Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja, eni že vemo - je pisalo v Kranjčanki :D :D :D :D :D :D
Sicer še malo "tuhtam", ker je bilo tistole lani ena sama ljuba amaterska "sprdačina" ( organizacija za zjokat ). :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Edini razlog, zakaj se bom verjetno udeležil teka je zbiranje denarnih sredstev za sklad Vincenta Demšarja ( odvisniki ) - beri gorenjska radodarnost. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Sicer pa je to krasna priložnost za dopoldansko sobotno raztezanje nog na progi, ki je primerna za vse kategorije ( primerno ležka ) :P :P :P :P :P

Dobrodošli na najlepšem koncu Slovenije - GORENJSKEM :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 Fotr
lojzeP napisal/-a:...na progi, ki je primerna za vse kategorije ( primerno ležka ) :P :P :P :P :P

Če je pa proga primerna za vse kategorije (primerno tahka), :P :P potem se bom pa teka verjetno udeležil. :shock: :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Dobrodošel Fotr, pri nas , "taspodnjih" Gorenjcih. 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kategorije nastopajočih:

- solznooke babice, ki pridejo pogledat svoje vnukinje, ki nastopajo kot mažoretke

- lokalni mojstri zelene bratovščine, ki jim je prišlo na uho, da je po teku na sporedu tudi golaž

- lokalna osnnovnošolska mladež, kjer fantje bežijo pred puncami, ker se bojijo, da jih dobo dobili po nosu, ker so med poukom ščipali sošolke

- vojaki, ki na poti preživijo bistvenejši del dneva, kjer jih nihče ne priganja

- osebki, predvsem moškega spola, ki se trudijo biti "in" s svojo novo konfekcijo, ki si jo ne upajo pokazati na večji prireditvi, ker bi se videlo, da je bolj "tamašnega" profila

- žensk(ic)e, ki še lovijo zadnje vlake, da bi se znebile odvečnih "šlaufkov", in bi poleti zadeve stale na svojih mestih kot se "šika"

- bodoči predstavniki prelepe naše domovine na največjih svetovnih športnih prireditvah

- predstavniki TF, ki nagovarjajo ( novačijo ) nič hudega sluteče "zalutale" mimoidoče, naj se vključijo v enega najprepoznavnejših bodočih izvoznih izdelkkov novopriključene članice EU ( rekreacija, ki se obvezno zaključi ob kozarčku "enega" )

Fotr ! Če se kje prepoznaš, potem se lahko udeležiš teka, sicer mi je zelo žal :nono:

Dobrodošli vsi - " kozli" se že hladijo :toast:

2x LP
 Lučko
lojzeP napisal/-a:vojaki, ki na poti preživijo bistvenejši del dneva, kjer jih nihče ne priganja

Jz kot oficir jih bom v Kranju priganju, ja jih bom, de veš :twisted: Bistve del bojo mel zvečer k bojo šli spat :twisted: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lučko, jaz sem pa mislil, da bi tebe dal med tiste z novo konfekcijo, k si bolj nov zadnje čase :hehe:

2xs LP
Uporabniški avatar
 Fotr
lojzeP napisal/-a:...Fotr ! Če se kje prepoznaš, potem se lahko udeležiš teka, sicer mi je zelo žal :nono:

Mogoče bi se res kje prepoznal (razen med zeleno bratovščino, ker me gonijo iz revirjev), :shock: ampak največji razlog, zakaj se bom verjetno udeležil teka je zbiranje denarnih sredstev za sklad Vincenta Demšarja (odvisniki ) - gorenjska radodarnost. :evil: Mimogrede, kako bi ocenil progo, :shock: kot ležko, lehko, tahko, tehko, tažko ali lažko (izg. laško)? :D Verjetno bo ta, posebno, če se kozli že hladijo! :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Fotr, ti kar ulet, bo vse OK.
Ker se tazeleni že hladijo, upam, da proga ne bo preveč pokozlana.

No, zdej je pa dost pobalinstva !!!! :twisted: :twisted: :cenz:

2x LP
Uporabniški avatar
 Fotr
lojzeP napisal/-a:Fotr, ti kar ulet, bo vse OK...

Bo kaj dosti forumcev na Brdu? :TF) Gorenjci se že dogovarjamo, :argue: za kakšen šow bo tudi prostor, :hehe: :juhuhu: proga je ležka, :clap: vreme kar bo... :hello: Ostalo pa je že Lojze napisal, če pa še kaj manjka, pa še bo, ane Lojze? :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vidim, da sem jaz postal lokalni "kurjač" za vabila na kranjske teke.

Nekaj TF - jkotov se je dejansko že pofočkalo, nekateri pa itaq pridejo, kot bi iz tal zrali. Pa saj nas je toliko, da, če nes pride malo, smo kot skupina še vedno najštevilčnejši. :laola

Se vidimo, pa če uščipene prelke dol letijo. :toast:
Juhuhu !!!

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA