Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 brankos
Barb napisal/-a:Saj ne rabimo ravno osmice....Klaudi je rekla:"Sam, da imajo dobr vin :D "

Ja punce, sam prazen žakelj ne stoji pokonc :) tko da jest bo tut trebal ;), da se bo pol lahko pilo :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Na začetku sem se nekaj spraševal, če nas bo sploh zadosti :)

Analiza, kaj pa picerija Gold? Direkt za mejnim prehodom Fernetiči v Sloveniji?
Uporabniški avatar
 Barb
MihaPR napisal/-a:Analiza, kaj pa picerija Gold? Direkt za mejnim prehodom Fernetiči v Sloveniji?

Pa da bo Tini imel spet cel let kaj za povedat :D :wink:
Uporabniški avatar
 primus
S ponovitvijo lanske analize (osmica v bližini Sežane) bi bil popolnoma zadovoljen. (možna oba povdarka :D )
Uporabniški avatar
 sosed
kamorkoli bomo že šli, glejte da bo placa za 50 ljudi!
Pa fajn bi blo da se vsaj teden dni prej rezervira - da se kuharji in točaji pripravijo na lačno in žejno hordo! ;)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Gold? Home+made pivo?
Uporabniški avatar
 sosed
Torej <a href="http://www.pivovarna-gold.si/pivnica_picerija.shtml" target="_blank">PIVNICA GOLD</a>? Za kdaj okvirno naredim rezervacijo? A naročim tudi v naprej kakšno hrano al bomo vsak zase naročali (zna trajat glede na to da nas je 50+)?

lp, SosedTours
Uporabniški avatar
 MihaPR
Glede na izkušnje je pomembno, da se jim sporoči, da nas bo 50, kar pomeni med 40 in 60 komadov pic tako, da naj bo picopek že tam (predlani so ga ob našem prihodu šele klicali v službo).
Še vedno gremo lahko kam drugam, če le kdo pozna kakšno lokacijo.
Uporabniški avatar
 BoF
Mimogrede... Tale gold... Dobr no... A je treba u MkDonald varjanto, če mamo okol cel kup tkih gostiln, da se Lahi streljajo samo da pridejo do mize? Moj predlog je Kraški hram pred Tomajem (kot prvi predlog) in morda Ukmar v Dutovljah (porcije de te kap, cena solidna), pa če smo pri Ukmarju jaz uredim nabavo Lisjakovega terana po Gorenjcu prijazni ceni... Samo se pa zjasnite, Kraški hram je potrebno rezervirat, Ukmarja tud!, pa tud če ma kter še kakšen predlog drug tud ni napak, de se prej pokliče, de ne bomo potem :bum:
Uporabniški avatar
 Barb
BoF organiziraj :arrow: a imajo sploh še prosto :?:
Pa glej,da bo tud kaj za vegije :!:
Uporabniški avatar
 matej712
kaj pa kmetija Kovač v Pliskovici? Smo bili februarja s kolesarsko tablo. Samo je treba vnaprej naročiti (verjetno imajo tudi kakšno brezmesno varianto).

PS nekaj slik je v mojem albumu (zadnji link :arrow: Izi tura 2006 :arrow: zadnji posnetki).
Uporabniški avatar
 alezi the dancer
kar se tiče mene kšna pizza+pivce za mirne žifce bo vredi :)

najboljši SOSED :P a kraj in čas odhoda avtobusa sta že znana :?:

glede kraja je najbolje Tivoli :idea:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Sosed, hvala, da si tole organiziral. Moj predlog za analizo je vsekakor nekje v Ljubljani. Zakaj? Pri takem stevilu potnikov je normalno, da bo kaksen siten ker bo hotel domov, kaksen bo siten ker ne bo se hotel domov in evo kakec. :) Lahko se pa tudi motim. ;) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 MihaPR
Se, analiza je, avtobus ostane tam kjer ostane :) Zakon večine :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Kar se analize tiče podpiram predlog katere od gostiln na Krasu ali pa pivnica Gold. Sam da bo dost placa, pa da nas bodo nafutral.

LP

MatjazV
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA