bo hitreje bo megastično in verjetno ob pomoči gela....vsaj lani me je gel katapultiral....hehehe...res zanimiva izkušnja od desetega do osemnajstega kilometra in zato bom letos vzel seboj tri vrečke..hehehehe..kaj češ: če buta, buta..no...takla, mamo...
 dejo
na 42 ocekujem osobni rekord :D
znaci sve brze od 4:14 ce me usreciti. super-zadovoljan bi bio ako zavrsim ispod 4:10.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če se bo tale trend z mojim grlom ter splošnim slabšim počutjem nadaljeval, bo zame v nedeljo že to uspeh, če se bom sploh lahko pojavil na štartu. :cry:

Držite pesti, pa kakšen hitro delujoč domači recept prosim (šnops odpade) :roll: :D
Uporabniški avatar
 Zajec
Moj predviden čas je 3:10:00 :?:

lp jz
Nazadnje spremenil Zajec, dne 25 Okt 2006, 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 sosed
Zadovoljen bi bil že s časom pod 1:45:00, želja pa je zlesti pod 1:40:00, kar bi bilo na potek treningov in vložen trud nekje optimalno...
Uporabniški avatar
 Moki
ŽELJE:

3,33.33 k je lih lepa cifra, če pa hitrej pa tut nč hudga :wink:
Uporabniški avatar
 zajc
Moj prvi "taveliki" maraton.
Moj predviden cas glede na treninge je 3:14:59
z moznim odstopanjem +/- 45:00, predvsem "+" :oops:
V vsakem primeru bom postavil svoj PB :wink:
  • 1
  • 4