Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
zdej sem pa še bolj prepričana, da je BOF kakšen Tomaž Sršen ali pa eden njegovih jedcev :lol: al pa un s kruhom pomazan iz Mladine :lol:

ful dobri napotki :clap:
 hitrohodec
V Palmanovi pa bo kar težko dobiti teran, se bo treba kar zadovoljiti z belim Picolitom, ki je nedvomno še žlahtnejši toda tudi neprimerno dražji. Kar se tiče jedače pa priporočam lokalni "frico" (cvrt sir), kar po polmaratonskem teku še kako paše in nadoknadi izgubljene kalorije! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
BoF, upam, da se bo poročilo s pojedine, seveda če bo v gurmanskem stilu, pojavilo tudi v najbolj slastni temi na TF-u: Bajsijev vsesplošni prehranjevalno - kulinarični kotiček
Tema naj zopet malo zaživi :!:

Čeprav je do dogodka še dober teden, imejte se skrajno dobro in ne preveč izboljševat svojih OR-ov. Po lestvici naj polmaratoncev NM Bajsi vse premočno drsi proti dnu!
Uporabniški avatar
 sosed
Da se vrnemo k temi...

V avtobusu za Palmnovo prostih še 23 sedežev!!!
Posamična prijava na tek pa je tudi možna še teden dni!!!
Uporabniški avatar
 BoF
Nataša napisal/-a:zdej sem pa še bolj prepričana, da je BOF kakšen Tomaž Sršen ali pa eden njegovih jedcev :lol: al pa un s kruhom pomazan iz Mladine :lol:

ful dobri napotki :clap:

Ne, ne... Nisem od tistih s kruhom pomazanim ali pa kaj podobnega, je pa res, da se delno profesionalno ukvarjam s tem in onim, tudi včasih s kruhom pomazano temo. Kdo pravzaprav sem, pa lahko ugotoviš, če sešteješ podatke iz spletnih strani Jureta Robiča 2004, hokejskega kluba Utik 2004 do 2006 in Dušana Mravljeta 2006...

Malce rebusa za dobro jutro ne škodi, ane, ane... :twisted:
Uporabniški avatar
 marčni zajec
prosim za nasvet:
jaz sem se prejšnji teden prijavil za ta tek. po fax-u sem poslal prijavnico s podatki in podpisano izjavo. je to vse, ali je treba ša kaj? kako naj vem, če sem prijavljen?
Uporabniški avatar
 alezi the dancer
BOF vsaka čast za tele napotke, prekaljeni gurman-kuhar bi rekel 8)

Glede okrepčevalnic na maratonu, na koliko kmjev so in s čim so bile ponavadi založene :?:
Uporabniški avatar
 klaudi
Po moje take analize kot bo tokrat, še ni bilo :D
 bojanm
Klaudi tko se govori :lol:
Uporabniški avatar
 GTA
Nataša napisal/-a: Če se prav spomniš, se lahko prijaviš tudi tam na licu mesta, brez problema.

A to drži???
 Nataša
GTA napisal/-a:
Nataša napisal/-a: Če se prav spomniš, se lahko prijaviš tudi tam na licu mesta, brez problema.

A to drži???

poglej - sosed je spraševal za informacije o palmanovi in sem hotla pomagat. poudarek je na: če se prav spomnim...

potem me je pa takoj 3 strani kasneje nekdo nadrl, da ne dajem točnih informacij. Sem morda v organizacijskem odboru polmaratona?! Nisem.
Torej, uporabite Google, karkoli, svojo iznajdljivost, ne grem se več :?
Uporabniški avatar
 GTA
Nataša napisal/-a:
GTA napisal/-a:

A to drži???

poglej - sosed je spraševal za informacije o palmanovi in sem hotla pomagat. poudarek je na: če se prav spomnim...

potem me je pa takoj 3 strani kasneje nekdo nadrl, da ne dajem točnih informacij. Sem morda v organizacijskem odboru polmaratona?! Nisem.
Torej, uporabite Google, karkoli, svojo iznajdljivost, ne grem se več :?

Ok, ok, počasi. Samo vprašam, ker kljub temu, da sem prebral ang. razpis, nisem čisto prepričan, če se da prijavit kar tam.

Pa lep in miren dan!
 Nataša
Saj se ne razburjam, samo debatiramo :wink:
kakšen bo že vedel...
 Marinka
Boštjan se je torej pustil razkrinkat :cast: .
 Nataša
BoF napisal/-a:Malce rebusa za dobro jutro ne škodi, ane, ane... :twisted:

ne škodi, gospod teleFON :wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA