področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 5rca
ales pa tini ... pejta vidva že enkrat u Črno goro pa nehejta fanta zafrkavat, da se u miru na tek prprau :wink: :lol: :lol: :lol:

(seviddasmmama)
 Nataša
nisem čist prepričana, če res onadva njega zafrkavata :lol:
ponavad pol aleš na koncu čudno gleda, ko se ne spomni, s kom je šel kaj stavit in za kolk. :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Nataša napisal/-a:nisem čist prepričana, če res onadva njega zafrkavata :lol:
ponavad pol aleš na koncu čudno gleda, ko se ne spomni, s kom je šel kaj stavit in za kolk. :wink:

a tak da je on :roll: na gorenjsko mi tole diši :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, ok, možno je, čeprou mam jest še vedno v glavi, da je 3 letna stava za prehitet. Franci bil očitno prehud takrat.
 Nataša
trenutno stanje stav = ažurirano.
Uporabniški avatar
 Vlajko
A res? :roll: :shock: Kaj pa moja stava (glej prvo stran te teme :arrow: draw). :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Jaz stavim na Miheja :lol: zato ker:

1. ga poznam (sem ga vidla enkrat!)
2. (še) ne vodi na lestvici
3. bo tekel za tri :!:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:... ponavad pol aleš na koncu čudno gleda, ko se ne spomni, s kom je šel kaj stavit in za kolk ...

... Ampak se tega zadnje čase, očitno, zaveda tudi sam. 8)

Prejšnji četrtek v Brunarici je vsako svojo (in našo) izrečeno besedo takoj vnesel v dlančnik. :roll: :shock:

Počutil sem se kot v kakšnem državnem uradu nekdanje ČSSR več kot dvajset let nazaj. :oops: :cry: :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Še moja stava na Mateja.
Uporabniški avatar
 brankos
Še jest za Mateja - Ihan bližji Kamniku kot LJ, pa še Grintovc majo v tistih koncih. Pa letnik je tut bolj taprav za POLmaraton ;)
Nazadnje spremenil brankos, dne 26 Okt 2006, 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
na pol maratonu tekmujeva, da ne bo pomote :)
Uporabniški avatar
 ales
Nataša napisal/-a:nisem čist prepričana, če res onadva njega zafrkavata :lol:

Do daljnega z mladino pod 30 let ne sklepam več stav..ne sam da ne izpolnjujejo dogovorjenega, pol me želijo še prepričat da sem(smo) si narobe zapomnil..svašta!

K sreči imam štartnin s Fotrovega teka še dovolj tko da na busu zdajle ne bomo žejni.

Aja, v mojem prejšnjem postu sem pa vseeno stavil na Mihca (ker pod 1.20 pa Matej v nedeljo skoraj zagotovo ne zmore).
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Gvišn bo Matej hitrejši :!: Matej, sj boš, a ne :?: , sem siguren, da maš že vse preračunano :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA