mirc1 napisal/-a:dejte mi povedat kaj pomeni bruto čas in kaj neto čas?
mojtom napisal/-a:Me prav zanima tvoja reakcija ob tako nesramnih komentarjih, ki jih zaslediš tukaj na tem forumu.
mojtom napisal/-a:Še eden, ki samo nerga kako je slabo in sploh in oh narobe na tem maratonu predlagam, da ti in tako misleči organizirate tako prireditev pa me zanima kako jo boš izpeljal. Me prav zanima tvoja reakcija ob tako nesramnih komentarjih, ki jih zaslediš tukaj na tem forumu. Vsi podobno misleči imate možnost organizirat tako množično prireditev vendar verjemi tudi tekači niste brez napak. Ker gledam z strani gledalca, so organizatorji poskrbeli za vse, seveda ne gre brez napak, tudi ti bi jih naredil ob tako velikem zalogaju kot je taka prireditev. Ker pa se večini sodelujočih tukaj na forumu niti ne sanja kako se taka stvar organizira (izjema je uporabnik ERO - ki pa je za informacijo bivši član organizacijske ekipe Ljubljanskega maratona) bodite raje tiho in ne komentirajte brez orgumentov kako vam rezultati ne pašejo, vas ni v rezultatni listi , pošiljanje na SMS. Če pa si vsaj malo računalničarja pa lahko razumeš, da niti en server v Slovenije ne zdrži take obremenitve, ki jo ti omenjaš ( nemogoč dostop do rezultatov ). Zadeva je čisto preprosta, vsi bi radi izvedeli čimprej svoj rezultat vendar je propustnost linij preslaba za kaj takega. Drugače pa se obrni na zgoraj omenjenega uporabnika pa ti bo razložil kakšne težave so bile predlani, ko je bila stran na njihovem strežniku, ki je pokleknil oni pa niso imeli backupa.
tekačica napisal/-a:[mikkeni] napisal/-a:Sicer malce pozno, ampak na RTVSLO se obeta kratka reportaža z maratona!
TVS 2 ob 23:45
A je mogoče kdo posnel na dvd? Jest sem hotla gledat, pa sem prej zaspala.
Fotr napisal/-a:mojtom napisal/-a:Še eden, ki samo nerga kako je slabo in sploh in oh narobe na tem maratonu predlagam, da ti in tako misleči organizirate tako prireditev pa me zanima kako jo boš izpeljal. Me prav zanima tvoja reakcija ob tako nesramnih komentarjih, ki jih zaslediš tukaj na tem forumu. Vsi podobno misleči imate možnost organizirat tako množično prireditev vendar verjemi tudi tekači niste brez napak. Ker gledam z strani gledalca, so organizatorji poskrbeli za vse, seveda ne gre brez napak, tudi ti bi jih naredil ob tako velikem zalogaju kot je taka prireditev. Ker pa se večini sodelujočih tukaj na forumu niti ne sanja kako se taka stvar organizira (izjema je uporabnik ERO - ki pa je za informacijo bivši član organizacijske ekipe Ljubljanskega maratona) bodite raje tiho in ne komentirajte brez orgumentov kako vam rezultati ne pašejo, vas ni v rezultatni listi , pošiljanje na SMS. Če pa si vsaj malo računalničarja pa lahko razumeš, da niti en server v Slovenije ne zdrži take obremenitve, ki jo ti omenjaš ( nemogoč dostop do rezultatov ). Zadeva je čisto preprosta, vsi bi radi izvedeli čimprej svoj rezultat vendar je propustnost linij preslaba za kaj takega. Drugače pa se obrni na zgoraj omenjenega uporabnika pa ti bo razložil kakšne težave so bile predlani, ko je bila stran na njihovem strežniku, ki je pokleknil oni pa niso imeli backupa.
Izgleda, kot da si padel iz enega drugega foruma. Organizator je pred organizacijo maratona obljubljal, da bo za plačilo startnine nudil tekačem vso oskrbo pred, med in po teku in zato smo tekači tudi plačali. Nič drugega tudi nihče ne zahteva. Če organizator ni izpolnil obljub, kaj bo storil za tekače, ki so plačali štartnino, potem nas je ogoljufal. Na maratonu je bilo okoli 10.000 ljudi in če en strežnik crkne, ko samo toliko ljudi išče rezultate in o tem nihče vnaprej ne ve, da se bo to zgodilo, potem naj nikar ne obljublja rezultatov takoj po tekmi, ampak pozneje. Vsi čipi so bili plačani in če so nekaterim prodali neuporabne, tako da jih ni na listi, potem so bili ogoljufani.
Tudi sami smo že organizirali tekaške prireditve, brez štartnin in če znaš dobro brati, bi na tem forumu lahko prebral pohvale organizatorjem. S strani gledalca, ki je zastonj prišel gledat spektakel je seveda vse v redu, s strani tekačev, ki za svoj denar niso dobili tisto, kar so kupili, pa ni vse v redu. In ta forum je tudi zato, da se o tem pove, seveda dobronamerno in ne zaradi tega, da bi koga zajebavali ampak zato, da se v dobro organizatorja, tekačev in gledalcev kaj takega ne bi več primerilo.
Ker celo veš, kaj se tekačem in uporabnikom sanja oziroma, kaj se jim ne sanja, boš verjetno tudi razumel, zakaj kritizirajo. Zato, da bi LM postal tak, da bi bili nanj ponosni ne samo gledalci, ampak tudi tekači. Letos ste gledalci pokazali malo več zanimanja za maraton in če bi z njim živeli in pokazali na njegove slabe točke tudi drugi gledalci, bi postal to pravi evropski maraton. Kot gledalec si oglej gledalce na kakšnem berlinskem maratonu, potem pa se spet oglasi.
Če pa misliš nadaljevati v takem tonu, potem pa raje ostani na tistem forumu, odkoder si se vzel.
Benady napisal/-a:tekačica napisal/-a:[mikkeni] napisal/-a:Sicer malce pozno, ampak na RTVSLO se obeta kratka reportaža z maratona!
TVS 2 ob 23:45
A je mogoče kdo posnel na dvd? Jest sem hotla gledat, pa sem prej zaspala.
Posnetek je na http://www.rtvslo.si --> audio/video -->arhiv --> športne oddaje. Videti je v glavnem maratonce, verjetno pa tudi tebe, če si pritekla ob zmagovalcu
laufar napisal/-a: Haha, spet edn, ki ni po tvoji meri, a Fotr? Naj zgine, Kekec, od koder se je vzel! Ej, Fotr, Fotr, ccc! A si že slišal za demokracijo? A ima lahko človek svoje mišlenje tukej? Zgleda, da ne!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA