Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 klaudi
Marinka napisal/-a: Kakšne so vaše izkušnje (kar se tiče temperatur, vetra) iz zadnjih let v Palmanovi? In če se slučajno zgodi dež, kaj to pomeni za hitrost teka

Če me spomin ne vara, je bilo zadnji dve leti v Palmanovi sončno in mraz. Kakšnega posebnega vetra ni bilo.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tako, nekako okoli 5 stopinj. Po dveh štartih v takih pogojih definitivno predlagam kratke hlače in rokave.
 Nataša
klaudi napisal/-a:
BoF napisal/-a:In zakaj imaš potem Cankarja in njegove pohane piške, če si travojedna državljanka... :?:

O tem lahko debatiramo na avtobusu. Tudi lansko leto je bil Cankar zelo aktualen, ko smo se vračali iz Palmanove. (Nežka, Francka, Nežka, Francka...?)

Francka! :evil:
Uporabniški avatar
 BoF
Marinka napisal/-a:Držim pesti za lepo vreme in za veliko navijačev in navijačic ob progi. Kakšne so vaše izkušnje (kar se tiče temperatur, vetra) iz zadnjih let v Palmanovi? In če se slučajno zgodi dež, kaj to pomeni za hitrost teka, občutek mraza, ko se ti anorak pripopa na telo, itd... V hudem nalivu sem tekla čmok čmok samo enkrat. Počutje je sicer bilo super, copati pa zatem za stran vržt.

Ne kompliciraj, ne vleč se ko smrkelj po trasi, laufej in prid čez ciljno črto!

To je filozofija teka za Palmanovo in vse ostale teke. Simpl
Uporabniški avatar
 RoKo
Točn tak. Do cilja je treba prit v mokrem al suhem.
Uporabniški avatar
 Pero
Nataša napisal/-a:
klaudi napisal/-a:
BoF napisal/-a:In zakaj imaš potem Cankarja in njegove pohane piške, če si travojedna državljanka... :?:

O tem lahko debatiramo na avtobusu. Tudi lansko leto je bil Cankar zelo aktualen, ko smo se vračali iz Palmanove. (Nežka, Francka, Nežka, Francka...?)

Francka! :evil:

:nono: :D
Sokrajani bomo pa že vedl :)
Uporabniški avatar
 Moki
Sosed- (von Organizator):

Ali je kkšna možnost, da bi bus ustavil na Vrhnki in naložil tekače?
Za avtobustarja pomeni to dodatnih 5 min, prihranek pri cestnini, ker če greš na Vrhnki vn in nazaj not je ceneje, za Vrhnčane bi to pomenilo 30 min daljši spanec ....

ostali pa prosim ne me kamenjat :roll: :lol: :roll:

p.s. če je to možno prištej dva nova potnika na busu.
pa še Franckin (Nežkin) duh bi nam žaželel srečo.
Uporabniški avatar
 EčO
Pa na Lomu boste šli na kavo a ne :?: In tam pobrali naju z luno1 :lol:

No če bo postojanka na Vrhniki pol midva tud tam vstopiva :D
Uporabniški avatar
 sosed
OK... Na Vrhniki se ustavimo in vas poberemo. Povejte prosim TOČNO (!!!) kje boste. In prosim bodite točni!

Štart iz LJ bo ob 5.30! Čakali ne bomo nikogar - ne v Ljubljani, ne na Vrhniki!

Če bo kakršnakoli panika glede odhoda, zbirnega mesta, karkoli... - moj tel. je 040 648 884 (ne zlorabljajte po nepotrebnem prosim! :wink: ).
Uporabniški avatar
 klaudi
sosed napisal/-a:... - moj tel. je 040 648 884 (ne zlorabljajte po nepotrebnem prosim! :wink: ).

hehe, zdej te bomo forumovke klicale in se hihitale v telefon.
Uporabniški avatar
 BoF
klaudi napisal/-a:
sosed napisal/-a:... - moj tel. je 040 648 884 (ne zlorabljajte po nepotrebnem prosim! :wink: ).

hehe, zdej te bomo forumovke klicale in se hihitale v telefon.

Dam še jaz svojo... :twisted:
Uporabniški avatar
 MatjazV
klaudi napisal/-a:hehe, zdej te bomo forumovke klicale in se hihitale v telefon.

Ja, če kera hoče, sporočim še mojo telefonsko.

MatjazV
Uporabniški avatar
 sosed
Punce, ena pa po ena prosim - SEJ NISM STROJ! 8)

Popravek: dve pa po dve... (samo jednom se živi :twisted: )

p.s.: pazi to angleščino (mail od organizatorjev):
For fast delivery of numbers sunday I wanted to know if the
group leader take all the numbers of your team or every
athlete take its.
:lol:

btw, zmenil sem se, da bo nekdo iz naše skupine plačal in vzel številke za vse, da ne bomo zmede delal...
Nazadnje spremenil sosed, dne 13 Nov 2006, 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 brankos
sosed napisal/-a:Punce, ena pa po ena prosim - SEJ NISM STROJ! 8)

Popravek: dve pa po dve... (samo jednom se živi :twisted: )

Sosed, če nauš zmogu maš rešitev klic prijatelja (moja cifra) al pa glas (moškega TF) ljudstva! Polovička pa odpade-da ne bo slabga glasu v Palmanovi slišat
Uporabniški avatar
 sosed
He he, da ne bo slučajno kdo pomislil, da smo tekači samo pri teku vzdržljivi!
Dolgoprogaši na vseh področjih! ;)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA