Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 poldy666
New York - Legendarni ameriški kolesar Lance Armstrong bo v nedeljo nastopil na newyorškem maratonu. Sedemkratni zmagovalec dirke po Franciji se je za nastop odločil zaradi humanitarnih namenov, če bo prišel na cilj, bo namreč sklad za boj proti raku bogatejši za 600.000 ameriških dolarjev.
Uporabniški avatar
 Junc
Mislim, da sklad bo bogatejši, pa še Lance ne bo imel slabega rezultata. Vseeno pa kapo dol Lancu, ki naredi veliko za boj proti raku.
Uporabniški avatar
 bozo
A čmo probat napovedat njegov rezultat?
Glede na to, da se baje vsake zadeve loti zelo temeljito in da je včasih bil elitni triatlonec, se mi zdi čas okrog 2:40 realen.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ni šans :) Kljub vsem stvarem pod 3 ure ne more it, IMHO :)
Uporabniški avatar
 bozo
No, pod 3 ure 100%
Uporabniški avatar
 Junc
2:37 pomoje, mislim da je bilo že kar nekaj časa govor o njegovem nastopu in mislim da se je dobro pripravil
Uporabniški avatar
 RoKo
lance 4ever 2:50:00, je treba u čas kalkulirat komunikacije z gledalci. tud avtograme da bo menda delil. Osebno mislim da bo čas še boljši.
 marjan
2:48 :D
 usmiljeni_brat
Odvisno od kontrole dopinga. Ker ga verjetno ne bodo kontrolirali bo dosegel odličen čas. Po mojem je človek največji nategator v zgodovini športa.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
baje v živo prenašajo dogajanje na internetu.
ampak jaz ne najdem linka. ve mogoče kdo?
Uporabniški avatar
 klatez
Vse najdeš tu: NY maraton

Drugače pa je danes tudi prenos na Eurosportu od 15:25 do 18:25.
Uporabniški avatar
 bozo
Lens je očitno svoj penzion vzel zelo resno :D
 Ninocka
Bravo, Lance!!!
Rezultat najkolesarskih nog na maratonu: 2:59:35

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA