prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:) Eto, drage in dragi moji Goladarji, ponedeljek je tukaj in z njim nova izdaja Golade. ;) Ja, ja, saj vem, da je bil v nedeljo LM, ampak to ni nobeno opravicilo. :) Sem bil tam in pocutim se odlicno. :) Pa se Palmanova vabi in tam je na vrsti hitrost. :) Program za ta teden je tak, da bi jutri (torek) malo krozili po ovalu na Kodeljevem (1900), cetrtek in petek pa Golada ali obrnjena Golada ob 1700 in 1800. :) Skratka nema odmora dok traje obnova. :D Ljudstvo naj se odloci katera ura mu odgovarja. Sam pa napovedujem, da bom v petek zagotovo manjkal. :twisted:

lp, Jusuf Hudo Islam
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Dragi Jusuf,

Drznem se ti v imenu ljudstva namigniti, da je 17 ura veliko bolj primerna kot 18. ura- (počasi se bojim bo potrebno začeti celo ob 16:30) . :oops:

Gotovo si že opazil temo zunaj ob čisto nenormalnem času, kot posledico uvedbe zimskega časa. Četrtek ob 17:00 bi bilo kar v redu. Sam imam sicer lučko, celo dve, tako, da se lahko kdaj zmenimo tudi za nočno, če ljudstvo res tako želi. :wink: :lauf:
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf najdražji,
se strinjam z Raziskovalcem. Lučko (v vsakem primeru) prinesem s seboj!
zvesta Goladarka

pies: daj oranžnega povprašaj kako je zdaj s tistim strogo po Izyemni: "tu mač morto za v Orto" :wink: (čarovnice imajo jutri zbor.PRESS)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:pies: daj oranžnega povprašaj kako je zdaj s tistim strogo po Izyemni: "tu mač morto za v Orto" :wink: (čarovnice imajo jutri zbor.PRESS)

8) Ja, kaj je? :) Gremo! :) Mujo? ;) (le nasmeh je .... PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:Jusuf najdražji,
se strinjam z Raziskovalcem. Lučko (v vsakem primeru) prinesem s seboj!
zvesta Goladarka

8) Drago ljudstvo, hvala za opozorilo. ;) V moji zagnanosti sem pozabil, da smo nekaj susmarili s casom iz sobote na nedeljo. Tako ali tako veste, da sem imel resne priprave na LM ravno v petek in soboto, ter sem jih komaj zakljucil do zacetka teka. Recimo, da lahko samo to povem v svoje opravicilo. ;) Ne bo se vec ponovilo. Obljubim. :) (pojoca travica PRESS)
8) Je pa tako, da moramo vadit tudi tezje pogoje navigacije, da se nam ne bodo izgubljali clani. (pegaz je koncal v Nici PRESS) :twisted: :D
;) Torej drago ljudstvo v cetrtek ob 1700. :) Srecno!

lp, Jusuf cist Podivjan :twisted:
 ežoj
Jusuf je natipkal:

[quote]Program za ta teden je tak, da bi jutri (torek) malo krozili po ovalu na Kodeljevem (1900)[/quote]

Bi bil zainteresiran za tole. Edino kar se sprašujem je, če ne bo v tako nenadno spremenjenih pogojih kaj zmrznilo :-)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
ežoj napisal/-a:Jusuf je natipkal:

Program za ta teden je tak, da bi jutri (torek) malo krozili po ovalu na Kodeljevem (1900)

Bi bil zainteresiran za tole. Edino kar se sprašujem je, če ne bo v tako nenadno spremenjenih pogojih kaj zmrznilo :-)

Ežoj, očitno še ne poznaš užitka teka v minus stopinjah pozimi, po ledenem snegu. Vse je v glavi in predvsem ustrezni opremi. Lani sem odkril čare zimske sezone in se jih že veselim (tema, lučka, dolga oblačila, konec problemov kam dati ključe ...). Letos bom še dodatno opremljen z derezicami
alla Bajsi - reklama v prejšnjem Poletu.

No na ovalu danes v poznih večernih urah vseeno ne bo tako hudo. JUsuf pa mora biti malce utrujemn po maratonu, tako da boš tekal z oranžnim_slonom, pa še odstopiš na ovalu lahko vedno. :wink:
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 31 Okt 2006, 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
 eggy
Ej.....pa je res že ob 5ih tema.......tole mi ni prav nič všeč. Še manj pa vremenska napoved.....SHLADILO SE BO......no, pa očitno pri čarovnicah le ne drži: "tu mač morto za v Orto".....in so le prinesle zimo. Huh, pa sem se že tako veselila, da......

Ja......če le znese, se pa res vidimo v četrtek.....1700.
Uporabniški avatar
 Xrock
Hojla!

"Stari" goladarji se vračamo (počasi). Če je kdo za danes ob 17:00 za kakšno ZEN(f) varianto, se z veseljem pridružim.
Sicer bom pač šprinterjem-maratoncem gledal v hrbet.

Mraz nas pa res ne ustavi ... :)

Rok
Uporabniški avatar
 pegaz
Popravek. Pegaz se je nazaj najdu in pride ob 17h na Goladco.
Kdor hoče videt čudo iz daljnega vzhoda, naj se namala
(čajniz kukis PRESS)

LL, Jest :)
Uporabniški avatar
 še1PR
pegaz napisal/-a:(čajniz kukis PRESS)
ČrnaPR sprašuje, če so s čokolado... :wink: :lol:
 eggy
Danes se je spet zgodila Golada.
Začeli ob 1700, ko je sonce že zahajalo, pa tudi sicer je bila danes kurjava tam zgoraj v okvari. Pa menda zdaj z njo za nekaj časa bolj slabo kaže.

Kljub temu je bila že po prvem klančku temperatura ravno prava. Deloma tudi na račun entertainment programa ..... imena izvajalca javno ne bi omenjala, ker bi to lahko kdo razlagal kot neplačana reklama :)

Sicer pa moram povedat, da smo se obnašali skrajno vzorno in smo se povsem izognili svetlobni poluciji naravnega okolja. Vodila nas je svetloba lune in zvezd......jao.....čista romantika :)

.......v cilju bogate nagrade: "chinese cookies"......in še vedno nepremagljiva "domačica cookies"

No......zdaj pa upam, da sem naredila kaj reklame za naslednje golade :)
 iskaman
...sem prav moral prevert, ce sm jst vas srecal... ura je bla ze taprava... sicer ne, da bi vas poznal, ampak je tko iz srebrne noci pritekla ena skupinca tekacic in tekacev po hribu navzdol :shock: ... jst sem laufal u nasprotno smer... u glavnem se mi je tolk velik dobro zdelo, da tko ponoci eni nasproti pritecejo, da sem kar moral povedat :)
Uporabniški avatar
 meduza
med 5 in 6 uro (17-18) sem krstaril med observatorijem in vrhom Golovca. Skoda, da ste se skrival, ceprav so kratke TF hlacke bile zelo vidne (tema).
Ker pozabljam, mi prosim v nedeljo pojasnite traso, dar bi bolj pozorno opazoval okolje in skrivajoce se tekacre Golade.

he, he
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Ja, kako naj povem? Lustno je bilo v cetrtek. :) Ni bilo ravno soparno, ampak klanec vedno pogreje premrle rocice. :) Je razi sicer imel lucko za vsak slucaj ampak je nismo uporabili. Luna je tako nazigala svojo srebrno svetlobo, da je bilo ze malo kicasto. :)
Ampak, no casa za spanje na lovorikah. :) Spet se ponavljam kot koledar. ;) V torek ob 1900 Jusuf casti intervale po vasi izbiri na znanem ovalu. Izidi hitre ankete med ljudstvom, ki ga je bilo v cetrtek skoraj v trimestnem stevilu (Vlajko PRESS), je pokazal, da bo ta teden ura odhoda ob 1630. Torej cetrtek in petek 1630. Drugacne zelje in termine sprejemamo tukaj ali na ZS. :D
@iskaman, ja zna biti, da smo jo mi dol primahali. No, tudi meni je cisto lustno, ce koga srecam med tekom. Pa pridi kdaj na start, ce se ti zdi. :)
@meduza, he, he, se bojim, da s kratkimi hlacami ni bilo nikogar. 3/4 ze, kratke pa v cetrtek niso sedle. Sem preveril na balkonu, pa nisem ravno zmrznjen. :)
Torej, drage/i moji goladarji, uspesen teden vam zelim in naj vas 'jogurt' spremlja na vasi poti. ;) :)

lp, oranzni slon
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA